FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izgleda da je utakmica u Mostaru prvog maja 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
SAMIR BEKRIĆ U REPREZENTACIJI?
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić proteklih je dana posmatrao nekoliko utakmica domaće Premijer lige, gdje je zapazio nekoliko interesantnih imena za reprezentaciju.
Međutim, s obzirom da spisak za predstojeće utakmice reprezentacije BiH, koja će 29. maja odigrati prijateljski susret sa Švedskom, još uvijek nije definitvno gotov, Sušić ne želi davati imena potencijalnih novih reprezentativaca.
"Ima još vremena. Moguće je da će sedam, osam novih igrača dobiti poziv, ali neću još o imenima", rekao je Sušić za SportSport.ba.
Ipak, po svemu sudeći je Sušiću za oko zapao, između ostalih, fudbaler sarajevskog Željezničara Samir Bekrić, koji ove sezone u dresu plavih sa Grbavice igra sjajno. Iako po vokaciji vezni igrač, Bekrić je ove sezone golgeterski veoma raspoložen, pa trenutno dijeli drugo mjesto najboljih strijelaca Premijer lige BiH sa 11 postignutih golova.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić proteklih je dana posmatrao nekoliko utakmica domaće Premijer lige, gdje je zapazio nekoliko interesantnih imena za reprezentaciju.
Međutim, s obzirom da spisak za predstojeće utakmice reprezentacije BiH, koja će 29. maja odigrati prijateljski susret sa Švedskom, još uvijek nije definitvno gotov, Sušić ne želi davati imena potencijalnih novih reprezentativaca.
"Ima još vremena. Moguće je da će sedam, osam novih igrača dobiti poziv, ali neću još o imenima", rekao je Sušić za SportSport.ba.
Ipak, po svemu sudeći je Sušiću za oko zapao, između ostalih, fudbaler sarajevskog Željezničara Samir Bekrić, koji ove sezone u dresu plavih sa Grbavice igra sjajno. Iako po vokaciji vezni igrač, Bekrić je ove sezone golgeterski veoma raspoložen, pa trenutno dijeli drugo mjesto najboljih strijelaca Premijer lige BiH sa 11 postignutih golova.
- plavimomak
- Kontakt:
Sušic: "Mešanović je bio dobar, vidi se da je iskusan, šteta što je u godinama. Međutim, mene je igrom iznenadio Bekrić. Ima finu tehniku, odličan pas, neustručava se šutirati kad treba, ima ga svuda po terenu. Ako bih ga uspoređivao sa nekim igračima, onda me igrom podsjeća na Dragana Stojkovića Piksija. Bilo je još igrača koji su odigrali kvalitetno, ali je Bekrić pokazao najviše."
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- plavimomak
- Kontakt:
themaniaks je napisao/la:Izgleda da je utakmica u Mostaru prvog maja
Datum: 02.05.2010. u 17.00 sati
Domaćin: FK Velež
Gost: FK Željezničar
Natjecanje: 26. kolo Premijer lige BiH
Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
- plavimomak
- Kontakt:
Bekric ce u Mostaru aBd potvrdit da je vrijedan milionskog transfera

Danas možete gledati na BHT-u Šehića i Višću u direktnom prenosu protiv mladih Turaka. U 5 počinje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
odlicno,hvala na infoŽeljovac je napisao/la:Danas možete gledati na BHT-u Šehića i Višću u direktnom prenosu protiv mladih Turaka. U 5 počinje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- samir_tm87
- Kontakt:
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa meni je djelaludin najbolji igrac zelje poslije rata,zbog njega sam tolko jos ko mali zavolio zelju,svaka cast stilicu,džeki i drugim koji su sjajni al meni je muharemovic naj,kolko je samo derbija rijesio pa to je strasnotanzla je napisao/la:6:1 - 00/01 - 10.09.2000. Grbavica (Muharemović 5, Kurt - Ćemalović)
Naš poslijeratni Messi. Čuj pet komada zabiti, treba ga 2.5. ubacit u igru, može sad makar 2![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
meni su oni i buki najdrazi mislim da su jedni od rjetki koji su u zelji poceli i igrali do kraja svim srcem dzelo mi je drag zbog silni golova kojima je mnogo toga odlucivo a buki zato sto je protiv lilestroma zabioelninho_resTO je napisao/la:pa meni je djelaludin najbolji igrac zelje poslije rata,zbog njega sam tolko jos ko mali zavolio zelju,svaka cast stilicu,džeki i drugim koji su sjajni al meni je muharemovic naj,kolko je samo derbija rijesio pa to je strasnotanzla je napisao/la:6:1 - 00/01 - 10.09.2000. Grbavica (Muharemović 5, Kurt - Ćemalović)
Naš poslijeratni Messi. Čuj pet komada zabiti, treba ga 2.5. ubacit u igru, može sad makar 2![]()

