Al bas respekt!Raul_64 je napisao/la:Madre mia..Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 1m1 minute ago
So many talk about taking less money to win, but few go the distance like David West did. Walks away from $12M with Pacers to take $1.4M.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Al bas respekt!Raul_64 je napisao/la:Madre mia..Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 1m1 minute ago
So many talk about taking less money to win, but few go the distance like David West did. Walks away from $12M with Pacers to take $1.4M.
Hvala druze...miki_92 je napisao/la:bolje da je opt in pa podjelio te pare nama u Bosni![]()
A ono se Barkley nije pridruzio HOU na kraju svoje karijere da pokusa osvojiti prsten??tuzlak1987 je napisao/la:Sa jedne strane respect sa druge strane gleda gdje mu je najlakse igrati. Mogao je i Barkley tako uraditi pa nije.. Znaci *ickast potez generalno
Hajde sad svi neka krenu da pobjegnu od konkurentne igre, da im bude sto lakse
Ma brate razumijem sta hoces reci,,,ali prihvatiti ovoliki manjak u parama...ne znam bas da bi to puno igraca uradilotuzlak1987 je napisao/la:Sa jedne strane respect sa druge strane gleda gdje mu je najlakse igrati. Mogao je i Barkley tako uraditi pa nije.. Znaci *ickast potez generalno
Hajde sad svi neka krenu da pobjegnu od konkurentne igre, da im bude sto lakse
I nije dosao do naslova.NEZALAGANJE je napisao/la:Usput,za one koji ne znaju...Identicnu stvar je uradio Malone 2004. kad je ostavio masne pare u UTA i potpisao za minimalac u LAL,kako bi pokusao osvojiti titulu...
Pa eto mogao je se odreci 12 mil i potpisati za Indianu za 1,4 mil. Pa onda se takmicitiClutch je napisao/la:U kom univerzumu je pi*kasto odreći se 12m dolara?! Cut the crap.
Bucks president Peter Feigin stated Monday that the public needs to pay $250 million sooner rather than later or risk losing the team to either Seattle or Las Vegas, per Mark Kass of the Milwaukee Business Journal
http://bleacherreport.com/articles/2516 ... ing-league
Navijac Houstona proziva LaMarcusa od svihalemsa je napisao/la:Dat ce Bog, bit ce LMA uspjesan k'o i do sad, kao prva opcija.
Ako bi to uradio nakon onolike borbe protiv MIA i fakticki tim potezom "izdao" IND,meni bi to bilo bas bzv.Ne mozes preci u redove najveceg konkurenta i direktno oslabiti svoju bivsu ekipu...To je moje misljenje.Donnie Darko je napisao/la:Pametan potez Westa, dobro pojačanje Spursa.
Mada, da je otišao ovako u LeBronov Miami mogu mislit kakvim bi ga se imenima sve nazivalo.
? ReciderRaul_64 je napisao/la:Navijac Houstona proziva LaMarcusa od svihalemsa je napisao/la:Dat ce Bog, bit ce LMA uspjesan k'o i do sad, kao prva opcija.
Ma nista , zaboravan si mi..alemsa je napisao/la:? ReciderRaul_64 je napisao/la:Navijac Houstona proziva LaMarcusa od svihalemsa je napisao/la:Dat ce Bog, bit ce LMA uspjesan k'o i do sad, kao prva opcija.
Dobro, nevezano za to rivalstvo, a da budem iskren to sam potpuno smetnuo sa uma. Više sam mislio generalno kako se sere ovim veteranima kada odu po prsten u ekipe poput Lakersa ili LeBronovog Heata, što to nije slučaj kada odu u recimo San Antonio.NEZALAGANJE je napisao/la:Ako bi to uradio nakon onolike borbe protiv MIA i fakticki tim potezom "izdao" IND,meni bi to bilo bas bzv.Ne mozes preci u redove najveceg konkurenta i direktno oslabiti svoju bivsu ekipu...To je moje misljenje.Donnie Darko je napisao/la:Pametan potez Westa, dobro pojačanje Spursa.
Mada, da je otišao ovako u LeBronov Miami mogu mislit kakvim bi ga se imenima sve nazivalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.