FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jul 2015, 16:59

zaboljisportuBiH je napisao/la:Prvo nije se moglo znati smeta li Merlin do prije 10tak dana kada je bilo izvlačenje, pa tako da uprava prije toga nije mogla ništa ni uraditi. Drugo, Željo ne može praviti stadion sam, pogotovo ne sada. To šta je moglo da smo počeli skupljati pare prije sto godina, o tome je sad bezveze pričati. Uzmite intervju Mamića od prije nekoliko dana na HRT-u (bio je i ovdje na portalu isječak čini mi se kad pjeva onu ne može nam niko ništa) pa će vam biti jasno zašto Željo sam ne može praviti stadioin. Kad predjsednik DInama priča da ni njihov savez ne može ništa bez države, a ni DInamo koji ima love više nego svi odjednom klubovi na ovim prostorima. Nemojte dosađivati sa tim stadionom svaki put. Krenulo se u finu priču oko stadiona da finansiraju svi pomalo i znamo ko je zaustavio sve to. Bez držanih organa na bilo kojem niovu nema ni dozvola ni bilo čega drugoga, a da bi Željo mogao igrati Evropu treba 7-8 miliona vlastitih sredstava. Prema tome bezveze palamudite po stoti put.
Dobro! Jasno!

zasto onda podrzavas takvu drzavu?

Samim tim sto se skrece sa ove teme godinama, se ujedno podrzava takav sistem drzave. Da sada iako pronades investitora, tebe uzme kociti drzava?
Dakle, SUTNJA = PODRZAVANJE

Mislim, mozemo mi pricati ili ne pricati, ali cinjenica sama kaze: "u danasnjem svijetu nogometa, tim bez svog stadiona i kampa, nije profesionalna ekipa" U prevudu, mi smo drustvo za rekreaciju u odnosu za evropu, a kao hocemo da se takmicimo sa timovima iz evrope. Mi se samo vrtimo u krug..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 jul 2015, 17:05, ukupno mijenjano 3 puta.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2015, 17:02

Ne znam da li je ko ranije postavljao link, znam da su neki od vas ovu utakmicu gledali direkno na stream-u, ali možda ima onih koji bi voljeli pogledati snimak, slika je ekstra. Samo da još dodam svoje mišljenje vezano za ova dva tima. Holanđani dosta bolji u polju, Mađari dali gol poslije po meni velike greške odbrane. Nema potrebe da se pretjerano bojimo nijedne od ove dvije ekipe. Najbolje je da sami procijenite, ali kad sam čuo komentare onih koji su gledali direktno mislio sam da su Mađari u najmanju ruku Sevilla.

[youtube][/youtube]

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jul 2015, 17:07

astra1922 je napisao/la:ljudi napravite sebi stadion pa sramota je da zeljo kao najveci klub u drzavi nema uslovnog stadiona..bruka je to ulazete u igrace a nemate stadion.morate zrtvovati par sezona i dovesti grbavicu da ima uslove
Druže nijedan klub na svijetu nije napravio sebi stadion. Stadione prave lokalne zajednice, gradovi, države itd, a Željo od grada, kantona i države dobija 0 KM .. Da bi napravio neki moderan stadion potrebno je uložiti milione i milione u to. Mi kao klub možemo napraviti tribine, npr. istok napraviti, to nam je jeftinija varijanta od gradnje zapada, i isplativija mada ako hocemo da igramo evropske tekme ne smijemo imati drvenu tribinu(zapad) Treba dosta toga da bi mogli ispuniti standarde UEFE krenuvši novinarske lože, parking mjesta, prilaza stadionu itd, mi trenutno imamo solidan pomocni teren i vrhunske svlacionice i sjevernu tribinu koja je dobra, a sve ostalo se treba izmjeniti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 jul 2015, 17:10

Ne vjerujem da ima razloga za paniku jer oni mogu komotno poceti pripreme za koncert iza jednog gola (pravit binu) a mi komotno odigrat tekmu i nikom nista..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2015, 17:12

Igranje u grupnoj fazi Evropske lige bi pokrenulo sve ostale pozitivne stvari kao što su ulaganje investitora, boljih sponzora, a usput bi se zaradilo finog novca. Onda bi mogli početi gradnju stadiona. Da bi tako nešto uradili ne smijemo prodavati igrače nakon jedne sezone ili polusezone.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 06 jul 2015, 17:12

Jel ovo umjetna trava il mi se cini kod ovih holandjana ?

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jul 2015, 17:14

u 18 sati je utakmica
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2015, 17:15

Čini mi se da je umjetna trava.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 jul 2015, 17:15

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 06 jul 2015, 17:29

super je napisao/la:u 18 sati je utakmica
Nek' si nam rekao :) ima li kakvih novosti

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2015, 17:38

ZaZelju je napisao/la:Igranje u grupnoj fazi Evropske lige bi pokrenulo sve ostale pozitivne stvari kao što su ulaganje investitora, boljih sponzora, a usput bi se zaradilo finog novca. Onda bi mogli početi gradnju stadiona. Da bi tako nešto uradili ne smijemo prodavati igrače nakon jedne sezone ili polusezone.
Kad bi sad dobili nekog jaceg sponzora, cisto da se plate i razna druga potrazivanja mogu redovno placati.

