2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Ma jbg lik je realno defanzivno sila i vjerovatno najbolji defanzivni centar lige (uz zdravog Howarda) al je u napadu neopjevana taraba.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Parsons je fenomen. Dao bi mu maksimalan ugovor samo da regrutuje igrače. Glavni akter u dovođenju Howarda i Jordana, i to ih odvukao iz Los Angelesa obojicu 

Ako Dallas dovede jos i Lawsona nec biti u nista losijoj ekipi od Clippersa.Epidaurus je napisao/la:Ma jbg lik je realno defanzivno sila i vjerovatno najbolji defanzivni centar lige (uz zdravog Howarda) al je u napadu neopjevana taraba.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jest ta ekipa šira i popunjenija od CLippersa al nema igrača koji je blizu klase Paula i Griffina. Dirk je već prestar
Ne može Paul trenutno u istu rečenicu s Blakeom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlCapitano
- Kontakt:
Parsons je igračina, a kad dodamo regrutovanje, zaslužuje max naravno.Donnie Darko je napisao/la:Parsons je fenomen. Dao bi mu maksimalan ugovor samo da regrutuje igrače. Glavni akter u dovođenju Howarda i Jordana, i to ih odvukao iz Los Angelesa obojicu

Bass u Lakersima, ultimativni profesionalac i jedan od dražih igrača.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne znam sta bi rekao za Paula i Griffina nakon sto su si dopustili ono protiv Houstona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sad zasad, Dallas ima vjerovatno najsporiju petorku u ligi, ne vidim kako to moze otvoriti bilo kakav lob za Jordana.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Celikovac je napisao/la:Sad zasad, Dallas ima vjerovatno najsporiju petorku u ligi, ne vidim kako to moze otvoriti bilo kakav lob za Jordana.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jbg kratka rotacija došla na naplatu a Rocketsi poludili. Inače Blake i Paul su strašnu seriju protiv Spursa odradili, sa Big Babyjem kao 3. visokim ih izbacili.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma da su na istoku bili bi u finalu svake godine, al' da su babi muda.. Ovako moraju proći kroz pakao zapada da bi došli do finala. Al' to je drugi par cipela i nije tema današanje emisije.Donnie Darko je napisao/la:
Ma svake godine ista priča. Koje god pojačanje dovedu, evo ih, sada su istinski contederi, a u maju idu regularne priče, jedni govore kako je jordan limitiran, griffin precjenjen, ostatak ekipe prosjek paul ne može sam, drugi govore da je paul precjenjen i tako dalje.
Paul Pierce ima 38. godina. 1400 utakmica je odigrao, pitanje je sekunde kada će ga tijelo izdati. Jedna povreda i to je to, upašće u ciklus i gotovo, ni prvi ni zadnji. Mišljenja sam da će se to desiti već ove sezone i da će cijeli ugovor biti ono što je Steve Nash bio u Lakersima.
Što se Jordana tiče, nisam neki njegov fan uopšte. Pokazat će se u Dallasu koliko je ustvari precjenjen igrač. Ali da je veliki gubitak za Clipperse, to je sigurno.
Elem, po meni nije sramota ispasti od Raketa, jedino što im ne ide na ruku je situacija u kojoj su ispali. Imali su sve u svojim rukama i onda neshvatljiv pad, nezaustavljive Rakete i to je to. Neko bi rekao manjak sreće, neko manjak znanja i iskustva, neko opet kako je CP3 ku.rac, al' haj.. Moje mišljenje je da bi bili sa Đordanom top4 zapada i potencijalni finalisti konferencije. Đordan u Dalasu će biti promašaj, bit' će mlađi Chandler i to će sezona pred nama pokazati. Debelo precijenjen za Dalas, al' bože moj. Kad im se može i ja bih..
Viva la France, as they say in Rome.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma po meni od Lebronve prve sezone kad je bio MVP niko nije ni blizu doticnom....ok Durant, al ipak je Lebron puno vise all round igrac. Ja to gledam na nacin kad bi stavio nekog od igrac sa 4 debila(citaj cavsi svih ovih sezona) ko bi najvise izvuko? Durant i Kobe tesko da bi i do Po dobacili
=\_1921_/=
- PaskalHens
- Kontakt:
Prime Kobe bi ovogodišnje Cavse također u finale odveo sa istoka. Durant također. Ja samo ne mogu da svarim činjenicu da je u periodu '08-'10, dok je Kobiša plodio ligom/bio MVP/uzeo dva prstena, lebron bio najbolji igrač u ligi. To je malo čudno, a i teško za povjerovati, al' dobro..invincible1921 je napisao/la:Ma po meni od Lebronve prve sezone kad je bio MVP niko nije ni blizu doticnom....ok Durant, al ipak je Lebron puno vise all round igrac. Ja to gledam na nacin kad bi stavio nekog od igrac sa 4 debila(citaj cavsi svih ovih sezona) ko bi najvise izvuko? Durant i Kobe tesko da bi i do Po dobacili
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro ja mislim da je to vise stvar ukusa, a ostalo ce vrijeme pokazati. Da ne pocinjemo ovu temu opetPaskalHens je napisao/la:Prime Kobe bi ovogodišnje Cavse također u finale odveo sa istoka. Durant također. Ja samo ne mogu da svarim činjenicu da je u periodu '08-'10, dok je Kobiša plodio ligom/bio MVP/uzeo dva prstena, lebron bio najbolji igrač u ligi. To je malo čudno, a i teško za povjerovati, al' dobro..invincible1921 je napisao/la:Ma po meni od Lebronve prve sezone kad je bio MVP niko nije ni blizu doticnom....ok Durant, al ipak je Lebron puno vise all round igrac. Ja to gledam na nacin kad bi stavio nekog od igrac sa 4 debila(citaj cavsi svih ovih sezona) ko bi najvise izvuko? Durant i Kobe tesko da bi i do Po dobacili

