Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
T-MAC je napisao/la:ljudi kakvo vrijeme najavljuju za praznike
imal nade za sunce
To je kod nas bilo nakon prvog meseca samo u mnogo vecem broju-oko 25.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad imam cas bosanskog jezika, niko nista ne radi, kod mene u razredi svi imaju nokije, rijetko ko imas sony ericsson ili samsung, svi uzimaju nokiju, da mogu igrati PES-a multiplayer, citav cas m igramo, jednog malog uhvatila kako igra, a on se napravio kao da ga otac zove, kad mu je prisla, on prica naprazno na telefonu.
juce ja se raspircao na casu, a ona na mene zagalami, kaze sta pricas, mene ufatila panika, kazem ja njoj "ovaj kaze da se pise ne znam zajedno, a ja kazem odvojeno" i ona njega pocela ispitivati kako se kaze htjeti u jednini u muskom rodu, i tako ona jos galamila na njega, i na kraju dobije covjek 1. radi moje krvivice![]()
moj razred najbolji u skoli, vec ih ima 5-6. sa smanjenim vladanjem![]()
u Bosanskom Petrovcu kradu kompjutere u skoli
nastavni sistem??? kako mislisadnan_nanda je napisao/la:Ljudi, treba mi Nastavni sistem bilo koje zemlje svijeta, ako neko ima bilo sta sto ima veze sa tim nek postavi link ili nek napise, hvala, gracias, thanks, merci, grazie...
e ako bude lijepo vrijeme ko danas ne pise mi se dobromajestic24 je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ljudi kakvo vrijeme najavljuju za praznike
imal nade za sunce
40% da ce padati kisa...a100% da ce grijati sunce![]()
![]()
Ma najavljuju lijepo vrijeme,biti ce to sve ok
ta je tvoja profesorica pukla. Za kad ti to treba. Mogu ti ja uzeti nastavni plan Bosanskog jezika za ovu godinu. Tetisna mi predaje Bosanski tad da...adnan_nanda je napisao/la:Brate vjeruj da ni ja neznam kako mislim![]()
znam da skolski sistem i nastavni sistem nisu isto, zadala nam da nadjemo nastavni sistem neke zemlje, a sta ona pod tim misli ni ona ne znama hajd nece mi bit prvi put da ne uradim zadacu, uglavnom trudio sam se
Googlas Diplomatski odnosi BiH,, i nadjes par primjera, s kim smo dobri, s kim ne, sto, kako, zasto...T-MAC je napisao/la:ej ljudi trebam napraviti kao neki referat a tema mi je
Odnos BiH i drugih drzava
pa ako neko zna neku stranicu o tome da postavi link
onda promijeni hardwer!jasko_juve je napisao/la:eh ovako,imam telefon sony ericsson c903 i nesto se CUDNO desava s njim..kad slikam nesto, ne mogu naci sliku nigdje snimljenu, onda kad snimim video neki,telefon ga snimi u neki format koji telefon ne moze podrzati i jednostavno mi pise PLAYBACK FAILED..pa me interesuje jel ima neko ko je imao slican problem il ko zna sta mu je..![]()
![]()
![]()
![]()
isao sam danas u servis i oni su mi ga vratili i rekli da su ga napravili..ja dosao kuci kad isti problem,ustvari samo su instalirali novi software..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: eldo, VivaLaStella i 4 gosta.