NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
A vidio bi ja sto bi ti branio dole. Prvo Mirza tek kad je dosao povrijedio se. Drugo kad je doso u puni trenazni proces nije se mogao izboriti za "jedinicu" jer u Birkirkari brani reprezentativni golman Malte i ljudi ga guraju iz tog razloga
Lahko je pricat i pljuvat.

www.nkbratstvogracanica.com
Ma ja nisam golman,ja sam ti klasična 9..cesc4 je napisao/la:A vidio bi ja sto bi ti branio dole. Prvo Mirza tek kad je dosao povrijedio se. Drugo kad je doso u puni trenazni proces nije se mogao izboriti za "jedinicu" jer u Birkirkari brani reprezentativni golman Malte i ljudi ga guraju iz tog razlogaLahko je pricat i pljuvat.

ma nisi u pravu za golmana i moje je se dijete nudilo premijerligasima pa zape u jajcu ne moze dalje , da bogdom moze
pa makar da ratu kredita neninu vraća bilo bi dobro , ovako. mi nemamo golmana treba nam a mirza je dobar gaolman to svi znaju
ali imamo igraca pa zar niko ne vidi moje dijete aada ga pohvali
pa makar da ratu kredita neninu vraća bilo bi dobro , ovako. mi nemamo golmana treba nam a mirza je dobar gaolman to svi znaju
Nisi ba zanimljiv sa izjavama da si Kenin babo jer kakav god da je makar je pismeniji od tebe ako ništa drugo.A što se tiče Kene,momak može biti uzor čaršijskoj omladini i zato ne smarajjasminka je napisao/la:ma nisi u pravu za golmana i moje je se dijete nudilo premijerligasima pa zape u jajcu ne moze dalje , da bogdom moze

-
- Moderator
- Kontakt:
Danas je utakmica u Stjepan Polju koja je na rasporedu od 17:30 sati u kojoj će se međusobno sastati dvije ekipe Bratstva.
Da vidi Dzindo ko ide out
tako mi je receno...
Da vidi Dzindo ko ide out

Druze da idemo raditi dnk analizu ako je potrebno ,a drago mi je da imate takvo misljenje o mome djetrucokara je napisao/la:Nisi ba zanimljiv sa izjavama da si Kenin babo jer kakav god da je makar je pismeniji od tebe ako ništa drugo.A što se tiče Kene,momak može biti uzor čaršijskoj omladini i zato ne smaraj
uzor nego sta ,takjo sam ga ja i ucio
troskok ne znam sta je stobom ako ti mogu ikako pomoci???
-
- Interni moderator
- Kontakt:
najjaca tema poslije PL prepucavanja..sviju mi
...znaci od ovog se mati javlja i kuka po forumu,od ovog babo i trazi DNK analizu,pljujete jedni po drugima...prejjjaaaakkkkkkoooooooo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Zar je neko povjerov'o da je ovo Jasko? Ovog lika (@jasminka) treba banovat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
taj mali je jedno vrijeme treniro u Bratstvu ali kao izraziti anti-talenat iz juniora je prebačen u tehničku potporu klubu tj sluzbu za donošenje lopti,sektor Husanovića njiva,,,jedno vrijeme je bio i zadovoljan svojim poslom u Bratstvu,gledo je to sa pozitvine strane pomaže klubu a ujedno i ne plaća ulaz,,spojio ugodno sa korisnim,,,njegovo nezadovoljstvo počinje kad neki od njegovih vršnjaka počinju dobijat kakvu takvu minutazu u Bratstvu i tako malo po malo se u njemu kupilo nezadovoljstvo do te mjere da ima elemente španske sapunice,,,da li će Nusret Lopez oprostit svom vanbaračnom sinu,da li će Albox Rodrigez uspjet dokazat da je potencijal za nešto više,,,o svemu više u 489 epizodi španske sapunice ** Intrige sa stadiona 7 april...**staragarda je napisao/la:najjaca tema poslije PL prepucavanja..sviju mi![]()
![]()
![]()
...znaci od ovog se mati javlja i kuka po forumu,od ovog babo i trazi DNK analizu,pljujete jedni po drugima...prejjjaaaakkkkkkoooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mislim da ću banovati i pos.koka i jasminku ukoliko se rasprava nastavi na ovom nivou.
ne znam zasto bi mene banovali, da li sam nekoga uvrijedio mozda , branim ono sto sam napravio i odhranio
i za koga i danas dan vracam rate , je li to lose ako branim svog sina ?????
ne znam sta je sa ovim troskokom ali ocito da ima nekakav tezak problem
i za koga i danas dan vracam rate , je li to lose ako branim svog sina ?????
ne znam sta je sa ovim troskokom ali ocito da ima nekakav tezak problem
Sina brani u kući, pred kućom i oko nje. Forum ne služi za lične rasprave.
sina brani na forumu

-
- Moderator
- Kontakt:
Uglavnom nas ljudi prate sto je dobroFanVitez je napisao/la:Goriii vama na forumu![]()
![]()

Šminka se stadion ko da cemo igrati PL, a ne prvu ligu

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
u kakvoj je formi Mirza bio kod vas, da li je spreman da bude jedinica PL tima sa nekim ambicijama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 7aprildomemoj
J....e na stadionu 7 April preobrati ko u meksičkim sapunicama
Juče svi objavljuju treće pojačanje golman Mirza Hamzabegović alijas gračanička mačka
a čovjek danas potpisa za Slobodu. Otišlo nam 9 igrača a došla dvojica Jaganjac i Salibašić, totalno smo bez golmana a jedino možda direktorica stadiona Nusreta alijas Kopir dama stane između stativa

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mirza je u ponedeljak sve dogovorio s brkom (telefonski) i danas je trebao doci. Sta se desilo stvarno ne znam al cut cu se s njim. Drago mi je radi njega al mi je zao sto nas je sjebo.....
@ultrastyle iskreno kod nas nije bio na nivou kao u jedinstvu one sezone kad ste vi usli.. Al dobar je on golman i sigurno da moze napredovati jos.
@ultrastyle iskreno kod nas nije bio na nivou kao u jedinstvu one sezone kad ste vi usli.. Al dobar je on golman i sigurno da moze napredovati jos.
www.nkbratstvogracanica.com
Srednja zalost po meni Živković je bio puno bolji....mozda ga kreneultrasstyle_tz je napisao/la:u kakvoj je formi Mirza bio kod vas, da li je spreman da bude jedinica PL tima sa nekim ambicijama

Kako sam malo prije cuo kenan huljic potpisao za vas golman koji je proslu sezonu bio u zvijezdi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.