U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ne znam koliko je ovaj članak pretjeran i odakle im info o Sanelu ali on je tek relativno skoro postao starter u AGF-u, jeste prije par sedmica zabio dobru golčinu i bio je pomenut u nekim člancima. Što naravno ne znači da ga ne treba bolje pogledati... Mada danska liga generalno nije nešto...
Definitions belong to the definers, not the defined
Ovaj Sanel ko da je rodjak Hasebetu iz Vukova.
"Njesto'' mi koso-ok
"Njesto'' mi koso-ok

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
20 godina danas puni Sanel Kapidzic,momak oko koga se digla prasina zadnjih dana.Sretan rodjendan Sanele i ako bog da da sledeci proslavis u dresu nase reprezentacije.
BosnaE
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
takodje.....sve najbolje sanelenewton_heath_lyr je napisao/la:20 godina danas puni Sanel Kapidzic,momak oko koga se digla prasina zadnjih dana.Sretan rodjendan Sanele i ako bog da da sledeci proslavis u dresu nase reprezentacije.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sanel je danas imao jednu pravu dobru šansu, osamio se u šesnaestercu i poslao jak udarac glavom ali AGF mu ne igra dobro, i golman mu je dobio crveni... tako da Sanel nažalost neće moći proslaviti rođendan pobjedom... Ali sretan rođendan, Sanele, i odavde 

Ljudi zna li iko koliko su sutra ulaznice za BiH u21 i Tursku u21 ?? Hitno mi je
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon da se i na Tusnju odigra jedna reprezentativna utakmica, pa bila to i mlada repka.
Sutra po pobjedu nad Turcima.
Sutra po pobjedu nad Turcima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
7 KM, osim ako nemaš akreditaciju!Frutek je napisao/la:Ljudi zna li iko koliko su sutra ulaznice za BiH u21 i Tursku u21 ?? Hitno mi je

