Bespotreban igrač po meni. Velika je greška što nismo sotavili Ed Davisa, onaj ugovor koji je potpisao u Blazersima je sića.kokuz je napisao/la:brandon bass
mišljenja?
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
slažem se, i moje simpatije su bile prema davisu, jer je u prošloj sezoni zaslužio novi ugovor.
ali evo, mislim da ovo opet nije loše, bass i nije toliko loš igrač, samo da vidimo koje su pare u pitanju.
ali evo, mislim da ovo opet nije loše, bass i nije toliko loš igrač, samo da vidimo koje su pare u pitanju.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ekstremno zahvalan igračkokuz je napisao/la:brandon bass
mišljenja?
ali ne vidim šta će on lakersima koji klinac
Izgleda da Dallas hoće S&T s nama za Lina, mogli bi možda ovdje izvuć pick prve runde im koji će vjerovatno biti oko 20-og mjesta, možda čak i malo niže.
Isto tako piše Wojo da je moguće da uključimo nekog igrača u onaj trade za Hibberta.
Isto tako piše Wojo da je moguće da uključimo nekog igrača u onaj trade za Hibberta.
- IlCapitano
- Kontakt:
Strašno mi je drag čovjek, uvijek spreman, šuti i igra, bez pogovora sve. Uz to, odlično može čuvati niska krila, sjećam se par puta kako je Lebrona znao zaustaviti.Over his last three seasons with the Celtics, Bass didn't miss a single game. Always reliable.

Samo ne razumijem šta će ovdje, trebao je u nekog contendera. Valjda je dobio ozbiljne pare bar.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- PaskalHens
- Kontakt:
Bass bi legao nama pravo dobro. Odličan i vrlo zahvalan igrač. Da li se krpe rupe koje bi nastale trejdom igrača za Rođaka pitanje je?!? Ili samo lupam.. 

Viva la France, as they say in Rome.
Poteze idiota iz uprave teško ko osim njih samih može razumiti, što i kakoPaskalHens je napisao/la:Bass bi legao nama pravo dobro. Odličan i vrlo zahvalan igrač. Da li se krpe rupe koje bi nastale trejdom igrača za Rođaka pitanje je?!? Ili samo lupam..

Možda se osiguravaju u slučaju da Randle ne bude na nekom očekivanom nivou

SF nam treba, jedino ako ce Kobaja igrati u što sumnjam

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
J.e.b.a.l.o majku potpisujemo igrače ko da smo kontenderi s već formiranom jezgorm a ne ekipa gdje nam je najbolji igrač povredama uništeni ostatak Kobea
Jedino ovo razumijem ako slažu klupu i rotaciju nekon što trejdaju za Cousinsa i dogodine imaju dogovorenog Duranta ....

Jedino ovo razumijem ako slažu klupu i rotaciju nekon što trejdaju za Cousinsa i dogodine imaju dogovorenog Duranta ....
- PaskalHens
- Kontakt:
Zašto ne Kobaja na krilu? To bi bilo čak i bolje po njega. Ne bi morao ganjati niske brze igrače. Šta je sa Wes Johnsonom? Pristojan igrač. S obzirom da smo ispušili skoro na svakom trejdu, ovih posljednjih dana i nije tako loše. Hibbert i sad Bass nisu neke pljačke, al' mogu biti vrlo korisni igrači. Jedan odrambeni specijalista, drugi fajter strašan. Poeni od njih nam i ne trebaju, tako da je fina ekipica. Naravno, ako Rođak dođe, šampioni smo svemira.Forster je napisao/la:Poteze idiota iz uprave teško ko osim njih samih može razumiti, što i kakoPaskalHens je napisao/la:Bass bi legao nama pravo dobro. Odličan i vrlo zahvalan igrač. Da li se krpe rupe koje bi nastale trejdom igrača za Rođaka pitanje je?!? Ili samo lupam..![]()
Možda se osiguravaju u slučaju da Randle ne bude na nekom očekivanom nivou![]()
SF nam treba, jedino ako ce Kobaja igrati u što sumnjam

- PaskalHens
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: RE: Re: LA Lakers
Mogu oni pisati, ali koja će ga budala od GM uzeti?PaskalHens je napisao/la:Izgleda da Young ide iz Lakersa.
- PaskalHens
- Kontakt:
Nemam pojma, vjeruj mi. Wojo napisao, ja prenioKobe Bryant je napisao/la:Mogu oni pisati, ali koja će ga budala od GM uzeti?PaskalHens je napisao/la:Izgleda da Young ide iz Lakersa.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Mogu oni pisati, ali koja će ga budala od GM uzeti?PaskalHens je napisao/la:Izgleda da Young ide iz Lakersa.

