FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Al mora biti dobar i skup opaaaala Masallah
- alan ford 26
- Kontakt:
Eh bas lijepo procitati ovakve vijesti, odma covjek bolji. Meni ovaj lijevi bek izgleda kao da zna lopte, makar po ovom videu, iako smo se x puta prevarili u ocjeni igraca gledajuci snimke. Bice ovo sve ok akoBogda. I pored ovih novopridoslih igraca izgleda da jos svi cekamo to lijevo krilo i eventualno jednog "razbijaca" na sredini terena, iako vjerovatno nista od toga al eto. Ja ne znam ko jos moze igrati na toj lijevoj strani a da ga se ne "gusi" na krivoj poziciji. Diatta, Dzenis...? Djelmica staviti lijevo, Memiju desno? Kako bilo sada imamo vise opcija 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Kakvo janje ovo je za vola sto sam dobio prije par minuta oppppaaaaa
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Cestitam druze, puno srece tebi i novom manijakupinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
[youtube][/youtube]LeoMessi je napisao/la:Braco ko daje mastuluk

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Generalni sponzor Turkish ziraat bank?
Ja bi sve mesare i ove oko rostilja zamolio da janje ne diraju, da svi smire strasti dok ne bude oficjelno, ako treba zaklat cemo cjelo zivotinjsko carstvo samo da se prvo ostvari.
Da ne bi kasnije zalili ako se pokaze kao lazno ili ako ne uspije.
Da ne bi kasnije zalili ako se pokaze kao lazno ili ako ne uspije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ajde reci častim te sokicem na slamku u ČetvrtakLeoMessi je napisao/la:Kakvo janje ovo je za vola sto sam dobio prije par minuta oppppaaaaa

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ajde reci častim te sokicem na slamku u ČetvrtakLeoMessi je napisao/la:Kakvo janje ovo je za vola sto sam dobio prije par minuta oppppaaaaa

Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma bice sve za koji sat na zvanicnoj ako Boga da
Mozda vec i ima
Opaaaa
- corleone87
- Kontakt:
Pa kaze pa pa paranoja... 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nema jos je li igrac ili nesto drugo mislim na gs??LeoMessi je napisao/la:Mozda vec i ima
51%--------49%
Ti mozes i u Br paltit jer smo obojca iz Br pozdrav hahhh i dobisec infor na pp
Ima li neko skeniran članak iz današnjeg sporta? Amarov intervju?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Pa kaze gazi malog Balzana aaaa aaaa : )
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.