FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 06 jul 2015, 12:59

zlatandr je napisao/la:Pogledajte tekst u Oslobođenju u vezi Kvese, kao da ima neka ponuda za njega od Antalyspora od 100000 Eura, pa moze li nam neko reci vise o tome? Zao mi je momka ako ne ode, jer je fkt zasluzio da nadje inostrani angazman i zaradi neku lovu, ali realno ponuda od 100000 eura za njega je smjesna, plus su to Turci, pa da i prihvatimo to, ko zna kada bi i bi li uopste vidjeli tu lovu (slucaj Šeha).
Ne znam zašto citaš to sranje od novina ?
Dovoljno je vidjeti da je Ligata napisao tekst, svašta bih još napisao u vezi njega, ali je ramazan pa cu se suzdržati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 jul 2015, 13:09

Ligata je postao smrad pravi. Do neki dan sve najbolje, čim je Amar otišao okrenuo i on ploču.

LeoMessi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LeoMessi » 06 jul 2015, 13:21

DR.HOUSE je napisao/la:
Elegant je napisao/la:A sta je na kraju bilo od onogo iznenadnog okupljanja u klubu ?
pa rekao je dandy nista to je bilo redovno okupljanje
ako je istina ovo za clanske nek se tacno 0 proda svega to zasluzuju
Kazem ti ja bio jutros u marketin sluzbi i tako oni kazu ako oni lazu,lazem i ja

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2015, 13:22

Samo da provjerim oko naseg navijackog foruma themaniacs.org ako neko zna, da li je zakljucan ili samo meni nece da otvori?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 06 jul 2015, 13:26

Harrison je napisao/la:Samo da provjerim oko naseg navijackog foruma themaniacs.org ako neko zna, da li je zakljucan ili samo meni nece da otvori?
radi meni

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 13:28

Radi i kod mene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 jul 2015, 13:29

Gledaj Ljigate jest se raspisao yebo mu pas mater.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 13:29

lazar je napisao/la:
LeoMessi je napisao/la:Jutros oko 11 bio na Grbavici narucio dres da se stampa i cl kartice ce u cetvrtak bit a sezonske sedam dana prije pocetka sezone tako kazu u nasoj sluzbi za merketing pozdrav
Svaka im čast, neka zatvore sluzbu
Moras znati da to njima nije u interesu, niti je u interesu ovih ovdje koji to pravdaju stalno jer nemaju nikakve koristi od toga. Zato ih libo neka stvar. Oni je sigurno nece kupiti, nego ce dobit od kluba. A za nas obicne navijace to nama znaci ako ce biti jeftinije, ako ce biti nekih popusta i slicno. Zato njih sad samo zanimaju ovi mladi igrac sto je Amar potpisivao ugove a oni ce klepat pare i to je cilj. Ostalo koga briga za navijaca, godisnju, clansku, pa nikoga. Ne treba niko ni kupiti njima je svejedno a nam je isto ustedit cu za sezonu velikih 5 maraka i jos cu kup utakmice morat placati kartu.
KHAJ PRICE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 jul 2015, 13:30

Harrison je napisao/la:Samo da provjerim oko naseg navijackog foruma themaniacs.org ako neko zna, da li je zakljucan ili samo meni nece da otvori?
Forum radi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 06 jul 2015, 13:32

Forum radi sasvim ok.
Sto se tice Kvese, klub je u potrazi za novim lijevim bekom, Odovic ga je pustio ali nasi iz uprave malo koce. Baja najvjerovatnije odlazi u Maribor a mali Memija ostaje i nece biti na prodaju jer je jos mlad i ima za njega vremena.
Brazilac je zvijer i ocekuje se da bude pravi pogodak u nasoj ligi, jedino je problem komunikacija. Sef nam je malo zabrinut oko utakmice sa Mađarima ali kaze imamo iskustva i nasu mladost pa idemo se boriti.
Juniori su odusevili a pogotovo mali Zeric.
Eto prenosim vam nekoliko informacija od Sefa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 13:36

damirc je napisao/la:Sto se tice Kvese, klub je u potrazi za novim lijevim bekom, Odovic ga je pustio ali nasi iz uprave malo koce.
Zašto koče? Žele da odigra protiv Ferencvaroša ili je nešto drugo u pitanju?
Voli te tvoje Sarajevo.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 06 jul 2015, 13:39

Nisam toliko zapitkivao jer sa Odovicem sam se susreo nesto poslovno tako da smo kroz posao i spomenuli naseg Želju

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 jul 2015, 13:40

Virtu4l je napisao/la:
damirc je napisao/la:Sto se tice Kvese, klub je u potrazi za novim lijevim bekom, Odovic ga je pustio ali nasi iz uprave malo koce.
Zašto koče? Žele da odigra protiv Ferencvaroša ili je nešto drugo u pitanju?
Ko zna. Isti oni koji su grebali da potpise novi ugovor su ga prije nekog vremena obavjestili da krene u potragu za novim klubom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 13:40

