Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Orton
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 06 jul 2015, 21:36

To nije izvlacenje iz govana. To je davanje morfija liku koji umire.
Ne moze njih iz mrtvi izvuc 300 milja a duzni preko 5 ili koliko vec miliona.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 21:47

Orton je napisao/la:To nije izvlacenje iz govana. To je davanje morfija liku koji umire.
Ne moze njih iz mrtvi izvuc 300 milja a duzni preko 5 ili koliko vec miliona.
ukupan dug,sve zajedno prelazi 11 mil.. :crazy:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jul 2015, 23:14

Nek je sramota sve celne ljude u RS i sve one koji su doveli Borac do gasenja.... :puke: :puke:
=\_1921_/=

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 jul 2015, 23:42

invincible1921 je napisao/la:Nek je sramota sve celne ljude u RS i sve one koji su doveli Borac do gasenja.... :puke: :puke:
Sto ce bolan njih biti stid i sram. Da su tvom Zelji ovi iz Federacije BIH upunpali kao sto su Borcu ovi iz RS-a igrali bi grupe Evrope do sad.
Lopovi koji imaju ime i prezime ih pokrali i cao bela
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2015, 23:49

Znaci Mladost VO se vraca ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jul 2015, 23:51

rodjenisa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Nek je sramota sve celne ljude u RS i sve one koji su doveli Borac do gasenja.... :puke: :puke:
Sto ce bolan njih biti stid i sram. Da su tvom Zelji ovi iz Federacije BIH upunpali kao sto su Borcu ovi iz RS-a igrali bi grupe Evrope do sad.
Lopovi koji imaju ime i prezime ih pokrali i cao bela
Ma to su ti isti brat...dali i uzeli.
=\_1921_/=

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 jul 2015, 23:56

Vjerujem i ja da ima toga
@Pappy bi nam vjerovatno mogao vise o tome ,a volio bih i dam malo napise ukoliko zna naravno da li ce ove godine ovi iz saveza biti rigorozni po pitanju ovih licenci ili opet mozemo ocekivati po starom
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 jul 2015, 00:02

Elegant je napisao/la:Znaci Mladost VO se vraca ?
prije mislim da ce Dole svoj klub progurati u premijer ligu, krupu
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jul 2015, 00:22

jovanmaksimovic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci Mladost VO se vraca ?
prije mislim da ce Dole svoj klub progurati u premijer ligu, krupu
znaci,pored ove mladosti iz nekog sela pored kaknja jos jedan klub sa sela....jedva cekam ovo j e b e n o skracenje lige :pray: :pray: ...pun mi je vise k u r a c ovih projekat klubova...nek se niko ne ljuti al to je moje licno misljenje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 07 jul 2015, 00:26

Gasi gov na

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jul 2015, 00:34

sto se tice Borca..ako nekim cudom proglase stecaj...koja je ono procedura..ponovna registracija pod novim imenom i od zadnje lige ili kako...njima bi vjerovatno manje trebalo da se vrate u PL...nekih 4 godine mislim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 jul 2015, 01:05

lazar je napisao/la:Gasi gov na
+1
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 jul 2015, 02:12

Eto dodje i taj famozni utorak ako se i danas ne ugase ja vise necu vjerovat u to navodno gasenje, a u ostalom libo em taki :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 07 jul 2015, 08:49

MortemHz je napisao/la:
sssloboda je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:fukare su se ugasile davni dana ko I njihova topla braca robijasi. Bosna samo ima 2 navijacke skupine Manijake I pitare ovo ostalo samo zesca taraba ba uz duzno postovanje. Toliko mrznje prema glavnom gradu ebo te ko da smo cetnici. Obicni karinasi zizu mizu

Evo da ti kazem da ja VOLIM NAŠ GLAVNI GRAD SARAJEVO I PONOSIM SE NJIME I UVIJEK ĆU!

ROĐENI TUZLAK,ODRASTAO I TRENUTNO SAM TU .