A onda barem dvije-tri sezone jednu generaciju igraca uz poneko pojacanje zadrzati tek bi onda nesto mogli u europi, ovako svake godine nesto novo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 17:55

ublehas je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:5% od karata u zadnjih 20 godina,nije više od pola miliona km...
Ma je.bo to. koga je briga. Bitno je da se samo nesto sere i prigovara. Ovdje većina nije zaradila nekoliko hiljada u životu, a svi se gađaju milionskim ciframa.
Eto ti si mi zaradio pa smijes pisati, e jesi faca.
KHAJ PRICE

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 06 jul 2015, 17:56

Kakva god da je meni drugog doma nema..Dolina mi je druga kuca i bit ce uvijek.A ko i svak normalan zivim za taj dan kad ce se evropa na Grbavici igrat,ali trebamo utuvit sebi u glavu da od tog nema nista bar narednih 10 godina.Volim te Željo!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 18:01

BlueFamily je napisao/la:Kakva god da je meni drugog doma nema..Dolina mi je druga kuca i bit ce uvijek.A ko i svak normalan zivim za taj dan kad ce se evropa na Grbavici igrat,ali trebamo utuvit sebi u glavu da od tog nema nista bar narednih 10 godina.Volim te Željo!
Svi mi volimo Grbavicu a ovi svi sto su prosli kroz Zelju od Njukastla do danas gledaju samo svoje interese. Sad je interes da prodaju par igraca rastale se svi pomalo a to sto nemamo stadiona sve ove godine, sto nemamo marketinga, sto navijaca gledaju kao stoku ali su tu samo da zanovjetaju ako je njima u interesu. Ublehe obicne prolaze godina kroz klub
Jedina svjetla tacka je Amar jer je bar napravio rezultate, trofeje nam donio, doveo finih igraca, gledao se dobar fudbal. A sad satro vracaju nesto a samo se gleda kad ce tusnut nekog igraca..
KHAJ PRICE

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 jul 2015, 18:04

Da je kakvih dobrih doktora za bolesne ljude...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 06 jul 2015, 18:05

BlueFamily je napisao/la:Kakva god da je meni drugog doma nema..Dolina mi je druga kuca i bit ce uvijek.A ko i svak normalan zivim za taj dan kad ce se evropa na Grbavici igrat,ali trebamo utuvit sebi u glavu da od tog nema nista bar narednih 10 godina.Volim te Željo!
A zbog čega ne bi bilo? Jedini smo klub u državi koji ima stadion u svom vlasništvu i može raspolagati svojom imovinom na način kako to želi. Je li to ova uprava ima problem da nađe koncesionara za za ovako atraktivnu lokaciju? Ne vjerujem, mislim da će se stvari početi uskoro odvijati brže nego što mi to mislimo.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 06 jul 2015, 18:12

samogrbavica je napisao/la:
Svi mi volimo Grbavicu a ovi svi sto su prosli kroz Zelju od Njukastla do danas gledaju samo svoje interese. Sad je interes da prodaju par igraca rastale se svi pomalo a to sto nemamo stadiona sve ove godine, sto nemamo marketinga, sto navijaca gledaju kao stoku ali su tu samo da zanovjetaju ako je njima u interesu. Ublehe obicne prolaze godina kroz klub
Jedina svjetla tacka je Amar jer je bar napravio rezultate, trofeje nam donio, doveo finih igraca, gledao se dobar fudbal. A sad satro vracaju nesto a samo se gleda kad ce tusnut nekog igraca..
Hajd molim te nemoj vise pisat na ovom forumu

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 06 jul 2015, 18:13

zaboljisportuBiH je napisao/la:Prvo nije se moglo znati smeta li Merlin do prije 10tak dana kada je bilo izvlačenje, pa tako da uprava prije toga nije mogla ništa ni uraditi. Drugo, Željo ne može praviti stadion sam, pogotovo ne sada. To šta je moglo da smo počeli skupljati pare prije sto godina, o tome je sad bezveze pričati. Uzmite intervju Mamića od prije nekoliko dana na HRT-u (bio je i ovdje na portalu isječak čini mi se kad pjeva onu ne može nam niko ništa) pa će vam biti jasno zašto Željo sam ne može praviti stadioin. Kad predjsednik DInama priča da ni njihov savez ne može ništa bez države, a ni DInamo koji ima love više nego svi odjednom klubovi na ovim prostorima. Nemojte dosađivati sa tim stadionom svaki put. Krenulo se u finu priču oko stadiona da finansiraju svi pomalo i znamo ko je zaustavio sve to. Bez držanih organa na bilo kojem niovu nema ni dozvola ni bilo čega drugoga, a da bi Željo mogao igrati Evropu treba 7-8 miliona vlastitih sredstava. Prema tome bezveze palamudite po stoti put.
Cisto me zanima sta ti mislis onda da je rjesenje?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 06 jul 2015, 18:14

ZaZelju je napisao/la:Igranje u grupnoj fazi Evropske lige bi pokrenulo sve ostale pozitivne stvari kao što su ulaganje investitora, boljih sponzora, a usput bi se zaradilo finog novca. Onda bi mogli početi gradnju stadiona. Da bi tako nešto uradili ne smijemo prodavati igrače nakon jedne sezone ili polusezone.
Drug prodajemo najboljeg lijevog beka za 100 hiljada tako da nista od toga ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 06 jul 2015, 18:14

Pustite vise debila sto samo sere o svemu, djete napaceno cvikerasko za kompjuterom cijeli dan pa naso gdje srat ;)
na ignore listu ga svi stavimo i nek onda san sa sobom pise sa svojoj 3-4 nicka ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perodeformero, ristagrad i 99 gostiju.