=\_1921_/=
zadnje 2 godine u Cavsima prije odlaska u Miami LeBron je bio uvjerljivo najbolji igrac lige mislim da je to svim jasno
How yes no, nije to bilo bas uvjerljivo, nego je biko izmedju njega i Kobija, a Dwight je bio 3i igrac lige. Dobro Kobijev peak je ionako bio negdje, 05e, 06e kad je jeo sve zivo, steta sto ga je proveo na losem timuandro234 je napisao/la:zadnje 2 godine u Cavsima prije odlaska u Miami LeBron je bio uvjerljivo najbolji igrac lige mislim da je to svim jasno
- PaskalHens
- Kontakt:
Da je vazda lebron najbolji igrač lige, a da Kobiša osvaja titule. Odma' da potpišemalemsa je napisao/la:How yes no, nije to bilo bas uvjerljivo, nego je biko izmedju njega i Kobija, a Dwight je bio 3i igrac lige. Dobro Kobijev peak je ionako bio negdje, 05e, 06e kad je jeo sve zivo, steta sto ga je proveo na losem timuandro234 je napisao/la:zadnje 2 godine u Cavsima prije odlaska u Miami LeBron je bio uvjerljivo najbolji igrac lige mislim da je to svim jasno

Cavsi u ekipi imaju IRVINGA i LOVEA, koji bi i sami ušli u PO na onako smiješnom istoku. Priča se svela na to da James ima četiri drveta u timu kroz čitavu sezonu.
Ipak, da Bog da James uzeo prsten naredne sezone, samo da LMA izvisi, smećar.
Ipak, da Bog da James uzeo prsten naredne sezone, samo da LMA izvisi, smećar.

- IlCapitano
- Kontakt:
@WojYahooNBA: Restricted free agent guard Reggie Jackson has agreed to a five-year, $80M extension with the Detroit Pistons, league **** tell Yahoo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Cory Joseph and the Toronto Raptors have agreed upon a four-year, $30 million deal. Joseph has a player option for Year 4.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.