Avdiju ne zeli niko toliko o ponizenjuCelikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Avdiju ne zeli niko toliko o ponizenjuCelikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.
Momak stvarno ti nije dobro.Celikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.
Pa po vasim pricama ni Spahica nije zelio niko, pa prc milojka...Senegal je napisao/la:Avdiju ne zeli niko toliko o ponizenjuCelikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.sutanje od nikad slabijeg Hajduka nije ponizenje
Sabinho je napisao/la:Momak stvarno ti nije dobro.Celikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.
Ja badale stvarnoSenegal je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Momak stvarno ti nije dobro.Celikovac je napisao/la:Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.udarilo ga sunce.
Nauci da citiras ne stavljaj mene pod svoju recenicu...Celikovac je napisao/la:Pa po vasim pricama ni Spahica nije zelio niko, pa prc milojka...
Celikovac nisi kompetentan da čitaš u novinama o Sarajevu a kamoli nešto višeSabinho je napisao/la:Prcko mali, njemu nesto fali.![]()
![]()
![]()
Cuj djecije orgijanje i to napisa frajer koji je diskutujuci o Avdiji dosao do dva stadiona smjestena u Sarajevu?Celikovac je napisao/la:Ima li kakav moderator da pomete ovo djecije orgijanje?
Prvo vrijedjas najjace kluboveCelikovac je napisao/la:Ima li kakav moderator da pomete ovo djecije orgijanje?
Dijete dragoCelikovac je napisao/la:Vi imate obraza ta rugla i rusevine nazivati stadionima.
Celikovac je napisao/la:Vi imate obraza ta rugla i rusevine nazivati stadionima.
Nemoj ga na teren vise tako ti svega.Bolje i zdrav golman nego Avdija na travnjaku vjeruj mi.Bassha je napisao/la:Avdija mi se u tebe uzdamo i kada budemo igrali protiv belgije ucini uslugu ovom narodu i povredi im golmana da Begovic moze biti prvi golman u timu![]()
Mene samo strah da ce on kad se zaleti na Belgijanca usput pokupit i pola naseg tima i ebaji ga onda.Bassha je napisao/la:Avdija mi se u tebe uzdamo i kada budemo igrali protiv belgije ucini uslugu ovom narodu i povredi im golmana da Begovic moze biti prvi golman u timu![]()