FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 07 jul 2015, 02:02

ako sam ja dobro svatio,mada nerazumim se,stvarno,ugovor je 1+1..
velez ima potpis za prvu godinu,da bi drugi dio ugovora bio validan,skahic mora potpisat opet..a mali je nakon isteka zatrazio ispisnicu..
i uredno je dostavio u nogometni savez...zapetljano do bola...jer nije nikako mogo potpisat,bio kod nas na prozivci...**** lud zbunjenog :crazy: :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 jul 2015, 02:13

Treba iskoristiti ovu frku u Borcu i uzeti im ovog malog Becelica, dobar desni bek.Nije skup,treba ga dovesti i nek se on i Efendic tuku za prvu postavu :)
[youtube][/youtube]
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jul 2015, 09:33

1922VFC1981 je napisao/la:Kad jedan ugovor zavrsi drugi pocinje to je bilo u ovom slucaj,nije mogao potpisat prije nego sto mu onaj stari istekne zato je od 29.6.
to je u sustini lov u mutnom..amaterski ugovor moze samo na jednu godinu, ne na vise- tako da se potpis 2 amaterska ugovora u sustine ne moze raditi...medjutim tu je taj mutni dio, pa neke ekipe koriste i potpisu sa tupsonima ko sto je haman Skahic par ugovora odjednom, pa samo vade po potrebi te ugovore..

u sustini je suprotno pravilima, ali savez (ne)svjesno zmiri na to mnogim..u jednu ruku olaksava klubovima da imaju "visegodisnje" ugovore, a da ne placaju porez, a u drugu ruku napravi ovakvu situaciju gdje taj Skahicev ugovor potpisan prosle godine ni po kojim pravilima ne smije da vazi za ovu godinu...to bi se vrlo jednostavno rijesilo da se samo kaze" amaterski ugovori za sezonu x/y se potpisuju u periodu x-y i svi vaze godinu dana max..ali onda se ne bi moglo mutiti :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 jul 2015, 10:31

ja bi ovog Skahica vec danas otjerao u tri lijepe .... cisti amaterizam od njega i njegovog menagera , samo su unjeli nemir medju igrace i navijace , kvare pozitivnu pricu koju gradimo 3 godine .

Da se ja pitam , prekrizio bi ga ....

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jul 2015, 10:47

igrac nije kriv ,lik je lijepo podnio zahtjev za ispisnicu po okoncanju ugoovora a druga je stvar sto je velez bez njega samo ovjerio neki ugovor
lik bio na pripremama sa slobodom oni aktivirali produzenje ugovora bez njegovog znanja i potpisa ,onoo :crazy:

tu velez ce biti donji ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2015, 10:56

Mi smo sad svakako u "ratu" sa "nogometnim savezom" zbog "slucaja Sloga" koji je sve osim sto je nogometni u kojem vlada sarajevsko-hercegovacki lobi sa svojim satelitima kojima smo stali na zulj i kao takvog se trebamo cuvati od svih mogucih smicalica.....pogotovo sto je na celo kluba ciji je igrac Skahic dosao i sluzbeno Nerko trenerka koji je uvezan i namazan svim mogucim bojama.... Upravo iz tih razloga zahvaliti se Skahicu i njegovom mentoru i za sva vremena ga odyebati od Slobode......Sloboda ce svakim danom biti jaca i time ce sigurno kao takva biti trn u oku sarajevsko hercegovackim klubovima iza kojih velikim dijelom stoje ljudi iz saveza, mi tamo nemamo nikoga (to mi dodje kadija te tuzi, kadija te sudi, slucaj Sloga i svi dobri i posteni, ko yebe neki TK savez i njene klubove))......Zbog svih nabrojanih razloga ne treba ocekivati ni u kom slucaju Evropu za sljedecu sezonu...ja bi licno bio zadovoljan izmedju petog i osmog mjesta u nastupajucoj sezoni.....idemo korak po korak.
🔴⚫️

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 07 jul 2015, 11:00

Skver je napisao/la:Mi smo sad svakako u "ratu" sa "nogometnim savezom" zbog "slucaja Sloga" koji je sve osim sto je nogometni u kojem vlada sarajevsko-hercegovacki lobi sa svojim satelitima kojima smo stali na zulj i kao takvog se trebamo cuvati od svih mogucih smicalica.....pogotovo sto je na celo kluba ciji je igrac Skahic dosao i sluzbeno Nerko trenerka koji je uvezan i namazan svim mogucim bojama.... Upravo iz tih razloga zahvaliti se Skahicu i njegovom mentoru i za sva vremena ga odyebati od Slobode......Sloboda ce svakim danom biti jaca i time ce sigurno kao takva biti trn u oku sarajevsko hercegovackim klubovima iza kojih velikim dijelom stoje ljudi iz saveza, mi tamo nemamo nikoga (to mi dodje kadija te tuzi, kadija te sudi, slucaj Sloga i svi dobri i posteni, ko yebe neki TK savez i njene klubove))......Zbog svih nabrojanih razloga ne treba ocekivati ni u kom slucaju Evropu za sljedecu sezonu...ja bi licno bio zadovoljan izmedju petog i osmog mjesta u nastupajucoj sezoni.....idemo korak po korak.
Svaka na mijestu :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jul 2015, 11:01

