Džaba kad ga ovi citiraju pa vidim šta piše.voltron30 je napisao/la:
Ovo je lijek, i nemojte ulaziti u raspravu, pa lik to i želi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ja govorim samo o (ne)radu ove i svih prethodnih uprava.bistrikboy je napisao/la:Iskreno nisam ni ja zadovoljan jer znam da se moglo vise uraditi,ali neki od vas bas glupo rezonuju,namjerno ili slucajno,ne znam,nadam se slucajno.Cuj Olimpik nas nivo,tapkamo u mjestu,ne znam,sigurno se radi o lapsusu.
dobra i posvecena Uprava iz brenda kakav je Zeljo je morala izvuci vise. ovi kao i prethodnici rade na minimumu, tek toliko da se kotrljamo.
nisam rekao da je Olimpic nas nivo nego da je rezultat koji je Gracic postigao za desetak godina vrlo impresivan s obzirom da je statao od nule. bez imena, tradicije, stadiona i navijaca.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- storm_raider
- Kontakt:
Aldine idi razmisljaj o tome sta je ekonom, ne balavi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Gledajući sadržaj ove stranice predpostavljam da je isti i na prethodnim, Aldin vodi svoju politiku a vi se pecate na svaku njegovu riječ, uglavnom ništa pametno i ništa vrijedno spomena. Hoću li napraviti grešku ako ne budem čitao?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako bude neko uzimao sutra onaj sinanov tariguz od novina nek skenira biće neki intervju sa Amarom...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Neces nista propustiti, teske teme koje su se ispricale ovdje 1000 puta do sadaAjzea je napisao/la:Gledajući sadržaj ove stranice predpostavljam da je isti i na prethodnim, Aldin vodi svoju politiku a vi se pecate na svaku njegovu riječ, uglavnom ništa pametno i ništa vrijedno spomena. Hoću li napraviti grešku ako ne budem čitao?

A sto se Aldina tice, ne znam, na ignoru mi je

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Koja budala je prodala prostore?onako je napisao/la:Ok to, ali Mars i Burek su u vlasnistvu Marsa i Bureka i to je problem, oni nas mogu ucjenjivat kako hoce jer je to njihovo 1/1. Hajd Burek i nekako, ali Mars je ogroman prostor i nije lako naci kompromis.petisesti98 je napisao/la:Ne samo Mars i Burek ima jos dosta prostora u i oko stadiona sto pripada sportskom drustvu, sudski spor vec godinama traje izmedju SD i FK.
Koliko sam upoznat sa situacijom jos ce i godinama trajati, nazalost.
- plavanacija
- Kontakt:
Mi smo navikli da nam ljudi doniraju, u nas grad je doslo more donacija milijarde su u pitanju, vecina tih para je zavrsila, tamo gdje je zavrsila!!! Vrijeme je da se trgnemo iz letargije i svaka kritika je dobra. Ovdje neki misle da su Bogom dani i da je njihovo ime upisano u stranicama naseg kluba, ali treba malo vise uraditi od suplje price. Gledam najavu za cetvrtak, katastrofa!!!! Ko da gledam niskobudzetni spot nekog narodnjaka iz neke vukojebine... Padamo sve nize i nize... Mi trebamo da budemo pozitivan primjer drugima... Ja sam na toj Grbavici kao dijete gledao derbije protiv partizana, c.zvezde, hajduka itd Ljubav prema Zelji se prenosi sa koljena na koljeno, pradedo, dedo, stari, ja i aBd na moje dijete... Politika kluba je da treba da napravi abmijent za navijace, sigurnost, kvalitet, jer zahvaljujuci nama koji placamo karte, kupujemo dresove, clanske i sl klub zivi. Ne moze mi neko pricati da su stvari bajne, ubistvo, bombe sve na stadionu... i jel to reklama za potencijalnog investitora????? Zaustavicu se ovdje jer bih mogao napisati 5 listova...