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Za sve sto zive malo dalje od Tuzle: sutra u 16.50 na BHT-u prijenos (kodirano).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U Češkoj stasava bh.Fabregas
Jedna od stanica ka putu slave naših mladih fudbalera jeste Česka, u kojoj se nalazi mnogo bh. fudbalskih talenata. Jedan od njih je ''bh. Fabregas'', Aldin Čajić koji nastupa za Spartu Praha.
Aldin nije bez razloga prozvan 'bh. Fabregas''. Ove sezone u 18 kola, igrajući za omladinski pogon Sparte upisao je sedam asistencija, što je njegov primarni zadatak, jer igra na poziciji centralnog veznog ,i uz to jos postigao osam pogodaka. Aldin je na terenu proveo svih 90 minuta i nosio kapitensku traku u svakoj utakmici ove sezone.U nastavku vam donosimo intervju sa Aldinom...
Kada si i u kojem klubu počeo trenirati fudbal?
Fudbal sam počeo trenirati sa šest godina u Igmanu iz Konjica. Kasnije sam sam porodicom preselio u Hadžiće i nastavio aktivno igrati fudbal u Radniku iz Hadžića.
Ko je najzaslužniji za tvoj razvoj?
Pa ne znam, ne bih volio nekoga da izdvajam, jer sam promijenio dosta trenera i svaki od njih mi je na neki način pomogao, a ja sam nastojao da od svakog naučim nešto novo i da se trudim i dajem od sebe ono najviše što mogu. Svakako da veliku zaslugu imaju i moji roditelji koji su bili uz mene kad god je trebalo i davali mi neku novu snagu u najgorim trenucima. Sve zasluge naravno idu i mom menadžeru Irfanu Redžepagiću.
Kako se desilo da te angažira Sparta?
U augustu 2007. godine Radnik iz Hadžića je bio pozvan na turnir u Česku. Nakon nekoliko dobrih utakmica bio sam opažen od strane Sparte i nakon toga je uslijedila ponuda koju sam naravno prihvatio, jer mi je bio cilj da odem negdje u inostranstvo i tako sam sa svojih 15 godina postao član Sparte iz Praga.
Jesi li se već navikao na život u Češkoj?
Sigurno da je u početku bilo teško jer nisam toliko poznavao ni jezik, falila mi je porodica, prijatelji i bilo mi je sve novo. Već sada sam veoma dobro savladao jezik i dobro sam prihvaćen od strane kluba tako da sam se navikao.
Pričalo se kako si prošlo ljeto trebao preći u Bayern, pa šta se s tim dogodilo?
Upoznat sam sa tim, ali niŠta konkrentno nije bilo, imam ugovor sa Spartom još do ljeta, ali svakako da mi to daje jos veću motivaciju.
Na kraju ove sezone ti ističe ugovor sa Spartom, da li ima zainteresovanih klubova za tebe?
Ne znam oko toga ništa, moje je da odigram do kraja sezone u Sparti, svakako da postoji mogućnost da produžim ugovor sa njima, ali nadam se da ću zajedno sa menadžerom naći ono pravo riješenje za mene i za moj dalji razvoj.
Ko ti je idol u svijetu fudbala?
Moj idol u svijetu fudbala je Cesc Fabregas.
Jesi li do sada nastupao za reprezentaciju BiH?
Bio sam standardan član U-17 reprezentacije sa selektorom Velimirom Stojnićem i odigrao sam kvalifikacioni turnir u Madžarskoj na kojem se nažalost nismo plasirali u dalji krug takmičenja. Svako da očekujem poziv za U-19 reprezentaciju.
Da li postoji mogućnost da dobijes češko dožavljanstvo?
S tim još nisam upoznat.
U slučaju da dobiješ češko državljanstvo, da li bi ti i dalje bio prioritet igrati za BiH?
Naravno, moj san je zaigrati jednog dana za A-reprezentaciju BiH pred svojom publikom i pred svojim narodom i nadam se da će mi se taj san nekada i ostvariti.
Jedna od stanica ka putu slave naših mladih fudbalera jeste Česka, u kojoj se nalazi mnogo bh. fudbalskih talenata. Jedan od njih je ''bh. Fabregas'', Aldin Čajić koji nastupa za Spartu Praha.
Aldin nije bez razloga prozvan 'bh. Fabregas''. Ove sezone u 18 kola, igrajući za omladinski pogon Sparte upisao je sedam asistencija, što je njegov primarni zadatak, jer igra na poziciji centralnog veznog ,i uz to jos postigao osam pogodaka. Aldin je na terenu proveo svih 90 minuta i nosio kapitensku traku u svakoj utakmici ove sezone.U nastavku vam donosimo intervju sa Aldinom...
Kada si i u kojem klubu počeo trenirati fudbal?
Fudbal sam počeo trenirati sa šest godina u Igmanu iz Konjica. Kasnije sam sam porodicom preselio u Hadžiće i nastavio aktivno igrati fudbal u Radniku iz Hadžića.
Ko je najzaslužniji za tvoj razvoj?
Pa ne znam, ne bih volio nekoga da izdvajam, jer sam promijenio dosta trenera i svaki od njih mi je na neki način pomogao, a ja sam nastojao da od svakog naučim nešto novo i da se trudim i dajem od sebe ono najviše što mogu. Svakako da veliku zaslugu imaju i moji roditelji koji su bili uz mene kad god je trebalo i davali mi neku novu snagu u najgorim trenucima. Sve zasluge naravno idu i mom menadžeru Irfanu Redžepagiću.
Kako se desilo da te angažira Sparta?
U augustu 2007. godine Radnik iz Hadžića je bio pozvan na turnir u Česku. Nakon nekoliko dobrih utakmica bio sam opažen od strane Sparte i nakon toga je uslijedila ponuda koju sam naravno prihvatio, jer mi je bio cilj da odem negdje u inostranstvo i tako sam sa svojih 15 godina postao član Sparte iz Praga.
Jesi li se već navikao na život u Češkoj?
Sigurno da je u početku bilo teško jer nisam toliko poznavao ni jezik, falila mi je porodica, prijatelji i bilo mi je sve novo. Već sada sam veoma dobro savladao jezik i dobro sam prihvaćen od strane kluba tako da sam se navikao.
Pričalo se kako si prošlo ljeto trebao preći u Bayern, pa šta se s tim dogodilo?
Upoznat sam sa tim, ali niŠta konkrentno nije bilo, imam ugovor sa Spartom još do ljeta, ali svakako da mi to daje jos veću motivaciju.
Na kraju ove sezone ti ističe ugovor sa Spartom, da li ima zainteresovanih klubova za tebe?
Ne znam oko toga ništa, moje je da odigram do kraja sezone u Sparti, svakako da postoji mogućnost da produžim ugovor sa njima, ali nadam se da ću zajedno sa menadžerom naći ono pravo riješenje za mene i za moj dalji razvoj.
Ko ti je idol u svijetu fudbala?
Moj idol u svijetu fudbala je Cesc Fabregas.
Jesi li do sada nastupao za reprezentaciju BiH?
Bio sam standardan član U-17 reprezentacije sa selektorom Velimirom Stojnićem i odigrao sam kvalifikacioni turnir u Madžarskoj na kojem se nažalost nismo plasirali u dalji krug takmičenja. Svako da očekujem poziv za U-19 reprezentaciju.
Da li postoji mogućnost da dobijes češko dožavljanstvo?
S tim još nisam upoznat.
U slučaju da dobiješ češko državljanstvo, da li bi ti i dalje bio prioritet igrati za BiH?
Naravno, moj san je zaigrati jednog dana za A-reprezentaciju BiH pred svojom publikom i pred svojim narodom i nadam se da će mi se taj san nekada i ostvariti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hehehehe kakav pocetak i kakav gol 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
A i Pape tekmu gleda 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zabi Bilbo turcima
ps: nadam se da ce pape uociti toni sunjica veceras, cuo sam mnogo o njemu..

ps: nadam se da ce pape uociti toni sunjica veceras, cuo sam mnogo o njemu..
Ja mislio Bibija povrijeđen, nisam vidio gol, kakav je?
p.s. Šunjić nas umalo ne košta gola sad

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
stoper turske vratio golmanu, ovaj poceo nesto da seva i Bilbija mu klizeci ulezio, i bez faula loptu unjeo u goltanzla je napisao/la:Ja mislio Bibija povrijeđen, nisam vidio gol, kakav je?
Dzafic 2-0 

ima li link za gledanje?
vidi sto dobro igraju ovi tulicevi

Vranjes je gigant,ima ga svagdje.
sto frajer hukne loptu iz auta ebo korner 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, StevieG8 i 36 gostiju.