svoj ti pos'o !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Utakmica sa Velezom se igra u subotu, 01.05.2010 godine!!! Potvrda iz kluba.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ovo sam i ja cuo,nidje veze cuj prvog
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bolje je da se igra prvog, barem po meni. Igraci ce imati jedan veliki dragocjeni dan vise da se odmore i sto bolje pripreme za prvu utakmicu finala kupa koja se igra u srijedu.
Nigdje ne pise da se mora rostiljati i derneciti bas za prvi maj, mozemo lijepo rahat sretni sto smo uzeli Veleza u nedelju malo da se opustimo, a nece ni guzva biti na izletistima tolika.
Nigdje ne pise da se mora rostiljati i derneciti bas za prvi maj, mozemo lijepo rahat sretni sto smo uzeli Veleza u nedelju malo da se opustimo, a nece ni guzva biti na izletistima tolika.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- TheManiacs
- Kontakt:
Po meni bi bilo bolje da se igra u subotu,Jer u nedjelju poslije prvog maja igraci mamurni

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kad moze citav normalan svijet igrat 1.maja, sto ne bi mogli nasinick je napisao/la:ovo sam i ja cuo,nidje veze cuj prvog

Ja bih jos gredu dodao, i to je ta ubojita trojka...Grbavica moj zivot je napisao/la:meni su oni i buki najdrazi mislim da su jedni od rjetki koji su u zelji poceli i igrali do kraja svim srcem dzelo mi je drag zbog silni golova kojima je mnogo toga odlucivo a buki zato sto je protiv lilestroma zabioelninho_resTO je napisao/la:pa meni je djelaludin najbolji igrac zelje poslije rata,zbog njega sam tolko jos ko mali zavolio zelju,svaka cast stilicu,džeki i drugim koji su sjajni al meni je muharemovic naj,kolko je samo derbija rijesio pa to je strasnotanzla je napisao/la:6:1 - 00/01 - 10.09.2000. Grbavica (Muharemović 5, Kurt - Ćemalović)
nesto mi mozak ne radi, ne mogu se sjetiti je li bila neka oprostajna tekma ovih igraca?!
mozda kod krunica ili hotica...kod amara bi im bilo zadnje cuganjeTheManiacs je napisao/la:Po meni bi bilo bolje da se igra u subotu,Jer u nedjelju poslije prvog maja igraci mamurni![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
I ja sam ubijedjen za taj mahmurluk, da su ta vremena proslost.
A od ovih legendi poslije rata, dodao bih naravno nasu peticu Harisa Alihodzica i naravno Edisa.
A od ovih legendi poslije rata, dodao bih naravno nasu peticu Harisa Alihodzica i naravno Edisa.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
mah bolje j 1 prvog a ovo nidje veze je zbog raje...rtm86 je napisao/la:Kad moze citav normalan svijet igrat 1.maja, sto ne bi mogli nasinick je napisao/la:ovo sam i ja cuo,nidje veze cuj prvog![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Naravno stoperski dvojac. Koliko je derbija odlucio Nermin Vazda?!Avanes je napisao/la:I ja sam ubijedjen za taj mahmurluk, da su ta vremena proslost.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.