Znate sta je vdeo problem.Svi mi volimo Zelju i kontamo bice bolje i da se nebi sjebavali pisemo ma dobro je bice bolje cim kazes bice bolje znaci da nije dobro.Mene ko starog navijaca boli jedna stvar a to je da smo mi stali dakle sto jedan kaze mi neidemo naprjed vec 3 godina nego tapkamo u mjestu.A mi stariji dobro znamo sta je trebalo bit nakon te famozne sezone i tekme sa Njukastlom.Sta se desilo.Evropski Zeljo nije neciji se dzepovi napunili jeste e zato mi sad tapkamo.3 godinu mi ulazimo u sezonu a nismo favorit za titulu dakle gubimo i primat kluba.nema para pa nabavi **** te nesposobna sta radis.Prodaces ono sto malo valja pa jovo na novo.
Bice slika sabah zorom nemojte bzveze trosak na glupostiDooVe je napisao/la:Ako bude neko uzimao sutra onaj sinanov tariguz od novina nek skenira biće neki intervju sa Amarom...

Pozdrav plava braco .
Mosa LJOZE !
- champions1921
- SarajlijaTM
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da si se sasvim slucajno,ipak zadesio na orgu danas i prenio pricu o prostorima ovdje. To nije ok jarane.Dolina je napisao/la:Prije jedno pola godine slučajno sam se zadesio na jednoj konferenciji na kojoj je ispred Unicredit banke bio i Greda.
Sam je dosao i iskoristio sam priliku na pauzi da mu priđem i onako neformalno porazgovaramo o svemu pa i o Želji.
Na moj upit o investiranju u želju Greda odgovara da kada su krenuli u projekat statuta nisu ni sanjali u sta će se uvući. U papire niko desetinama godina
niko nije ulazio, između ostalog pojavio se problem dva najveća prostora na Zapadu (znamo o kome se radi) koja su prodata a da to niko nije znao ( prije 15-ak godina). Ljudi imaju papire da su uredno kupili te prostore od Sportskog Udruženja Željezničar. Sami skontajte ko je prodao te prostore.
Zato govorim da je papirologija veliki problem, ko zna koliko još ima toga. Nije sve tako jednostavno kao što izgleda.
Procita nas gomila odavde sta se pise tamo i mnogi novinari cak,pa se me prenosi na javni forum gdje ce ti futa pitarska ovo procitati i sutra izmisliti 45 verzija price.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ljudi su generalno nezadovoljni. Pa u avazu da Odovic nije izjavio da nije zadovoljan ovdje bi citali da je Oda prezadovoljan, i da je on cak odlucio da ne dovedu igrace koje je htio, to je apsurd. Jednostavno je dobro sto imamo stratega kao Odovica jer da sad trazimo nekoga koga bi doveli? NIkoga, da voli Zelju i da ce pristati na sva ova sranja.plavanacija je napisao/la:Mi smo navikli da nam ljudi doniraju, u nas grad je doslo more donacija milijarde su u pitanju, vecina tih para je zavrsila, tamo gdje je zavrsila!!! Vrijeme je da se trgnemo iz letargije i svaka kritika je dobra. Ovdje neki misle da su Bogom dani i da je njihovo ime upisano u stranicama naseg kluba, ali treba malo vise uraditi od suplje price. Gledam najavu za cetvrtak, katastrofa!!!! Ko da gledam niskobudzetni spot nekog narodnjaka iz neke vukojebine... Padamo sve nize i nize... Mi trebamo da budemo pozitivan primjer drugima... Ja sam na toj Grbavici kao dijete gledao derbije protiv partizana, c.zvezde, hajduka itd Ljubav prema Zelji se prenosi sa koljena na koljeno, pradedo, dedo, stari, ja i aBd na moje dijete... Politika kluba je da treba da napravi abmijent za navijace, sigurnost, kvalitet, jer zahvaljujuci nama koji placamo karte, kupujemo dresove, clanske i sl klub zivi. Ne moze mi neko pricati da su stvari bajne, ubistvo, bombe sve na stadionu... i jel to reklama za potencijalnog investitora????? Zaustavicu se ovdje jer bih mogao napisati 5 listova...