- PaskalHens
- Kontakt:
swegi jeste budala, ali ja bih volio da ostane "naš" je...
možda zvuči čudno, al ja sam donekle i zadovoljan ovim potezima uprave, okej nismo upecali veliku ribu, ali ruku na srce koliko je bilo realno za očekivati..
tako da, sklopili smo (bar za sad) neku solidnu ekipicu koja nije dovoljna za play off, ali isto tako mislim da je dosta dosta iznad nivoa prošlogodišnje... štoviše, ja sam siguran da ćemo biti mnogo bolji nego što svi očekuju, no vjerujem da to ipak neće biti dovoljno za PO..
i još jedno pitanje, ako trejduju mladog u indianu, koga misle uzeti na SF poziciji, ili misle da kobe igra sf?!
možda zvuči čudno, al ja sam donekle i zadovoljan ovim potezima uprave, okej nismo upecali veliku ribu, ali ruku na srce koliko je bilo realno za očekivati..
tako da, sklopili smo (bar za sad) neku solidnu ekipicu koja nije dovoljna za play off, ali isto tako mislim da je dosta dosta iznad nivoa prošlogodišnje... štoviše, ja sam siguran da ćemo biti mnogo bolji nego što svi očekuju, no vjerujem da to ipak neće biti dovoljno za PO..
i još jedno pitanje, ako trejduju mladog u indianu, koga misle uzeti na SF poziciji, ili misle da kobe igra sf?!
- PaskalHens
- Kontakt:
Ja pitah šta je sa Wesley Johnsonom? Kakva mu je situacija, je l' tu, je l' pod ugovorom i pod kakvim ako jeste??kokuz je napisao/la:swegi jeste budala, ali ja bih volio da ostane "naš" je...
edit: provjerih.. Volio bih da ga Lakersi vrate, jer je zahvalan igrač po meni.
To bi onda izgledalo ovako nekako:
Russel-Kobe-Johnson-Randle-Hibbert
Clarkson-Lou-Young-Bass-Sacre
Nije loše, kako je moglo biti.. Tu će vjerovatno biti i neki rookie još, a i Swaggy vjerovatno ide, pa ćemo vidjeti. Ako već mora ići, nek' ide u Kraljeve, da se prati sa užitkom petorka RR-Swaggy-Gay-?-Cousins

Zadnja izmjena: PaskalHens, dana/u 06 jul 2015, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
on je trenutno free agent, tako da nema nikakve veze sa nama tehnički.. ali mislim da smo opet mi tu veliki favoriti da ga potpišemo.PaskalHens je napisao/la:
Ja pitah šta je sa Wesley Johnsonom? Kakva mu je situacija, je l' tu, je l' pod ugovorom i pod kakvim ako jeste??
johnson je zahvalan igrač, ali ruku na srce, ja ga ne bih volio gledati u startnih 5... sa klupe bi već bila druga priča
- PaskalHens
- Kontakt:
Upravo editovah post.. Ne znam, po meni je fina startna opcija na SF-u. Ako je mogao Radmanović biti u šampionskoj ekipi starter, može i ovaj 

Kad smo kod rookiea, ja bih obratio pozornost na upshawa koji je kod nas za SL...
Jednostavno mislim da taj momak ima potencijala za 10 minuta na centru, mozda i vise, a ako bi to bilo tako i potpisemo to bi bio ocita kradja drafta, jer je momak po meni trebao biti draftan pa makar 60.
Za SF ne znam ko je jos slobodan od FA to treba provjeriti ima li kakav igrac da nam odgovara
Jednostavno mislim da taj momak ima potencijala za 10 minuta na centru, mozda i vise, a ako bi to bilo tako i potpisemo to bi bio ocita kradja drafta, jer je momak po meni trebao biti draftan pa makar 60.
Za SF ne znam ko je jos slobodan od FA to treba provjeriti ima li kakav igrac da nam odgovara
- PaskalHens
- Kontakt:
Koliko možemo još potrošiti? I nema baš nekog izbora za krilo.. Mislim da je Gerald Green slobodan, onako, njega bih volio vidjeti u LA-u. Ostalo tanko, novi potpis sa Johnsonom bi po meni bila najbolja opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.