Celikovac je napisao/la:Ja sam vise nego siguran da Spursi daju pare ispod stola

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Celikovac je napisao/la:Ja sam vise nego siguran da Spursi daju pare ispod stola
Mora on svasta nesto. Ocajan jeNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj Okafor mora smrsati..Ovo nije forma za NBA...
O cemu pricas, 'ljeba ti? Znas da si najbolji ako nakon zadnje utakmice PO slavis. Ako hoces da uzimas trofeje, ici ces tamo gdje je sansa da ih uzmes najveca. Ako hoces da nabijas statistiku, ici ces tamo gdje ces to moci raditi. Ako je za vas zelja da budes najbolji u necemu (timski, jer kosarka nije tenis) potez jedne pi*ke, onda necu ni da mislim cemu tezite u svom zivotu.tuzlak1987 je napisao/la:Kako znas da si najbolji kada igras sa najboljim?dscile je napisao/la:Samo je na ovom forumu pi*kasto zeljeti da budes najbolji, tj da uzmes prsten. Bez obzira da li se radi o veteranu koji ide u ekstra organizovanu ekipu ili o trojici igraca koja se skupljaju da zajedno napadnu prsten.
Meh , djeluje nezainteresovano.Clutch je napisao/la:Mora on svasta nesto. Ocajan jeNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj Okafor mora smrsati..Ovo nije forma za NBA...
200?Steph je napisao/la:Hoće li neko po sto maraka da Spursi neće biti prvaci?
Ipak ima nade.Raul_64 je napisao/la:Meh , djeluje nezainteresovano.Clutch je napisao/la:Mora on svasta nesto. Ocajan jeNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj Okafor mora smrsati..Ovo nije forma za NBA...
jos znaci im treba jedan igrač uz potpise TT-a i Jamesa, možda ostane JR?Mo Williams Makes His Return To Cleveland On Two-Year, $4.3 Million Deal
Pa sta bi s onog "built not bought"NEZALAGANJE je napisao/la:@Epidaurus Pa aludiras na neko negativno pisanje zute stampe i sl.Zasto bi se s.ralo po SA?Zasto bi se nazivali pogrdnim imenima kad se ovo desava PRVI put u historiji!?? I nemoj da se zavaravamo niti pravimo blesavi...LMA sa POR nikada ne bi mogao uzeti titulu pored ekipa istog potencijala ,a koje su se miljama brze od njih razvijale.(OKC,GSW,LAC).Usput,nije ni on vrhunski igrac u oba pravca da bi bio prevaga za titulu,a to je POR ocekivao od njega.Razlog zasto smatram da ce biti uspjesan kod nas je cinjenica da ce imati i ljude koji ce pokrpiti neke njegove defanzivne propuste,ali ce imati i trenera i sistem koji ce mu omoguciti da dobija lakse suteve i bude efikasniji...
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... lazer.htmlNEZALAGANJE je napisao/la:http://www.oregonlive.com/sports/oregon ... us_al.html Vas insajder.Sve receno...
drag mi je igrac, cijenim njegov skill set i stvarno mu zelim da uzme taj prsten, ali da je cist u svemu ovome nije. daleko od toga.The Blazers were so concerned with Aldridge's sensitivity of feeling overlooked that it sent a memo to the marketing department. All commercial and publicity projects were to first run through Aldridge. When the NBA Cares commercial came through Portland this year, Aldridge turned down the opportunity. So second choice went to Damian Lillard, who did the shoot.
Once it aired nationally throughout NBA broadcasts, Aldridge became chaffed and took it as another example of Lillard being the franchise's darling.
The Aldridge-Lillard tension was real ... and created entirely by Aldridge's insecurity. Lillard is bright and polite, and sensed Aldridge's delicate ego. As a result, he always went out of his way to compliment Aldridge, and to trumpet that the Blazers were Aldridge's team, Aldridge's franchise.
Lillard's public acquiescence was not enough for Aldridge's camp. They felt the kid needed to bow to Aldridge in person. They wanted Lillard to say it to his face.
Mo Williams @mowilliams 4h4 hours ago
I'm coming home!!!!! #cavsnation #cityilove #questforaring
Može.Mig_Mig je napisao/la:200?Steph je napisao/la:Hoće li neko po sto maraka da Spursi neće biti prvaci?
I KanyeCelikovac je napisao/la:Harden najnoviji KardashianSteta igraca, zavrsit ce ko Hump i Odom...
Celikovac je napisao/la:Harden najnoviji KardashianSteta igraca, zavrsit ce ko Hump i Odom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.