Eto Joce kod nas

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima smisla to što pričaš. Nisam na to ni obratio pažnju.ultrasstyle_tz je napisao/la:a to je mislim kad je UNESEN, naknadno je OVJEREN...vidis status i promjenu istog
Nekad bi vam igrac u ovim godinama bio dopuna za klupe sada je pojacanje
Normalno da ce kapiten bit na slici, ne vidim sto bi to bila provokacija.Chinaglia je napisao/la:Efendić pored Ahmetovića i Zebe, kakva je ovo provokacija?
na ovoj slici, prikladnije ga je stavit' na tribineklasik je napisao/la:Normalno da ce kapiten bit na slici, ne vidim sto bi to bila provokacija.Chinaglia je napisao/la:Efendić pored Ahmetovića i Zebe, kakva je ovo provokacija?
Momčino gledaj potpis, kakav crni Željo, ovo čisto napisao da je kod nas zato što smo doveli svakog ko je bio pred potpisom za njihmerak je napisao/la:Nekad bi vam igrac u ovim godinama bio dopuna za klupe sada je pojacanje
Hocemol ga kraj tebe na tribinu ubacit ?Chinaglia je napisao/la:na ovoj slici, prikladnije ga je stavit' na tribineklasik je napisao/la:Normalno da ce kapiten bit na slici, ne vidim sto bi to bila provokacija.Chinaglia je napisao/la:Efendić pored Ahmetovića i Zebe, kakva je ovo provokacija?
Za pocetak cemo tebe izbacit...post je prijavljen...sretno,prijatno levatinomukitmovac je napisao/la:Za pocetak izbaci stokica hahasolinas je napisao/la:Djetic.efendija.stokic.moranjkic.ivetic
Ordagic veselinovic.saric.zeba.
Mujka ahmetovic
Govedarica.skahic.krpic..i TD...koga ubaciti
Koga izbaciti...KrV ti hebm
piso sam jaChinaglia je napisao/la:koji forumaš je pisao info sa tekme protiv Radnika?
može l' i danas tako
bolje da zeba bude kapiten jelde sto te prodo u trebinju i sve nas ?Chinaglia je napisao/la:na ovoj slici, prikladnije ga je stavit' na tribineklasik je napisao/la:Normalno da ce kapiten bit na slici, ne vidim sto bi to bila provokacija.Chinaglia je napisao/la:Efendić pored Ahmetovića i Zebe, kakva je ovo provokacija?
mene ne boli briga, bitno je da sveti dres onako kako treba ! pa makar bili zadnja liga !tuzlak1987 je napisao/la:Mene boli briga i da je pet generacija Tuzlak ako on ne zna igrati.. Dosadilo mi je vise gledati gubitnicku Slobodu u donjem dijelu tabele gdje se uvijek nadju jedan, dva koji ti ne daju pobjediti i kada igras dobro..
Neka igra ko je najbolji pa me boli briga, neka je iz Somalije samo da gledam Slobodu u vrhu
Jedini dostojan velikih stvari je bio Piric od nasih..