@damirc , onda nam nisi rekao ništa što nismo znali ranije.
Voli te tvoje Sarajevo.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 06 jul 2015, 13:50

lazar je napisao/la:
LeoMessi je napisao/la:Jutros oko 11 bio na Grbavici narucio dres da se stampa i cl kartice ce u cetvrtak bit a sezonske sedam dana prije pocetka sezone tako kazu u nasoj sluzbi za merketing pozdrav
Ja zaista ne vidim u čemu je ovdje neki veliki problem. Članske u četvrtak... logično na dan utakmice, malo euforije, povećan interes, dijaspora i sl.
Godišnje pred početak sezone... ne vidim razlog zašto bi bile ranije. Vi se ponašate kao da smo Mančester pa eto hiljade ljudi stoji u redu i čeka da ih kupi.A ono par stotina zagriženih, koji će je sigurno kupiti bilo da se prodaju dan ili dvadeset dana prije sezone.
Ne želim da umanjujem značaj marketinga, niti mi je želja da polemišem ovdje sa onim kojima je to "profesija", ali mislim da se i tu malo pretjeruje. Mislim da su naši to shvatili i da u ovom trenutku više rade na popravljanju kvaliteta samog proizvoda,
nego na njegovom lažnom reklamiranju(prodavanju m.da pod bubrege).Dobra ekipa, dobre utakmice, dobri rezultati su u sportu najveća reklama,
onda se isplati uložiti u marketing i očekivati više od uloženog, ovako Bogami teško. Imali smo u skorijoj prošlosti i neke primjere, recimo "Željo TV" je dugoročno gledano sigurno dobar projekat ali je u isto vrijeme bio skup, nije donosio povrat onoga što je uloženo pa je morao biti ukinut, Ovi streamovi za utakmice su također odlična stvar ali povrat nula bodova. Svi smo na jeziku jaki, ali kad treba platiti hiljadu izgovora. Svi bismo da gledamo dobar fudbal ali kad treba platiti - šipak. Konama čovjek uložio, za naše uslove dobru cifru, cijena karte za evropsku utakmicu pet - šest eura, oni poludili (kao što bi i mi vjerovatno), standardna naša priča - jesu li ludi, ko će dati toliko para, iskorištavaju nas i sl. Cijena karte za evropsku utakmicu kao dvije-tri kutije cigareta, ali skupo nama, daj guzovače. Ali kad je kritikovati i palamuditi šta i kako treba, sve sami stručnjaci. Uloži brate malo pa očekuj da ti se nešto vrati. Kupi godišnju, kupi člansku, idi na utakmice... BUDI ŽELJO!!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jul 2015, 13:56

Vidim na zvaničnoj igrali svi mladi sem Midžića i Šehića. Jesu li neke povrede ili ih samo nije ubacio? Meni je uvijek bilo čudno kad nekoga bar malo ne zarotiraš da odigra, bar jedno poluvrijeme. Kakav je mali DUraković? Sa njim je još Amar potpisao ugovor, a onda je dugo bio povrijeđen. Ima li šta od njega jer ja mislim on još ima godinu ugovora?
E hajd sad mi @neandetalc obajsni svoju zadnju rečenicu. Kažeš ko zna što koče transfer iz uprave, a onda u istoj rečenici kažeš da su ga ti isti obavijestili da traži novi klub. Fakat ne kontam. Što bi mu rekli da traži novi klub, kao eto naći će nekog boljeg. Ako su mu rekli nakon dospjele ponude, onda mi tek nije jasna tvoja rečenica.

Genrealno svi malo puno pišete tih insajderskih. Nije bitno jesu li one istina ili ne, stvarno mi je dno dna da pričam sa ODom npr i onda njegove riječi prenesem ovdje. JOš kaežm Oda mi rekao. Pa iz poštovanja prema čovjeku to ne bih rekao.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 jul 2015, 13:58

Plavi ne bi trebali imati problema oko prolaska Maltežana (u prvom meču u gostima slavili sa 2:0), ali bi mogli imati oko organizacije revanš utakmice sa Mađarima (prvi meč u Holandiji sa Go Ahead Eaglesom završen 1:1). Razlozi su tehničke prirode.

Naime, revanš meč 2. pretkola na rasporedu je 23. jula na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” na Koševu, a dva dana kasnije na našem najvećem stadionu koncert će održati Dino Merlin.

Merlin je već zakupio Koševo i to tri dana prije koncerta, kako bi pripremio binu, pa je pitanje kako će Željo ugostiti Ferencvaroš?

– Mogli bismo imati velikih problema oko organizacije ove utakmice – najavio je direktor Željezničar Mirsad Šiljak
Prvi operativac najtrofejnijeg bh. kluba objasnio je o čemu se radi.

