2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Odg: 2015-16 NBA Off-Season
Naravno da bi se s.ralo vise jer bi otisao u uzasne ekipe. Ovako jrle barem otisao u najbolju mogucu ekipu za sebe.
Ne zamjeram mu odlazak, zamjeram mu sto je obecavao drukcije.
Ne zamjeram mu odlazak, zamjeram mu sto je obecavao drukcije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Otisao je Melo u Nikse pa nisam vidio da mu je neko srao pretjerano,nit Studmajeru etc.
Na kraju krajeva svako ide gdje zeli.
Lakersi su imali daleko najvise superstarova koji su dosli u njihovu ekipu pa od tuda i odbojnost , meni svejedno da se razumijemo.
Spursi su 20 godina jahali na Duncanu i kroz draft/razvoj igraca uveliko popunjavali ekipu.
Ovo je prvi veliki free agent IKAD , mozda je to razlog sto ljudi ne skacu na "omiljenu fransizu".
Na kraju krajeva svako ide gdje zeli.
Lakersi su imali daleko najvise superstarova koji su dosli u njihovu ekipu pa od tuda i odbojnost , meni svejedno da se razumijemo.
Spursi su 20 godina jahali na Duncanu i kroz draft/razvoj igraca uveliko popunjavali ekipu.
Ovo je prvi veliki free agent IKAD , mozda je to razlog sto ljudi ne skacu na "omiljenu fransizu".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Samo je na ovom forumu pi*kasto zeljeti da budes najbolji, tj da uzmes prsten. Bez obzira da li se radi o veteranu koji ide u ekstra organizovanu ekipu ili o trojici igraca koja se skupljaju da zajedno napadnu prsten.
Aldridgeov odlazak u contendera je pi*kast potez po svim hejterskim kriterijima. Just sayin'.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pricas nebuloze i lupas...Kako te nije sramota porediti SA sa svim ekipama koje si nabrojao!?Pa vi ste fransiza koja ne zna da postoji ako nekome "ne otme" igraca u primeu.SA ovo nikada nije uradio u svojoj historiji i sad kad su konacno ubrali plod svog 20-godisnjeg rada (u kojem su se, uzgred receno, mnogi odricali svojih primanja,trpili odbijanja svih vrhunskih FA ova kojima su bili nudjeni ugovori,te godinama razvijali razne za NBA pojmove anonimuse) ti se nasao da pricas o tome.Uostalom,Aldridge se vratio kuci da pomogne timu,a i sebi, cija su 4 najbolja igraca samo njihov produkt,a od kojih 2 uopste ne bi trebala biti na parketu,a kamo li produktivna po svim zakonima fizike...ccc Nemas morala sekunde...Epidaurus je napisao/la:Kažem samo da bi se itekako sralo po LMA da je otišao u Lakerse ili Knickse da su oni bili već kontender za titulu. Naravno to je već ŠBBKBB priča al jednostavno je činjenica da se za LMA ništa ne priča po ovom američkom žutilu jer je SAS omiljena franšiza.Raul_64 je napisao/la:Najveci free agent prije LaMacrusa u San Antonio je bio Richard faking Jefferson.
O cemu pricas?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
PO iduće godine je upravo postao još dosadniji, najbolje bi bilo da odma pošalju Cavse i Spurse u finale, uštedit će drugima bespotrebni trud i znoj. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nismo još gotovi.rio_Ferdy88 je napisao/la:PO iduće godine je upravo postao još dosadniji, najbolje bi bilo da odma pošalju Cavse i Spurse u finale, uštedit će drugima bespotrebni trud i znoj.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: Odg: RE: Re: 2015-16 NBA Off-Season
Slazem se, Blazersi uzmu top3 pick i idemo u sezonu 2016/17..rio_Ferdy88 je napisao/la:PO iduće godine je upravo postao još dosadniji, najbolje bi bilo da odma pošalju Cavse i Spurse u finale, uštedit će drugima bespotrebni trud i znoj.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@Kawhi
Ekipa u kojoj je nekad najveći cigan koji je ikad hodao košarkaškim terenima Bruce Bowen imao bitnu ulogu i kojem je ta ekipa prenzionisala broj meni baš i ne može bit omiljena. Da se ne vraćam još sad na one serije protiv Phoneixa, udaranja Nasha, onu Timmyjevu facu "nisam zakletve mi" na svaki faul ... Razumijem ljude koji ih vole zbog uspješnosti u zadnjih 15-ak godina i lijepe košarke u zadnjih 5-6 al ja koji pratim NBA od početka 2000.-ih i kao neko ko je doživio Bruce Bowenov ciganluk tu ekipu baš ne simpatišem.
@Raul
Melo je otišo za bruku asseta od strane New Yorka Denveru tako da nije ista situacija. Amar'e je isto šupački to uradio Sunsima al na njega niko nije obraćo pažnju jer se to ljeto okupila Big 3 pa nije bilo zanimljivo s.r.a.t po STATu. Lakersi su opravdano najomraženija franšiza prvo jer smo i mi navijači bahati i najveće zvijezde bile bahate uvijek i većinom veoma uspješni bili.
