FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakva Turkish banka ljudi sta Vam je 

Još da se Džeko proda ,to je najslađa para ne gubiš igrača a klepiš oko 700 000 eura (20 000 000 x 3,5%).Živio naš kloc 100 godina

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Valjda sada u cetvrtak nece zajebavati sa ovim clanskim, i da ce se moci normalno uclaniti.
I nadam se da ce biti brojeva dresova, majci i svega da ne vracaju ljude ez veze.
I nadam se da ce biti brojeva dresova, majci i svega da ne vracaju ljude ez veze.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Neka te ba...ako ne bude u cetvrtak bit ce neki drugi dan....zeljeznicar1 je napisao/la:Valjda sada u cetvrtak nece zajebavati sa ovim clanskim, i da ce se moci normalno uclaniti.

Vec imamo Misimovica, daj nekog drugog

EDIT: I clanska, i godisnja i dres, plus djeci i zeni clanske je li dovoljno.[/quote]nemoj me kopirat

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ma nije to problem nego nemaju ljudi ni vremena, a npr. u cetvrak ce ti doci dosta ljudi van Sarajeva na utakmicu pa bi htjelo da se uclani,DANDY je napisao/la:Neka te ba...ako ne bude u cetvrtak bit ce neki drugi dan....zeljeznicar1 je napisao/la:Valjda sada u cetvrtak nece zajebavati sa ovim clanskim, i da ce se moci normalno uclaniti.
da kupi nesto, a ono ne budu radili clanske ili u fan shopu ne bude brojeva majci ili dresova.To ne bi valjalo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

- plavanacija
- Kontakt:
Odlicne vijesti, evo od srece sam proljev dobio
Bio sam danas na Grbavici,povro brata da nam uzmem clanske, medzutim nema jos nista do cetvrtka,ovo da neko sutra maksuz ne ode.
A kad sam vec bio na stadioni svratio sam i do fanshopa, pogledao dresove i rezervisao xxl, odlicni su.
Sad show program je da je jedan nas navijac koji je ovdje na forumu ponjeo 3 bloka(zidarska), podtavim pitanje za sta ce to blokovi, kaze stari za istocnu tribinu. Mozda nam se snovi pocnun ostvarovati. Elem plac

Bio sam danas na Grbavici,povro brata da nam uzmem clanske, medzutim nema jos nista do cetvrtka,ovo da neko sutra maksuz ne ode.
A kad sam vec bio na stadioni svratio sam i do fanshopa, pogledao dresove i rezervisao xxl, odlicni su.
Sad show program je da je jedan nas navijac koji je ovdje na forumu ponjeo 3 bloka(zidarska), podtavim pitanje za sta ce to blokovi, kaze stari za istocnu tribinu. Mozda nam se snovi pocnun ostvarovati. Elem plac

Koji mu je nick da mu cestitam ?plavanacija je napisao/la:Odlicne vijesti, evo od srece sam proljev dobio![]()
Sad show program je da je jedan nas navijac koji je ovdje na forumu ponjeo 3 bloka(zidarska), podtavim pitanje za sta ce to blokovi, kaze stari za istocnu tribinu. Mozda nam se snovi pocnun ostvarovati. Elem plac![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ako kvesić ne ode, ja ne znam što ne bi on malo na lijevo krilo. može on u trku i ovakav uzeti 90% igrača u našoj ligi.
pile87 je napisao/la:Koji mu je nick da mu cestitam ?plavanacija je napisao/la:Odlicne vijesti, evo od srece sam proljev dobio![]()
Sad show program je da je jedan nas navijac koji je ovdje na forumu ponjeo 3 bloka(zidarska), podtavim pitanje za sta ce to blokovi, kaze stari za istocnu tribinu. Mozda nam se snovi pocnun ostvarovati. Elem plac![]()

Jel se ovo raja zajebaje ili fakat misle da je samo problem u cigli/bloku sto nemamo trbine?

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
morel janjeLeoMessi je napisao/la:Braco ko daje mastuluk

-
Ja sam vegeterijanac meni zaporak kao može,Prenj2000 je napisao/la:Svaka čast momčino, ova izjava ti zlata vrijedi!Minjore je napisao/la:Gledaj sta je raje na forumu.. Svi ste tu kad treba janje okretat, gdje ste bili kad je kupus bio za glavno jelo...

- SimkeSamke
- Kontakt:
salle86 je napisao/la:Jel se ovo raja zajebaje ili fakat misle da je samo problem u cigli/bloku sto nemamo trbine?
bilo je i cigli danas... idemo nositi svaki dan nesto dok konacno upravi ne dodje u glavu
a što nam je forum posjećen opppaaaaa
mi cigle oni papirologiju i eto tribine
eh kad bi to moglo tako, al nek naprave barem tu stepenicu na jugu
eh kad bi to moglo tako, al nek naprave barem tu stepenicu na jugu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Joco je kap u moru sta se sprema.
Kao sto sam i obecao, ne da cu se posuti pepelom, javno, nego ciglama i blokovima koje nose na stadion ako bar pola stvari bude realizovano.
Blok/cigla izazov.
Nominujem sve aldiinove nickove
Sto ne znaci da nisam bio u pravu za vecinu stvari, ali drzim do date rijeci!
Kao sto sam i obecao, ne da cu se posuti pepelom, javno, nego ciglama i blokovima koje nose na stadion ako bar pola stvari bude realizovano.
Blok/cigla izazov.
Nominujem sve aldiinove nickove

Sto ne znaci da nisam bio u pravu za vecinu stvari, ali drzim do date rijeci!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Misljenja sam da se ovim stvara kontra efekat. Jer niti je stadion moguce da napravi Gredic/Siljak a niti na ovaj nacin se pomaze klubu.SimkeSamke je napisao/la:salle86 je napisao/la:Jel se ovo raja zajebaje ili fakat misle da je samo problem u cigli/bloku sto nemamo trbine?
bilo je i cigli danas... idemo nositi svaki dan nesto dok konacno upravi ne dodje u glavu
Kako vec ranije rekoh, bolje da svako donese kanticu boje, bar bi prefarbali stepenice, ogradu...pa cupnuti travku na tribini...ali cigla...wtf?
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Znaci jos par pojacanja, generalni sponzor, ozbiljan investitor, saniranje dugova i moguci pocetak radova na Grbavici.
Da i to cudo vidim.
Bem' vas bukvalne, cigla je cista simbolika. Cilj je da se probudi uprava po tom pitanju i da se pocne ozbiljnije raditi na tome, malo po malo. Stadion se ne pravi od cigli.
Da i to cudo vidim.
Bem' vas bukvalne, cigla je cista simbolika. Cilj je da se probudi uprava po tom pitanju i da se pocne ozbiljnije raditi na tome, malo po malo. Stadion se ne pravi od cigli.