Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Otaj Grk nije nikakav igrac. Dzaba sto je mlad. Schalke ga nije htjeo. HSV ove sezone uzima mjesto u Ligi Evropa. Hladno. A Kapiten vodza od prvog dana na terenu, kako je stigao u Svicu.
dobre guzove ima Belma
Kapiten ce ovo podici na noge, ima da pisaju krv.

Spaha je odbio Mamica a boga mi i ocitao bukvar Susicu. Ima 6. culo za krimose.

da je presao u dinamo, pa mamic, ohrabren kokainom u venama, grakne na spahu u svlacionici.....pa stociro bi ga spaharadubrovnik je napisao/la:Spaha je odbio Mamica a boga mi i ocitao bukvar Susicu. Ima 6. culo za krimose.
![]()
![]()

samo da ovaj HSV dovede jos koje pojacanje, produzice oni spahu kad vide da nisu dobili samo pojacanje u odbrani nego i prirodnog lidera/vodju
Hahaha bilo bi u SN klan Spahic se potukao sa klanom Mamic. Spaha je spominjao mamu staru 84 godine "izvrsnom podpredjedniku" Dinama.baglama je napisao/la:da je presao u dinamo, pa mamic, ohrabren kokainom u venama, grakne na spahu u svlacionici.....pa stociro bi ga spaharadubrovnik je napisao/la:Spaha je odbio Mamica a boga mi i ocitao bukvar Susicu. Ima 6. culo za krimose.
![]()
![]()
![]()
samo da ovaj HSV dovede jos koje pojacanje, produzice oni spahu kad vide da nisu dobili samo pojacanje u odbrani nego i prirodnog lidera/vodju
Njih ne moze ni africka sljiva podiciSenegal je napisao/la:Kapiten ce ovo podici na noge, ima da pisaju krv.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
HSV je veliki klub ali su u jos vecoj krizi. Nemaju para za transfere, igrace sa velikim platama prodaju, ostalima smanjuju plate. Pitanje je kakvu ce ekipu sastaviti do pocetka nove sezone. Spahic im je trenutno uz Olica mozda i najzvucnije ime, a oba su 35-godisnjaci... ALi najbitnije za nas je da on nastavi igrati na visokom nivou, ja sam malo strahovao da ce prestati igrati ili otici negdje u Kinu ili Katar.
Nece nas Maldini jos u Aziju 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
To govoris za sebeemir79 je napisao/la:Njih ne moze ni africka sljiva podiciSenegal je napisao/la:Kapiten ce ovo podici na noge, ima da pisaju krv.
![]()
![]()
![]()

Ne , ja koristim Libido, to je za prave muskarceSenegal je napisao/la: To govoris za sebe![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19

Stigao kapiten

Papeljubci, na koljena...Sheyi je napisao/la:
Stigao kapiten![]()
e moj spaha stopera igras a ne krilo, jedes li ti sta ili je mozda samo do godina il je taka japija... hej da mi je upoznat tog genija dok si bio u pjetlicima, koji te stavi na stopera. emenike je dokazao neke stvari... al jos uvjek nemamo bolje od tebe
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I ovdje će guzicom zatvoriti vrata kao što je to uradio u svakom klubu gdje je igrao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
RekNo mu je Samir Nasri, Emenike i svi klubovi u kojima bijasePapastathopoulos je napisao/la:Rekni mu Armine Đu

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Neka ga jos, cinjenica je da nemamo bolje, citaj kako se pise
Armine i sarma hajte okupate se i uzmite abdest dzunupluk vas satra ne znate sta pricate.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Goalgetter
- Kontakt: