FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uzmite samo danasnji avaz i pogledajte sta Odovic kaze. Na ovaj nam tim fale dva igraca ali mu se ne svida ova prodaja igraca. Kao sto sam ranije pisao sljepac vidi da imamo los igracki kadar i da Odovic nije ispostovan u vezi igraca. Ljudi dragi vi pisete o stadionu za 10 godina nisu dvije cigle uradili. Svaka uprava kad dode svaljuje na proslu upravu, pere se, a u biti nista ne radi. Prodaj igrac a sta ce biti za 2-3 godine Bog sami zna.
Valja nam igrati ligu mi nemamo igrackog kadra. Ni evropa vise nije bitna tu nemamo 2% sanse.
Puno bitnijih i krucialni stvari ima od stadiona. Nemas para za igraca a ne da stafion pravis. Nemas gen sponz. a da stadion pravis. Nemas tim da bi ti sponzor dao pare. Osim da kazes mi smo Zeljo izvali lovu. To ozbiljnu firmu ne zanima.
Valja nam igrati ligu mi nemamo igrackog kadra. Ni evropa vise nije bitna tu nemamo 2% sanse.
Puno bitnijih i krucialni stvari ima od stadiona. Nemas para za igraca a ne da stafion pravis. Nemas gen sponz. a da stadion pravis. Nemas tim da bi ti sponzor dao pare. Osim da kazes mi smo Zeljo izvali lovu. To ozbiljnu firmu ne zanima.
KHAJ PRICE
-
petisesti98
- Kontakt:
Slazem se sa vecinom sto kazes osim da Grbavicu nazivas rupom to je vise nego nepotrebno. I mislim da je vrijeme da se navijaci, simpatizeri i svi kojima Zeljeznicar nesto znaci malo trznu i pokrenu jednu akciju, naravno ne izgradnje stadiona ali mislim da armija navijaca koju ima nas klub moze skupiti novac za renoviranje pojedinih djelova tribina, cak i osposobiti istocnu tribinu. Mislim fkt ako mi kao navijaci tu nesto nepokrenemo sumnjam da ce iko...SlevinKelevra je napisao/la:U cemu je problem? Zasto je moj prijedlog preseravanje i prigovaranje? Zar nije vrijeme da klub pokaze malo inicijative, pa makar zavrsilo tako da navijaci dodju i naprave 10 betonskih redova? Znam da je situacija teska, ali realno teska je svima. Nema kluba nase velicine da ima viska para, ali ipak se vecina pomjera sa mrtve tacke. Ja slobodo mogu reci da je bruka za najveci klub koji ova drzava ima, da stadion izgleda kao i prije 10-15 godina, a nazalost rupa i tada i sada.
SWRA
Sve zahtjeva ulganja !
Eto neka se krene od tima da barem tri sezone imamo jednu ekipu ne da ih mjenjamo svake pola godine-godinu, jedino tako i mozemo nesto napraviti u europi ! Stadion zaboravite.
@petisesti98 Armija navijaca da skupi 2 milona za tribinu, ista armija kojoj je karta od 10 KM puno ili skupa clanska karta, skupa sezonska karta, dres, nesto u fan shopu ? Daj dođi sebi, mi da skupimo pare za tribinu pa gdje to ima.
Eto neka se krene od tima da barem tri sezone imamo jednu ekipu ne da ih mjenjamo svake pola godine-godinu, jedino tako i mozemo nesto napraviti u europi ! Stadion zaboravite.
@petisesti98 Armija navijaca da skupi 2 milona za tribinu, ista armija kojoj je karta od 10 KM puno ili skupa clanska karta, skupa sezonska karta, dres, nesto u fan shopu ? Daj dođi sebi, mi da skupimo pare za tribinu pa gdje to ima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prije jedno pola godine slučajno sam se zadesio na jednoj konferenciji na kojoj je ispred Unicredit banke bio i Greda.
Sam je dosao i iskoristio sam priliku na pauzi da mu priđem i onako neformalno porazgovaramo o svemu pa i o Želji.
Na moj upit o investiranju u želju Greda odgovara da kada su krenuli u projekat statuta nisu ni sanjali u sta će se uvući. U papire niko desetinama godina
niko nije ulazio, između ostalog pojavio se problem dva najveća prostora na Zapadu (znamo o kome se radi) koja su prodata a da to niko nije znao ( prije 15-ak godina). Ljudi imaju papire da su uredno kupili te prostore od Sportskog Udruženja Željezničar. Sami skontajte ko je prodao te prostore.
Zato govorim da je papirologija veliki problem, ko zna koliko još ima toga. Nije sve tako jednostavno kao što izgleda.
Sam je dosao i iskoristio sam priliku na pauzi da mu priđem i onako neformalno porazgovaramo o svemu pa i o Želji.
Na moj upit o investiranju u želju Greda odgovara da kada su krenuli u projekat statuta nisu ni sanjali u sta će se uvući. U papire niko desetinama godina
niko nije ulazio, između ostalog pojavio se problem dva najveća prostora na Zapadu (znamo o kome se radi) koja su prodata a da to niko nije znao ( prije 15-ak godina). Ljudi imaju papire da su uredno kupili te prostore od Sportskog Udruženja Željezničar. Sami skontajte ko je prodao te prostore.
Zato govorim da je papirologija veliki problem, ko zna koliko još ima toga. Nije sve tako jednostavno kao što izgleda.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Drug ne branim ga al je on zakupio stadion ima pola godine a to ima pravo da uradi isto kao i zeljo...zeljeznicar1 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ono **** od čovjeka, plagijator najveći može određivati kad ce se igrati utakmica.Morat će se 10 puta praviti pauza za osvježenje dok bude utakmica trajala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa sto se ne izade u javnost s tim. Situacija je takva, kakva je, predas SIPI sta imas i cekas hapsenje. Pusti ba te price svako drugi kriv. Kakav crni statut na principu 51-49, pa koja ce ti budala dati pare da ti upravaljas s njihovom lovom.Dolina je napisao/la:Prije jedno pola godine slučajno sam se zadesio na jednoj konferenciji na kojoj je ispred Unicredit banke bio i Greda.
a
U biti kad je takva situacija zasto ne kazu sve u javnost i odu jer se ne mogu nositi s tim. Nego fol oni nesto rade, svi im frugi krivi, pola stadiona neko prodao i to se suti, pusti ba vise. Naravno da nece jer u klubu ima sad par momaka koji bi se mogli dobro prodati. Neces da dovodis igrace hoces da guras juniore ne bi li jos neke love uzeli. Amir potpisao ugovor odakle tu Zubanovic i tako dalje.
Jedini ispravni put je vracanje dugova i ulaganje u igracki kadar da pravis rezultate i dobijas sponzore. Pa mi smo jedini klub na svijetu koji je poslije tolikih uspjeha i duplih kruna umjesto da jos vise napredujemo mi smo unazadeni jos gore. Lako je svaljivati svaka uprava na drugu. Brate imaju organi koji se bave s tim i miran si.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 06 jul 2015, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
-
petisesti98
- Kontakt:
Naravno nisam mislio da izgradimo tribinu nego jednostavno poceti jednu novu pricu. Zasto ne ? Osposobiti i malo usminkati istok, pokositi onu ne identifikovanu vrstu bilja sto raste iz betona ? Mislis da nebi mogli pokriti onaj dio zapada? I da nista ne uradimo mozda neko prepozna dobru volju i akcija se pocne siriti putem interneta itd... Radnicku klasu nikad netreba otpisatiElegant je napisao/la:Sve zahtjeva ulganja !
SWRA
Samo da se ne ispostavi da je "51 - 49" koban, sto neko napisa nece niko dati pare da neko sa njima upravlja a da ovaj nema korisit od toga.
Ulagac mora imati neku povradnu dobit, valjda je to ljudima u upravi jasno.
Ulagac mora imati neku povradnu dobit, valjda je to ljudima u upravi jasno.
Imao bi 20-tak fanatika koji bi ti nesto radili i tu je kraj. U ovoj situaciji pocinjati neke price o stadionu je ludilo. Vjerujem da ova uprava donekle zna sta radi i da imaju neki plan, na nama je samo da cekamo i da podrzavamo klub koliko god ko moze.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kako da slažemo ekipu? Izbaciš Bajića, bude prvi strijelac sezonu evo velike šanse da ode. I 99% navijača hoće da se proda jer kao imamo Beganovića da ga zamijeni. Pristat ćemo na neku mizernu cifru i svi će bit zadovoljni. Za stadion svi šute, niko ne pravi pritisak. Izvijemo neki transparent za krimića koji je u zatvoru i podržimo ga, il prozivamo druge grupe, al' nikako da izrazimo nezadovoljstvo na neke stvari koje škripe u klubu, a škripi ih hiljadu. Željo ne ovisi o pojedincu, već ovisi o svima nama. Što više doprinesemo Želji on će biti bolji.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Evo ja prvi ne znam o kome se radi, a vjerujem i jos more raje. Dajte ba vise s ovim siframa i zagonetkama, ako nesto iznosis iznesi do kraja. Koji su to prostori, ko i kome ih je prodao?Dolina je napisao/la:Prije jedno pola godine slučajno sam se zadesio na jednoj konferenciji na kojoj je ispred Unicredit banke bio i Greda.