Činjenica je da vecina fukara ima takav odnos prema sarajevu ali glavni razlog je zbog lopova političara ne zbog grada kao grada i stanovnika, svugdje ima mrake i u ZENICI ,I U SARAJEVU I U TUZLI ,tako da kad bi ZENICA bila glavni grad bio bi omrazen odnos prema njima ali zbog onih koji su pogani.

Fukare nisu nikad bile,niti ce biti ugaseni, ako zaključuješ po posjeti onda su MANIJACI NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA

- BORE SE ZA PRVAKA NA JUGU ISPOD SUME 300 MANIJAKA

- VI SE DRUZE BOJITE DIVOVA

- PAR KOLA PRIJE KRAJA ONO HINJSKI OCEKUJETE TITULU EJ PRICE NAMA CILJ EVORPA OVO ONO,DA JE KOJIM SLUCAJEM SLOBODA DOBILA ZADNJE KOLO ISTO TAKO I VI U ZE BILO BI ....NE BI SE MOGLI SNOSITI ,KAKO BI SE SAMO MISEVI IZVUKLI IZ RUPA..

-A OVAKO STE MISEVI OSTALI U RUPAMA I DOSLA VAS SAKA JADA DA GLEDATE VASE VELIKANE TU ZLATNU DJECU S GRBAVICE A DA MOZETE SVE BISTE IH OTJERALI I RADILI KAO RECIMO SARAJEVO DOVODILI KAPITALCE A OVAKO JEDITE STO VISE BANANA MOZDA VAS UZME ONAJ CIKE STO TRGUJE S BANANAMA :) MALI STE I BIT CETE IMATE STRAH OD FK SARAJEVA !!!!

-ABD BUDE NAFAKE I SLOBODE CETE SE DA BOJITE

-EJ BORBA ZA TITULU A SAKA JADA NA JUGU PA SMIJE VAM SE DRZAVA CIJELA ISTI STE ONI IZ LISTICE :D

-SLOBODA DA SE BORI ZA PRVAKA U ZENICU BI OTISLO MIN 5000 FUKARA

SELAMIM TE MUHAMEDE :)
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Posalji mu koju konzervu, zasluzio je. :clap:

I kaze, kupi dita proizvode. :crazy:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jul 2015, 10:03

Netko spomenu sela. Najveci problem kod nas je taj sto ta sela ulazu puno vise od puno vecih gradova. Evo ta Mladost VO ima fin stadioncic, ali nedovoljnog kapaciteta za PL. Kamo srece da su napraviti jos jednu tribinu od 2.000 mjesta i igrali u svome mjestu. Igrali su u Bijeljini i znali su imat bolju posjetu od Radnika.

Mladost DK ista prica. Oni su imali tribinicu od 1.000 mjesta, nadogradili ju, a sad opet nadogradjuju da bi imali 3.000. Vise puta su imali pun stadion. Mozda bi u PL bilo zanimljivije gledati Rudara, ali oni godinama ne mogu uci u PL, a jedno selo nadomak Kaknja udje. Tko je Rudaru branio da u upravu pusti te iste sposobne ljude koji su vlasnici velikih firmi u Kaknju i da ti isti ljudi do PL odvedu Rudar? Cak i da je Rudar usao mnogi bi rekli da je to malo mjesto i da je bolje da je uslo Jedinstvo recimo. Mladost ako bude igrala u DK imat ce posjetu koja ce biti iznad prosjeka lige pa taman zavrsili i posljednji, a vjerujem da ce se do zadnjih kola boriti za opstanak, ali ipak mislim da ce ispasti.

GOSK? GOSK se toliko puta popljuvao. OK, ne volim ih ni ja zbog 50 ljudi na tribinama, ali GOSK je za dvije sezone u PL napravio fin stadion koji zadovoljava sve uslove igranja iste lige. Kamo srece da nam premijerligasi tako ulazu. Imaju bolje uslove nego Travnik koji godinama igra ovu ligu i nadogradjuje 300 po 300 mjesta na tribini. Svaka cast i na tome, nemam nista protiv Travnika, OK su klub, ali ih uzimam za usporedbu. Evo i Zeljo u usporedbi. Koliko kukaju za stadion? GOSK je napravio tu tribinu od 3.000 mjesta. Zar jedan Zeljo koji je institucija ne moze na istocnoj strani dignuti identicnu? Jedini stadion na svijetu koji ima dvije tribine i obe iza golova. Onaj zapad ne racunam ko tribinu, ono se ne moze nazvati tribinom, a tu ionako samo gu*onje sjede.