Citas prije mjesec nece niko otici, poslije mjesec dvojica idu sigurno, a Antolovic kao treci 90%. Jedna jedina prica da rasprodaju sve sto imaju, sta ce s tim parama uraditi nece nista. A za dvije godine sta ce biti boli ih neka stvar.
Nisu meni ovi relevantni meni je Odovic relevantan, a covjek se boji pred Ferencvaros to je rekao vec par puta, sto u novinama sto na Tv-u.
Imamo par velikih talenata, imamo Odovica i to je jedino pozitivno. Ostalo molit Boga da skontaju da oni trebaju privuci navijace na utakmicu s ulaganjem u ekipu, s tim ce doci sponzorI, pa ce onda biti i uspjeha I osvajanja trofeja i dobrih rez u evropi.
Jos se sjecam izjave ni OVE GODINE nismo konkurenti za titulu sto je DOBRO!

Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 07 jul 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
Sad da zavrsi ovaj izlet u europi, pa cemo vidjeti sta nosi ova vrlo vazna i teska sezona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
izgleda da vecina ovih tzv navojaca ŽELJE bi volila da se vrati zujaga pa da palamudi o blagodeti i ostalim bajkama.strpite se kazu neki da se radi i da se ne iznose polovne informacije i da ce se izaci u javnost kada i ako bude gotovo.
51%--------49%
-
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto moderator neki trajno ne ukloni nekog peglatora,tipa Aldin.Banuješ mu IP pa nek se puši i pravi još 30 nikova..Uzalud trud , džaba mu sve.I zna li neko ima li sutra trening i kada? Ako bude nadam se da je poslije 5, zbog posla ne mogu stići ni do fanshopa a ni trening nikad da pogledam. 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- plavanacija
- Kontakt:
Moraju privuci navijace, navijaci pridonose napretku kluba, ljepe se sponzori itd zacaran krug... mojih 10-tak drugova koji su bas navijaci bili, nece da cuju da idu na tekmu... i onda jbg saslusas njihove razloge, i kad shvatis ne traze mnogo, samo da se pozitivne stvari pokrenu... Ja se kladim ako prodjemo u trece pretkolo(nadam se) da bi svi oni poceli dolaziti na utakmice, da se pojavi jedan bager na istoku isto bi bilo... samo pozitivne stvarisamogrbavica je napisao/la:Ma ljudi su generalno nezadovoljni. Pa u avazu da Odovic nije izjavio da nije zadovoljan ovdje bi citali da je Oda prezadovoljan, i da je on cak odlucio da ne dovedu igrace koje je htio, to je apsurd. Jednostavno je dobro sto imamo stratega kao Odovica jer da sad trazimo nekoga koga bi doveli? NIkoga, da voli Zelju i da ce pristati na sva ova sranja.plavanacija je napisao/la:Mi smo navikli da nam ljudi doniraju, u nas grad je doslo more donacija milijarde su u pitanju, vecina tih para je zavrsila, tamo gdje je zavrsila!!! Vrijeme je da se trgnemo iz letargije i svaka kritika je dobra. Ovdje neki misle da su Bogom dani i da je njihovo ime upisano u stranicama naseg kluba, ali treba malo vise uraditi od suplje price. Gledam najavu za cetvrtak, katastrofa!!!! Ko da gledam niskobudzetni spot nekog narodnjaka iz neke vukojebine... Padamo sve nize i nize... Mi trebamo da budemo pozitivan primjer drugima... Ja sam na toj Grbavici kao dijete gledao derbije protiv partizana, c.zvezde, hajduka itd Ljubav prema Zelji se prenosi sa koljena na koljeno, pradedo, dedo, stari, ja i aBd na moje dijete... Politika kluba je da treba da napravi abmijent za navijace, sigurnost, kvalitet, jer zahvaljujuci nama koji placamo karte, kupujemo dresove, clanske i sl klub zivi. Ne moze mi neko pricati da su stvari bajne, ubistvo, bombe sve na stadionu... i jel to reklama za potencijalnog investitora????? Zaustavicu se ovdje jer bih mogao napisati 5 listova...
Citas prije mjesec nece niko otici, poslije mjesec dvojica idu sigurno, a Antolovic kao treci 90%. Jedna jedina prica da rasprodaju sve sto imaju, sta ce s tim parama uraditi nece nista. A za dvije godine sta ce biti boli ih neka stvar.
