Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam i mene interesuje ko je novi sponzor.amypitar je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:A odakle vam da je Al Shiddi?
Eto ti sad kao nesto vazan,znaš pa frajer.![]()
Mi svi ovde prepostavljamo,a ti ako znas napiši ko je u pitanju,ili nemoj prekidati diskusiju.
Pa kako ce biti zvanicno kada je sutra press i predstavljanje sta vec treba da bude?BosnianKingdom je napisao/la:Ne znam i mene interesuje ko je novi sponzor.amypitar je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:A odakle vam da je Al Shiddi?
Mi svi ovde prepostavljamo,a ti ako znas napiši ko je u pitanju,ili nemoj prekidati diskusiju.
Jedan čovjek kaže/provali da je Al Shiddi odmah svi pričaju,a nigdje ništa zvanično nema.
Rukometni klub Vogošća danas je u press salonu KSC “Amel Bečković” potpisao ugovor sa kompanijom Shad Invest, koja djeluje u sklopu grupacije Al Shiddi. Ova kompanija će u narednoj sezoni biti generalni sponzor ovog kluba.
Ne znam i mene interesuje ko je novi sponzor.MortemHz je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:[quote="amypita]A odakle vam da je Al Shiddi?
Zamisli na sta smo spali kad nam rukometasi ukradu sponzoramoustapha je napisao/la:Ukrade nam Vogošća sponzora.![]()
Rukometni klub Vogošća danas je u press salonu KSC “Amel Bečković” potpisao ugovor sa kompanijom Shad Invest, koja djeluje u sklopu grupacije Al Shiddi. Ova kompanija će u narednoj sezoni biti generalni sponzor ovog kluba.
Ikande ??Orton je napisao/la:Sutra ce biti predstavljen i novi igrac
bosnas_ je napisao/la:SARAJEVO, 7. JULA (ONASA) - Konferencija za novinare povodom potpisivanja ugovora između Fudbalskog kluba Sarajevo i novog zlatnog sponzora, te predstavljanja novih igrača biće održana sutra u Sarajevu, saopćio je Klub.
Prisustvovaće predstavnici Kluba i novog zlatnog sponzora, koji će govoriti o značajnom sponzorstvu za FK Sarajevo, te odgovarati na pitanja.
Konfrerencija će biti održana u Hotelu "Bristol" sa početkom u 12.00 sati.
Naprijed jako SarajVo! u inat dusmanima......
A da vidimo sta su argumenti onih koji bi ga tjerali.pitic je napisao/la:I ona manjina koja ga je branila sada više nema argumenata da ga brani.paulus je napisao/la:Plakalo , zar je to stvarno najbolje so imamo od golmana ,pa ko da juniora stavis na gol
Boga tiRN87 je napisao/la:Igrac je Harmony