-
BlueFamily
- Kontakt:
Prvi put udjem na temu kona,oni puni optimizma,kod njih nikakvih belaja,cvjetaju ruze na svakom koraku..Ajd da i mi budemo malo optimisticni,hvalit se onim sto imamo,ono sto nemamo imat cemo nekad i kraj price.Dosta svadjanja,pametovanja,daj nekog rahatluka ovde.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
ljudi su po zadatku tu da šire pesimizam. npr. da 20 dana svaki dan pitaju kad će žerić potpisati i gdje je zapelo, kad potpiše dva se ušute i onda opet po starom o nečemu drugom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vjeruj, ne govorim to iz zlobe, vec realno pokusavam prikazati situaciju ako slucajno neko nije upoznat. Od dvije tribine koje imamo ne znas koja je opasnija: klaustrofobicni sjever ili 'gradiliste' na jugu.petisesti98 je napisao/la:
Slazem se sa vecinom sto kazes osim da Grbavicu nazivas rupom to je vise nego nepotrebno.
Da budemo optimisticni na osnovu cega ? Proslo je 25 godina od rata nisu ogradu ofarbali kako treba na stadionu, generalnog sponozora nema godinama, cim jedan bolji igrac nikne iz omladinskog pogona odmah ga prodaj za saku klikera. A onda navijaci zele dobra pojacnja da nesto postignemo u europi.
Cekamo pare od Sehica koje nikad necemo dobiti, sta radi pravni tim kluba po tom pitanju ? Sta se radi na privlacenju sponzora ili investitora za stadion, eto gdje se klub javo oglasio, neku akciju proveo, nesto da je bio neki skup povodom toga ?
*Jedino rjesnje za nas klub je da se dvije-tri sezone odrzi ista ekipa igraca, da nude milion eura za svakoga ne daj ga, da konacno stasa jedna generacija koja ce izborit grupe EL da dobijemo dobre pare i privucemo sponozore, LP zaboravite, stadion pogotovo zaboravite.
Ko misli da ima drugo rjesenje grjesi, nece NIKO doci u klub sa parama ako ga nasi iz uprave prvi ne kontaktiraju ili ponude uslove u kojima ce ulagac da povrati svoj novac.
Cekamo pare od Sehica koje nikad necemo dobiti, sta radi pravni tim kluba po tom pitanju ? Sta se radi na privlacenju sponzora ili investitora za stadion, eto gdje se klub javo oglasio, neku akciju proveo, nesto da je bio neki skup povodom toga ?
*Jedino rjesnje za nas klub je da se dvije-tri sezone odrzi ista ekipa igraca, da nude milion eura za svakoga ne daj ga, da konacno stasa jedna generacija koja ce izborit grupe EL da dobijemo dobre pare i privucemo sponozore, LP zaboravite, stadion pogotovo zaboravite.
Ko misli da ima drugo rjesenje grjesi, nece NIKO doci u klub sa parama ako ga nasi iz uprave prvi ne kontaktiraju ili ponude uslove u kojima ce ulagac da povrati svoj novac.
niko ništa ne radi, niko to ne ganja, ne znaju da treba. al' možda čitaju forum pa skontaju.
Je li iko gledao utakmicu koju sam postavio? Meni ovaj Ferencvaros nije čemu. Čak šta više Holanđani mi se čine boljim i opasnijim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- samogrbavica
- Kontakt:
Ali ovo mi je vrh, pazite ovo, tu je neko s ZADATKOM da siri pesimizam
Tacno covjek da pukne od smjeh kakva je ovo paraonoja jbt. Aktivnih ljudi ovdje ima da pise 20-30, i mozda da ima gostiju do 100 ljudi nekad. Nema sta promjenit ce kriticar na ovom forumu nesto jer ce to doci do kluba

KHAJ PRICE
Svi smo mi svjesni da je tesko, ali kad pogledas koliko je vremena proslo i sta se uradilo stvarno se stece utisak da nista ne rade.ChWilla je napisao/la:niko ništa ne radi, niko to ne ganja, ne znaju da treba. al' možda čitaju forum pa skontaju.
Ja se volim nasalit pa kazem "da hoce Amar iz Katara dovesti kojeg šeika da nas finansira", ali kad pogledas fakat ima onih koji cekaju povratak Amara jer ce tada svi problemi nestati, on sad da se vrati ne bi se nista bitnije promjenilo.
što se osjeti prozvanim aldine?
čemu novi nick na dva mjeseca ako nije tako?
čemu novi nick na dva mjeseca ako nije tako?
Trenutno korisnika/ca: benko21, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Jarodwest, ristagrad i 101 gost.