Nisu meni ovi relevantni meni je Odovic relevantan, a covjek se boji pred Ferencvaros to je rekao vec par puta, sto u novinama sto na Tv-u.
Imamo par velikih talenata, imamo Odovica i to je jedino pozitivno. Ostalo molit Boga da skontaju da oni trebaju privuci navijace na utakmicu s ulaganjem u ekipu, s tim ce doci sponzorI, pa ce onda biti i uspjeha I osvajanja trofeja i dobrih rez u evropi.
Jos se sjecam izjave ni OVE GODINE nismo konkurenti za titulu sto je DOBRO!![]()

@plavanacija, nabijem ti ja te sve drugove na neku stvar, takve ljude bih dobro išamarao kad bih sa njima ušao u neku raspravu o klubu. Ne znam što su uopšte i ranije dolazili na utakmice kad im je uslov da klub prođe neko pretkolo da bi oni dolazili, a mogu misliti da su im puna usta kluba kad ulaze u raspravu sa navijacem nekog drugog kluba. Ja za razliku od tvojih drugova uvijek dolazim zbog Želje na utakmicu, nikad nisam postavljao neke uslove koje klub mora ispuniti da bih ja dolazio. Željo mi je kao porodica, vezan sam za njega, sa njim sam prošao mnoge loše ali i dobre stvari, Željo je moj stil, nacin, i smisao života, nešto bez cega ne bih mogao zamisliti svoj život. Da sam rođen u nekoj drugoj državi bio bih psihicki hendikepiran jer nikad ne bih mogao osjetiti ljubav koju svaki Manijak gdje god da se nalazi na svijetu osjeca prema Želji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Željooooo je napisao/la:@plavanacija, nabijem ti ja te sve drugove na neku stvar, takve ljude bih dobro išamarao kad bih sa njima ušao u neku raspravu o klubu. Ne znam što su uopšte i ranije dolazili na utakmice kad im je uslov da klub prođe neko pretkolo da bi oni dolazili, a mogu misliti da su im puna usta kluba kad ulaze u raspravu sa navijacem nekog drugog kluba. Ja za razliku od tvojih drugova uvijek dolazim zbog Želje na utakmicu, nikad nisam postavljao neke uslove koje klub mora ispuniti da bih ja dolazio. Željo mi je kao porodica, vezan sam za njega, sa njim sam prošao mnoge loše ali i dobre stvari, Željo je moj stil, nacin, i smisao života, nešto bez cega ne bih mogao zamisliti svoj život. Da sam rođen u nekoj drugoj državi bio bih psihicki hendikepiran jer nikad ne bih mogao osjetiti ljubav koju svaki Manijak gdje god da se nalazi na svijetu osjeca prema Želji..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bravo majstore.Onakvi su izbjegavali grbavicu kad je dosao susni period.Kad je najteze okrenu ledja,a dosli bi kad sve ide ko po loju.Željooooo je napisao/la:@plavanacija, nabijem ti ja te sve drugove na neku stvar, takve ljude bih dobro išamarao kad bih sa njima ušao u neku raspravu o klubu. Ne znam što su uopšte i ranije dolazili na utakmice kad im je uslov da klub prođe neko pretkolo da bi oni dolazili, a mogu misliti da su im puna usta kluba kad ulaze u raspravu sa navijacem nekog drugog kluba. Ja za razliku od tvojih drugova uvijek dolazim zbog Želje na utakmicu, nikad nisam postavljao neke uslove koje klub mora ispuniti da bih ja dolazio. Željo mi je kao porodica, vezan sam za njega, sa njim sam prošao mnoge loše ali i dobre stvari, Željo je moj stil, nacin, i smisao života, nešto bez cega ne bih mogao zamisliti svoj život. Da sam rođen u nekoj drugoj državi bio bih psihicki hendikepiran jer nikad ne bih mogao osjetiti ljubav koju svaki Manijak gdje god da se nalazi na svijetu osjeca prema Želji..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 115 gostiju.