@NEZALAGANJE
De mi sad s.e.r.i o moralu majke ti
Jesam ja možda reko da su SAS š.u.p.c.i, g.o.v.n.a.r.i, il nešto slično što su hapili Aldridgea ? Kažem da je on napravio p.a.k.a.š.ki.i potez jer je napustio ekipu kojoj je obećao da će produžit ugovor i otišoo u direktnog konkurenta. Činjenica je isto tako da bi se po LAL i LMA strašno s.r.a.l.o da je otišao u LAL, a LAL u tom trenutku imao ekipu koja je kontender. Spursi su naravno napravili vrhunski posao, to niko ne spori.
Ekipa u kojoj je nekad najveći cigan koji je ikad hodao košarkaškim terenima Bruce Bowen imao bitnu ulogu i kojem je ta ekipa prenzionisala broj meni baš i ne može bit omiljena. Da se ne vraćam još sad na one serije protiv Phoneixa, udaranja Nasha, onu Timmyjevu facu "nisam zakletve mi" na svaki faul ... Razumijem ljude koji ih vole zbog uspješnosti u zadnjih 15-ak godina i lijepe košarke u zadnjih 5-6 al ja koji pratim NBA od početka 2000.-ih i kao neko ko je doživio Bruce Bowenov ciganluk tu ekipu baš ne simpatišem.
@Raul
Melo je otišo za bruku asseta od strane New Yorka Denveru tako da nije ista situacija. Amar'e je isto šupački to uradio Sunsima al na njega niko nije obraćo pažnju jer se to ljeto okupila Big 3 pa nije bilo zanimljivo s.r.a.t po STATu. Lakersi su opravdano najomraženija franšiza prvo jer smo i mi navijači bahati i najveće zvijezde bile bahate uvijek i većinom veoma uspješni bili.
@NEZALAGANJE
De mi sad s.e.r.i o moralu majke ti

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako znas da si najbolji kada igras sa najboljim?dscile je napisao/la:Samo je na ovom forumu pi*kasto zeljeti da budes najbolji, tj da uzmes prsten. Bez obzira da li se radi o veteranu koji ide u ekstra organizovanu ekipu ili o trojici igraca koja se skupljaju da zajedno napadnu prsten.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Epidaurus Pa aludiras na neko negativno pisanje zute stampe i sl.Zasto bi se s.ralo po SA?Zasto bi se nazivali pogrdnim imenima kad se ovo desava PRVI put u historiji!?? I nemoj da se zavaravamo niti pravimo blesavi...LMA sa POR nikada ne bi mogao uzeti titulu pored ekipa istog potencijala ,a koje su se miljama brze od njih razvijale.(OKC,GSW,LAC).Usput,nije ni on vrhunski igrac u oba pravca da bi bio prevaga za titulu,a to je POR ocekivao od njega.Razlog zasto smatram da ce biti uspjesan kod nas je cinjenica da ce imati i ljude koji ce pokrpiti neke njegove defanzivne propuste,ali ce imati i trenera i sistem koji ce mu omoguciti da dobija lakse suteve i bude efikasniji...
Nema sumnje da će njemu dobro leć SAS i s neke strane želje za uspjehom je logičan potez. Što se tiče Blazersa, možemo ja i ti kao realni i neko koga boli ona stvar za Blazzerse govorit da nemaju šanse uzet titulu, al koliko navijača njihovih misli da su blizu titule ako bi pojačali dobro klupu ? Bgm nije malo broj. Uostalom, u NBA ništa nije nemoguće i ko bi rekao prije prošle sezone da će GSW uzet prsten i da će zaigrat onakvu košarku ? Ja ih prvi nisam vidio u konkurenciji za prsten i ništa manje čudno ne bi bilo da je Stottsa pojačao klupu, složio ekipu i onda odigrao vrhunsku sezonu i došao do finala NBA. Vidjeli smo kako su dobro igrali prošle godine u prvom dijelu sezone i da su pali tek umorom startera zbog tog nedostatka klupe.
- invincible1921
- Kontakt:
Lebronu bi se zamjeralo da donira 10 miliona BiH , zbog toga sto nije 11...tako da pljuvanje po njemu se ne moze porediti ni sa jednim drugim igracem
=\_1921_/=
- NeverGiveUp
- Kontakt:
R fuckin' ESPECT za Westa !!!!!!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- PaskalHens
- Kontakt:
Westov potez je apsolutno opravdan. Frajer je čitavu karijeru proveo u klubu/ovima koji nisu contenderi na osnovu imena samo i pokušavao na sve načine dolaziti do finala i prstena. Nije prolazilo. Pod stare dane, kad mu je pun ku.rac miliona, želi prsten i ja ga apsolutno opravdavam. Aldridgev potez baš i ne. Pojačao je rivala u želji da što prije dođe do prstena. Po meni bezveze, al' kad može jedan Đejms otići kod najvećeg rivala, može i Aldridge u Spurse.
Viva la France, as they say in Rome.
Ja sam vise nego siguran da Spursi daju pare ispod stola 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aha,isto kao u Blue Chipsu. 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj Okafor mora smrsati..Ovo nije forma za NBA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.