2015-16 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: 2015-16 NBA Off-Season

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2015, 23:24

Raul_64 je napisao/la: Ma nista , zaboravan si mi..
Pa ona dvojica luzera a i povrijedjeni bili vise nego sto su igrali
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 jul 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jul 2015, 23:25

Jel p.i.č.k.a.s.t odlazak LMA iz Portlanda u SAS ? Ipak je Portland jedna od najboljih ekipa zapada kad je zdrava i San Antonio im prestavlja rivala.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2015, 23:28

Generalno je *ickasto vecina poteza ovih novih igraca, svi idu tamo gdje im je lakse..

Kasnije se ljudi zale, jest slab ko istok. Pa kako nece biti kada ovi sa zapada drze monopol, pokupise sve

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jul 2015, 23:29

alemsa je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la: Ma nista , zaboravan si mi..
Pa ona dvojica luzera a i povrijedjeni bili vise nego sto su igrali
O cemu ti?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2015, 23:31

Epidaurus je napisao/la:Jel p.i.č.k.a.s.t odlazak LMA iz Portlanda u SAS ? Ipak je Portland jedna od najboljih ekipa zapada kad je zdrava i San Antonio im prestavlja rivala.
nije, bio je 9a godina, nista uradio nije, Spursi su mu pravili najvise logike, nea ga se sta krivit za odlazak.

Vidjet cemo sad ako ispadne u prvoj/drugoj rundi, koji mu je excuse.

@grevis

Audira mozda na Yao i Tmaca, oni su ovako k'o LMA bili uspjesni.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 jul 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jul 2015, 23:32

Donnie Darko je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Pametan potez Westa, dobro pojačanje Spursa.

Mada, da je otišao ovako u LeBronov Miami mogu mislit kakvim bi ga se imenima sve nazivalo.
Ako bi to uradio nakon onolike borbe protiv MIA i fakticki tim potezom "izdao" IND,meni bi to bilo bas bzv.Ne mozes preci u redove najveceg konkurenta i direktno oslabiti svoju bivsu ekipu...To je moje misljenje.
Dobro, nevezano za to rivalstvo, a da budem iskren to sam potpuno smetnuo sa uma. Više sam mislio generalno kako se sere ovim veteranima kada odu po prsten u ekipe poput Lakersa ili LeBronovog Heata, što to nije slučaj kada odu u recimo San Antonio.
Ne znam za druge,ali ja to nikada nisam negativno gledao.Meni je ok, da kao pravi sportista pokusas osvojiti titulu,ako vec godinama ne uspjevas.Ono s cim licno imam problem je okupljanje superzvijezda u primeu i napustanje ekipe sa kojom si i dalje u borbi za titulu kako bi presao u najveceg rivala...
@Epidaurus Ja koliko vidim oni su razbili svoju ekipu i prije nego je LMA odlucio da ide.Trejdovali su Batuma,nisu se ni trudili oko Matthewsa iako im je bio srce ekipe i vracao se poslije povrede itd itd.Uostalom,radi se o prelasku jednog igraca,sto je normalna pojava.Sta tu ima biti pi.ckasto!??

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 23:36

Pic.kasto je sto je najavljivao i govorio prije da ce uzet max i da zeli postat najveci Blazer ikad i onda nas tako syebao. Ekipa je razbijena jer se znalo da on ide...
A njemu svaka cast na svemu sto je ucinio za fransizu, ali u Portlandu ce ga izvizdat kad god dodje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jul 2015, 23:36

Lillard je napisao/la:Pic.kasto je sto je najavljivao i govorio prije da ce uzet max i da zeli postat najveci Blazer ikad i onda nas tako syebao. Ekipa je razbijena jer se znalo da on ide...
A njemu svaka cast na svemu sto je ucinio za fransizu, ali u Portlandu ce ga izvizdat kad god dodje.
kuknjava

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jul 2015, 23:37

NEZALAGANJE je napisao/la: @Epidaurus Ja koliko vidim oni su razbili svoju ekipu i prije nego je LMA odlucio da ide.Trejdovali su Batuma,nisu se ni trudili oko Matthewsa iako im je bio srce ekipe i vracao se poslije povrede itd itd.Uostalom,radi se o prelasku jednog igraca,sto je normalna pojava.Sta tu ima biti pi.ckasto!??
Hajmo malo vratit ploču unazad. Jel LMA govorio da će produžit s Portlandom prošle godine ? Ja kolko se sjećam Bgm jest. Batuma su trejdali kad je svima bilo već jasno da će ić. Radi se o prelasku najboljeg igrača jedne od najboljih ekipa zapada u drugu ekipu koja je također jedna od najboljih, neki vidi konkurencije uglavnom. Sjećam se kolko se sralo po LeBronu kad je prešao iz Cle u Miami. Nemojte mi sad prodavat priče da je zbog emisije The Decision to bilo kad svi vrlo dobro znamo da bi se jednako sralo i da je pismom Gilberta obavijestio.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 23:38

Donnie Darko je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Pic.kasto je sto je najavljivao i govorio prije da ce uzet max i da zeli postat najveci Blazer ikad i onda nas tako syebao. Ekipa je razbijena jer se znalo da on ide...
kuknjava
Sta os ti, uzeo mi je, a i fanovima par sezona.. A nisam imao draze petorke otkad kosarku pratim kuknjava

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jul 2015, 23:39

Izvjestaji govore da ga niste tretirali kako treba i da se nije podnosio kao covjek sa Lillardom.Dokaz tome je cinjenica da Dame nije uspio dogovoriti ni sastanak sa njim,iako je dosao iz Pariza.
@Epidaurus Eto,odgovorio sam i tebi ovim postom.Covjeku se jednostavno nije svidio tretman tamo i to je bilo to,a ja iskreno vjerujem da je on imao namjeru ostati...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 jul 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2015, 23:40

Aldridgeov legacy ce biti u knjigama o tome kako je pomogao Duncanu da uzme jos jednu titulu. Umjesto da se takmici protiv njega i zezne ga on pravi od Duncana jos veceg igraca, a od sebe ne..