– Iz JU Centar za sport i rekreaciju tražili su da utakmicu igramo 21. jula. Međutim, protivnici ne žele da gostuju u tom terminu, nego insistiraju da meč bude odigran 23. jula, kako je predviđeno kalendarom UEFA. Bez njihove saglasnosti ne možemo promijeniti termin. Uključili smo i N/FSBiH u rješavanje ovog problema, ali teško da nam i oni mogu pomoći, jer oni u principu nemaju ništa s tim. U šahu smo, ne znamo šta da radimo, a ovaj problem moramo riješiti u narednih dan, dva – objasnio je Šiljak.

Naglasio je kako nije izvodljiva ni opcija da Željo prijavi drugi stadion…

– Ne može ni to. Tek ako prođemo u treće pretkolo možemo prijaviti Bilino polje – kazao je Šiljak.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jul 2015, 14:05

chanchi je napisao/la:
lazar je napisao/la:
Ja zaista ne vidim u čemu je ovdje neki veliki problem. Članske u četvrtak... logično na dan utakmice, malo euforije, povećan interes, dijaspora i sl.
Godišnje pred početak sezone... ne vidim razlog zašto bi bile ranije. Vi se ponašate kao da smo Mančester pa eto hiljade ljudi stoji u redu i čeka da ih kupi.A ono par stotina zagriženih, koji će je sigurno kupiti bilo da se prodaju dan ili dvadeset dana prije sezone.
Ne želim da umanjujem značaj marketinga, niti mi je želja da polemišem ovdje sa onim kojima je to "profesija", ali mislim da se i tu malo pretjeruje. Mislim da su naši to shvatili i da u ovom trenutku više rade na popravljanju kvaliteta samog proizvoda,
nego na njegovom lažnom reklamiranju(prodavanju m.da pod bubrege).Dobra ekipa, dobre utakmice, dobri rezultati su u sportu najveća reklama,
onda se isplati uložiti u marketing i očekivati više od uloženog, ovako Bogami teško. Imali smo u skorijoj prošlosti i neke primjere, recimo "Željo TV" je dugoročno gledano sigurno dobar projekat ali je u isto vrijeme bio skup, nije donosio povrat onoga što je uloženo pa je morao biti ukinut, Ovi streamovi za utakmice su također odlična stvar ali povrat nula bodova. Svi smo na jeziku jaki, ali kad treba platiti hiljadu izgovora. Svi bismo da gledamo dobar fudbal ali kad treba platiti - šipak. Konama čovjek uložio, za naše uslove dobru cifru, cijena karte za evropsku utakmicu pet - šest eura, oni poludili (kao što bi i mi vjerovatno), standardna naša priča - jesu li ludi, ko će dati toliko para, iskorištavaju nas i sl. Cijena karte za evropsku utakmicu kao dvije-tri kutije cigareta, ali skupo nama, daj guzovače. Ali kad je kritikovati i palamuditi šta i kako treba, sve sami stručnjaci. Uloži brate malo pa očekuj da ti se nešto vrati. Kupi godišnju, kupi člansku, idi na utakmice... BUDI ŽELJO!!!
NIšta nije kasno. TO sam i ja rekao. Nigdje se ne žuri pred Balzan. Nije Balzan Newcastle pa da moraš deset dana ranije izbaciti karte i ponudu članskih. Kažem još jednom bolje je vrijeme izbaciti članske pred Ferenc pogotovo ako zamijenim domaćinstvo i povezati člansku sa kartom za tu tekmu pa i sa godišnjom kasnije. Ovo pred Balzan je po meni promašaj. Na tekmu sa Balzanom će doći ko baš mora i hoće da dođe. Nema tog marketinga koji će privući raju na Balzan. To je isto kao kad igraš sa Mladosti iz V.O. u kupu i već si ih tamo dobio i igraš sa pitraima za prvaka. Ne postoji marketing koji će privući na ovu tekmu, sem dobre volje i želje da poguraš Želju. Troškovi marketinga za ovu tekmu su veći od zarade koju ćeš tim marketingom prvući. Isto tako, vjerujte, kod nas raja sve prati i kad zna da je bitna tekma, dođe raja sama, ali tu se može još napucati atmosfera. BOlje je napraviti pravu ponudu članskih nego žuriti sedmicu ranije bez ikakve potrebe.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2015, 14:06

Zašto Dino ima više prava na stadion? Stadion se prvenstveno koristi za igranje utakmica. Ostaje kao opcija da se zamjene domaćinstva ili da pomjerimo utakmicu na 22 juli, ali da ovi pristanu na to.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 06 jul 2015, 14:07

Neka drago mi je ako nas ovo ne natjera do pocnemo nesto raditi oko stadiona onda nas nece nista ni natjerati.
J.ebote i stadion kada neki futavac ima prednost za održavanje koncerta od utakmice nasih klubova u Evropi.

Tako je isto mogla biti zakazana korida na Kosevu i oni bi ustupili prije stadion za taj događaj, nego za utakmicu nasih klubova

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MrkiMedo i 28 gostiju.