Spominje se Krupa? Zasto bi usla Krupa umjesto Borca, a ne GOSK? Krupa i GOSK su zavrsili na drugim mjestima u Prvoj ligi FBiH i RS. To sto je Borac iz RS-a ne znaci da odmah klub iz RS-a mora uci umjesto njih. Ako bi se Borac i izbacio ostat ce Mladost VO. Ako bi nekim smijesnim scenarijem trebao uci drugoligas onda bi Krupa i GOSK razigravali. U slucaju da Krupa zamjene Borca bez razigravanja s GOSK-om ja cu prestat pratit ovu ligu.

Uostalom, sta fali toj Krupi? Takodjer imaju predobre uslove. Imaju ono sto ja stalno govorim da trebaju svi premijerligasi, a to je teren s umjetnom travom. Imaju finu tribinicu i uz povecanje kapaciteta i neke dodatne radove ispunjavali bi uslove za PL. Ljepse mi je vidjeti taj njihov malo stadion nego vecinu premijerligaskih koji se raspadaju. Problem je samo sto je to premalo mjesto i sigurno bi imali posjetu na razini GOSK-a.

Stadion Krupe
slika

slika
Ni meni osobno ne bude drago kada udje neki klub iz manjeg mjesta, jer ce posjeta biti mozerna, ali je ruzno da psujemo te klubove. Trebamo psovati one koji nisu usli. I ja bi volio da je uslo Jedinstvo, al kad jedan Bihac nadmasi selo pored Kaknja onda nema potrebe da pljujemo po Mladosti. Mozemo se samo smijati Bihacu i ljudima iz Jedinstva. U PL su usli najbolji iz dvije druge lige i to je to. Tako ce biti i ubuduce. Ja se nadam da ce ulaziti klubovi iz vecih mjesta, ali i ako ne udju sami su sebi krivi. Nije Mladost kriva sto je sposobnija od Jedinstva, a prije sest-sedam godina su igrali kantonalnu ligu, ganjali loptu po Makljenovcu, Nemili, Tetovu, a Jedinstvo igralo PL i uspjelo nazadovat dok su ovi redovno napredovali.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 11:08

Zeljeznicar i Olimpic dobili odbijenice od banaka za isplatu kredita u visini nagradnog fonda UEFE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2015, 11:16

Orton je napisao/la:Zeljeznicar i Olimpic dobili odbijenice od banaka za isplatu kredita u visini nagradnog fonda UEFE
Kasnis ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 jul 2015, 11:40

Pa normalno da CE dobiti odbijenice.Mislim na zelju.
Kada su duzni bogu ocu.samo bankama preko DVA milionceta.ja virtuelnom govorim Ali neslusa.
Zeljo je pred bankrotom.i ove pare öd evrope mu nemogu biti ni pola rupa da zakrpe.tuga ziva.
Nije mi drago djece mi.velik je to Klub.a tone sve dublje

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 07 jul 2015, 11:44

solinas je napisao/la:Pa normalno da CE dobiti odbijenice.Mislim na zelju.
Kada su duzni bogu ocu.samo bankama preko DVA milionceta.ja virtuelnom govorim Ali neslusa.
Zeljo je pred bankrotom.i ove pare öd evrope mu nemogu biti ni pola rupa da zakrpe.tuga ziva.
Nije mi drago djece mi.velik je to Klub.a tone sve dublje
Hlupas bolan hlupas
Al nista novo nakon pitara i tuzlak zna stanje zeljini knjiga :rol: :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 jul 2015, 11:45

Znam.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.