Bili kaze Parker-Gino-Duncan, a bio i neki Aldridge kasnije nakon 15 godina

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 23:42

Izvjestaji govore da ga niste tretirali kako treba i da se nije podnosio kao covjek sa Lillardom.Dokaz tome je cinjenica da Dame nije uspio dogovoriti ni sastanak sa njim,iako je dosao iz Pariza.
@Epidaurus Eto,odgovorio sam i tebi ovim postom.Covjeku se jednostavno nije svidio tretman tamo i to je bilo to,a ja iskreno vjerujem da je on imao namjeru ostati...
To su pi.zdarije, jadan eto, nisu ga tretirali kako treba.. :roll:
Pa 9 godina je omiljen u gradu, povucen igrac kojeg su bas svi voljeli. Sada ga mrze jbga. A staffu da ne pricam...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2015, 23:43

Epidaurus je napisao/la: Hajmo malo vratit ploču unazad. Jel LMA govorio da će produžit s Portlandom prošle godine ? Ja kolko se sjećam Bgm jest. Batuma su trejdali kad je svima bilo već jasno da će ić. Radi se o prelasku najboljeg igrača jedne od najboljih ekipa zapada u drugu ekipu koja je također jedna od najboljih, neki vidi konkurencije uglavnom. Sjećam se kolko se sralo po LeBronu kad je prešao iz Cle u Miami. Nemojte mi sad prodavat priče da je zbog emisije The Decision to bilo kad svi vrlo dobro znamo da bi se jednako sralo i da je pismom Gilberta obavijestio.
Pa LMA nije LeBron, normalno da ce LeBron imat vece kritike putem toga jer je dosta veci/bolji igrac, sve po zasluzi.

Bio je 9 godina nista uradili nisu, ono imal vise smisla?
tuzlak1987 je napisao/la:Aldridgeov legacy ce biti u knjigama o tome kako je pomogao Duncanu da uzme jos jednu titulu. Umjesto da se takmici protiv njega i zezne ga on pravi od Duncana jos veceg igraca, a od sebe ne..

Bili kaze Parker-Gino-Duncan, a bio i neki Aldridge kasnije nakon 15 godina
Ma kakvi, bit' ce prva opcija, ako uzme imat ce itkekako zasluge kao takav.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jul 2015, 23:46

Lillard je napisao/la:
To su pi.zdarije, jadan eto, nisu ga tretirali kako treba.. :roll:
Pa 9 godina je omiljen u gradu, povucen igrac kojeg su bas svi voljeli. Sada ga mrze jbga. A staffu da ne pricam...
http://www.oregonlive.com/sports/oregon ... us_al.html Vas insajder.Sve receno...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jul 2015, 23:47

Došao je da pomogne Kawhiu u stvaranju dinastije. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jul 2015, 23:47

Naravno, ništa neočekivano. Kad najveće zvijezde lige dolaze u SAS onda su oni jadni i čemerni bili u svojim ekipama, a kad dolaze u Lakerse, Knickse, Miami il slične ekipe onda su š.u.p.c.i. Na LeBrona i na sve igrače koji su pristali s njim igrat se s.r.a.l.o dan noć a lik je svojim igrama zaslužio da mu se klanjaju. Ja prvi priznajem da bi Aldridgeov odlazak u Lakerse iz Portlanda bio š.u.p.a.č.k.i prema navijačima tog kluba zbog rivalstva između LAL i Portlanda. Jednostavno je p.i.č.k.a.s.t.o otić iz svoje ekipe koja je dobra i kojoj fali par igrača za klupu da se bore za naslov u drugu ekipu koja je direktni konkurent tom timu. Samo eto ovdje je u pitanju SAS, dobroćudni Duncan, heroj Parker, avangardni Manu i genijalni Pop pa niko ništa neće s.r.a.t po njima.

@Aleme jbg nije da nisu ništa uradili, imali su super jaku petorku i falio im je koji igrač za klupe da se bore za titulu. Nije to ni blizu onome kako su se Cavsi odnosili prema Bronu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jul 2015, 23:49

Najveci free agent prije LaMacrusa u San Antonio je bio Richard faking Jefferson.
O cemu pricas?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jul 2015, 23:53

Raul_64 je napisao/la:Najveci free agent prije LaMacrusa u San Antonio je bio Richard faking Jefferson.
O cemu pricas?
Kažem samo da bi se itekako sralo po LMA da je otišao u Lakerse ili Knickse da su oni bili već kontender za titulu. Naravno to je već ŠBBKBB priča al jednostavno je činjenica da se za LMA ništa ne priča po ovom američkom žutilu jer je SAS omiljena franšiza.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jul 2015, 23:56

Epidaurus je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Najveci free agent prije LaMacrusa u San Antonio je bio Richard faking Jefferson.
O cemu pricas?
Kažem samo da bi se itekako sralo po LMA da je otišao u Lakerse ili Knickse da su oni bili već kontender za titulu. Naravno to je već ŠBBKBB priča al jednostavno je činjenica da se za LMA ništa ne priča po ovom američkom žutilu jer je SAS omiljena franšiza.
Zapitaj se da to nije s razlogom tako. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.