Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Ma jesam al mislim da ne moze oboje odjednom. Bar u uputama pise tamo da se moraju izbrisati prethodni patchevi da bi mogao ovaj lfc marshal
Gdje da nadjem taj od proa
Nego koju vi taktiku koristite da dajete puno golova? Mucim se u napadu haos...
Na koji god download da klikneš svejedno jeEdoBa je napisao/la:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=559DA997
TCM' 15 logopack , odakle se skida

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prvi put u finalu nekog evropskog takmičenja na ovom sejvu.
U grupnoj fazi LP u konkurenciji sa Cityjem, PSG-om i Metalistom sam završio treći te samim time osigurao knock- out fazu Europa League.
Kroz knock-out fazu u pomenutom takmičenju sam izbacio PSV radi gola u gostima, Schalke ukupnim rezultatom 6:2, Lyon ukupnim rezultatom 4:2, Ajax ukupnim rezultatom 6:4 i kao šlag na tortu me čeka finale sa BVB-om.
Što se tiče domaćeg prvenstva oko 70 utakmica sam bez poraza. U trenutnoj sezoni bodove su mi otkinuli Leotar i komšinice. Zrinjski je ispao prije dvije sezone a Širokom je malo falilo prošle sezone da se isto desi. I ove sezone muku muče.
Igrački kadar
Pokajah se što ovog regena nisam prodao za 4,2 mil € Metalurgu jer sad nema prostora da se razvije.
EDIT : Široki ispao
Osvojena Europa League
Osvojen Kup BiH protiv Radnika. El Tigre kojem je bio životni san potpisati za FK Sarajevo je bio najbolji strijelac najmasovnijeg takmičenja u državi
Nova sezona uveliko počela, gol razlika
Što se tiče domaćeg prvenstva oko 70 utakmica sam bez poraza. U trenutnoj sezoni bodove su mi otkinuli Leotar i komšinice. Zrinjski je ispao prije dvije sezone a Širokom je malo falilo prošle sezone da se isto desi. I ove sezone muku muče.

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 jul 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.
Domo23
Kestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.
Jesi instalirao ''real name fix''

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Instalirao sam, ali opet isto.Derdiyok je napisao/la:Kestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.
Domo23
Ako si uradio kao što ovdje piše onda ja ne znam. Nadam se da će ti se neko javiti i pomoći.Kestrel je napisao/la:Instalirao sam, ali opet isto.Derdiyok je napisao/la:Kestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok, može ss finansija? Hvala. 

Sa kojim dodatkom igraš? Ja sam skidao neke ali ima dosta nekih grešaka, kakva je situacija bila kod tebe, jesi bio zadovoljan? 
Svaka čast za rezultate.

Svaka čast za rezultate.

Ako misliš na update ja mislim da mi je 15.1.3 verzija. Ne izlazi mi se sad da provjerim jer sam u toku igre. S' vremena na vrijeme se desi crash dump ali ne obazirem se na to previše jer obično spasim nakon 3-4 utakmice za svaki slučaj da ne bih ponavljao a ako misliš na dodatak naše lige, navedenu sam skinuo od korisnika pod nickom @JoseMourinho. Napravio je odličan posao sa igračima, transferima i finansijama tako da nisam bio zadovoljan ne bih dogurao do ove sezone. Sve je udureVaha1946 je napisao/la:Sa kojim dodatkom igraš? Ja sam skidao neke ali ima dosta nekih grešaka, kakva je situacija bila kod tebe, jesi bio zadovoljan?
Svaka čast za rezultate.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nadam se da će kone proći Slovan iz Libereca pa da se po 1. put desi derbi u evropskim natjecanjima

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prvu sezonu sa Hofenhajmom završio na trećoj poziciji. Trenutno u Ligi Prvaka sa RM, Manutd i Milan. Prvu me RM oderao 4-0, ostalo ćemo da vidimo.
imaju li gdje grbovi samo za nasu ligu da se skinu ?
Malo moje avanture u Evropi...
2015/16 EL
Grupna faza
1/16 finala
1/8 finala
2016/17 EL
Grupna faza
1/16 finala
2017/18 CL
Grupna faza
1/8 finala
2018/19 CL
Grupna faza
1/16 finala EL
1/8 finala EL
2019/20 CL
Grupna faza
1/8 finala

2015/16 EL
Grupna faza
Grupna faza
Grupna faza
Grupna faza
Grupna faza
Pozz decki ev upravo skidam fm 2015 mozel mi neko u pp poslat sve sto jos moram instalirati(fixevi,nasa liga,grbovi..)
hvala
EDIT: upravo sam instalirao igricu i kad ocu otvoriti igru ,otvori mi ovaj prozor ak neko zna rjesenje nek pomaze

hvala
EDIT: upravo sam instalirao igricu i kad ocu otvoriti igru ,otvori mi ovaj prozor ak neko zna rjesenje nek pomaze

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Gdje se moze skinuti dodatak za ligu kazahstana , moldavije... ? ovih 'slabijih' liga ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.