Skver je napisao/la:Mi smo sad svakako u "ratu" sa "nogometnim savezom" zbog "slucaja Sloga" koji je sve osim sto je nogometni u kojem vlada sarajevsko-hercegovacki lobi sa svojim satelitima kojima smo stali na zulj i kao takvog se trebamo cuvati od svih mogucih smicalica.....pogotovo sto je na celo kluba ciji je igrac Skahic dosao i sluzbeno Nerko trenerka koji je uvezan i namazan svim mogucim bojama.... Upravo iz tih razloga zahvaliti se Skahicu i njegovom mentoru i za sva vremena ga odyebati od Slobode......Sloboda ce svakim danom biti jaca i time ce sigurno kao takva biti trn u oku sarajevsko hercegovackim klubovima iza kojih velikim dijelom stoje ljudi iz saveza, mi tamo nemamo nikoga (to mi dodje kadija te tuzi, kadija te sudi, slucaj Sloga i svi dobri i posteni, ko yebe neki TK savez i njene klubove))......Zbog svih nabrojanih razloga ne treba ocekivati ni u kom slucaju Evropu za sljedecu sezonu...ja bi licno bio zadovoljan izmedju petog i osmog mjesta u nastupajucoj sezoni.....idemo korak po korak.
:clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 jul 2015, 11:08

Zaboravio si dodat nasu davnu europu :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2015, 11:18

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zaboravio si dodat nasu davnu europu :D
Nije bilo potrebe, nisam nista ni napisao sto mi svi ovdje ne znamo.....eno ljudi hoce da prave i "nacionalni stadion" u Sarajevu....i Bakir aminovo, valjda ce tamo samo igrati repka :). Sva sreca pa ce uskoro i zakon o privatizaciji u sportu. Napravit ce nas Azmir i stadion.....to njemu nije problem, samo da je zdravlja i pameti.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 jul 2015, 11:35

Skver...svaka cast brate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 07 jul 2015, 11:43

Skver - svidjas mi se. Kad cemo na kahvu? :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 jul 2015, 12:30

Zar ovo nije Nogometni savez Federacije BiH u pitanju ?

Sve ostalo dobro receno, sve dook ne budemo imali svog covjeka u Savezu kao sto to imaju drugi bicemo potencijalna meta spletki jos ako uzmemo u obzir da nas ne svrstavaju niti u jedan kos nacionalnog tora :crazy:
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 jul 2015, 12:34

Svaka cast @Skver, slazem se u svemu, al' ipak mislim da se Azmir "zakacio" s kim je trebao a ostao dobar s kim je trebao. On je ipak barem jedan korak ispred njih svih, u vezi svega :bih:
075

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 jul 2015, 12:45

Heller je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:Kondicioni trener je Kinez iz Banovića,magistar sporta,pismen i dobar momak,drzi teretanu i radi individualno sa dosta premijerligaških igrača,dobar potez slobode
Odličan potez. Radio je prošle godine sa Slavijom, i mnogo dobar lik je.

Tražio je jedan momak sa vaše teme Škahićev skrinšot sa Kometa da okačim, pa evo. :D

slika
Amaterski, od prije 10-ak dana potpisan koliko vidim, a Skahic u Slobodu doso prije 15-ak :facepalm: neko ce ovdje bit **** opasno

Nego ljudi sad sam s kesom, jel se igdje moze neka kulturna nasa majica kupit jos uvijek :D
A pazi tek ovo. :D Ovaj skrinšot sam uradio prije nekih 20-ak dana i okačio na temu Veleža, kada je i započela sva ta fama oko Škahića. Pazi tu datum.

slika
:lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jul 2015, 13:20

a to je mislim kad je UNESEN, naknadno je OVJEREN...vidis status i promjenu istog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jul 2015, 13:21

Kad bi bio stream sa kakve utakmice iz Slovenije, ne bi bilo lose :D
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2015, 13:44

Husrefe, dosta je zajebancije, hoćemo pobjedu protiv Rudara iz Velenja :evil:

ne volim kad mi klubovi gube, bez obzira što su prijateljske :oops:

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 07 jul 2015, 13:58

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2015, 14:00

Efendić pored Ahmetovića i Zebe, kakva je ovo provokacija? :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 7 gostiju.