LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: LA Lakers
hibbert moze biti vrlo koristan igrac ako ga se stavi u odgovarajucu situaciju. kao isticuci ugovor ne moze biti los potez za lakerse.
on je gotov bio u indiani jos kod onog incidenta sa georgeom, promjena sredine mu moze samo dobro doci.
dobar potez.
on je gotov bio u indiani jos kod onog incidenta sa georgeom, promjena sredine mu moze samo dobro doci.
dobar potez.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Što reče Donnie Hibbert je Jim Buss-u dar sa neba. Kao apsolutni gubitnik FA, eventualni trade bi ga spasio da ga se ne spali živog. 1. Centar koji ima ipak samo 29 god. 2. Samo može biti bolji nego u Indiani, 3. Defanzivno orijentisan centar ono što ti nije tvoj PF Randle kojeg misliš razvijati. 4. Sa takvom ulogom će koristiti i Russell- u da razvije pick and roll, jer Hibbert ne zahtijeva puno lopti 1 na 1.
P.S. S obzirom na sve opet se sve moze iskomlikovati jer se očekuje trade min još za 7 dana....
P.S. S obzirom na sve opet se sve moze iskomlikovati jer se očekuje trade min još za 7 dana....
Bas me zanima koji je sljedeci korak ovih IDIOTA iz FO-a nakon trade-a Hibberta...
Hoce li zahtjevati od Bryanta da igra na poziciji SF-a i zatim za onih 5 miliona dovesti PG-a, ili ce traziti SF-a, a Bryanta ostaviti na poziciji SG-a, dok bi Russell i Clarkson igrali na poziciji PG-a.
Navodno smo zainteresovani za KJ McDanielsa, ali Rocketsi mogu matchirati nasu ponudu od 5,1 milion $, dok npr. Spursi to ne bi bili u stanju uciniti kada bi ugovor ponudili Josephu i tako Bryanta pomjerili na poziciju SF-a.
Hoce li zahtjevati od Bryanta da igra na poziciji SF-a i zatim za onih 5 miliona dovesti PG-a, ili ce traziti SF-a, a Bryanta ostaviti na poziciji SG-a, dok bi Russell i Clarkson igrali na poziciji PG-a.
Navodno smo zainteresovani za KJ McDanielsa, ali Rocketsi mogu matchirati nasu ponudu od 5,1 milion $, dok npr. Spursi to ne bi bili u stanju uciniti kada bi ugovor ponudili Josephu i tako Bryanta pomjerili na poziciju SF-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto doveli ste i L.Williamsa 

tuzlak1987 je napisao/la:Eto doveli ste i L.Williamsa

Dobro došao doktore!!

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lance 

Nije loše ovo dovođenje Lou Williamsa glede sposobnosti trpanja i odlične opcije s klupe al bojim se samo da ne uzme previše minuta Russellu. D'Angelo mora igrati 30+ minuta i to na poziciji playa jer samo tako možemo dobiti igračinu od njega. Očekujem da se Kobe pomjeri na trojku jer u ovoj fazi karijere mu je puno lakše čuvat krila i jače igrače nego brže i niže bekove. I dan danas je doktor za veliku većinu igrača u post tehnici, footworku i sposobnosti da si kreira prostor za šut. Loua možemo i oko trade deadlinea trejdat u nekog contendera ili ekipu koja se bori za PO kojoj upravo treba jedan strijelac s klupe. Imamo definitivno dosta opcija s njim.
- PaskalHens
- Kontakt:
Možemo li recimo dati Clarksona, Lou Williamsa i Hiberta + pikove (ako ih uopće imamo) za Cousinsa? Je l' sa pravne strane moguće, na stranu da li bi Kingsi na to pristali?!
Viva la France, as they say in Rome.
russel - kobe - swaggy - randle - hibko
a onda na PG zamjena clarkson i na SG lou
zašto ovako ne bi moglo? tehnički ova prva postava i nije najjača na papiru, ali mislim da bi ovo bilo idealno, kobe bi igrao beka kao i uvijek, te dok on odmara upadao bi lou.. russel bi se mijenjao sa clarksonom, te bi oni rasporedili te minute, što mislim, da bi bilo odlično neki 28/20 omjer glede mintua..
naravno, u zavinosti od situacije na terenu, mogle bi upadati petorke russel - lou - kobe / clarkson - russel - kobe
zašto ovako ne bi moglo? tehnički ova prva postava i nije najjača na papiru, ali mislim da bi ovo bilo idealno, kobe bi igrao beka kao i uvijek, te dok on odmara upadao bi lou.. russel bi se mijenjao sa clarksonom, te bi oni rasporedili te minute, što mislim, da bi bilo odlično neki 28/20 omjer glede mintua..
naravno, u zavinosti od situacije na terenu, mogle bi upadati petorke russel - lou - kobe / clarkson - russel - kobe
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije moguce,jer tek potpisan igrac ima rok prije kojeg ne moze biti trejdovan...A mislim da nemate ni pikova za trejd s obzirom da se oni mogu trejdovati samo svake druge godine...PaskalHens je napisao/la:Možemo li recimo dati Clarksona, Lou Williamsa i Hiberta + pikove (ako ih uopće imamo) za Cousinsa? Je l' sa pravne strane moguće, na stranu da li bi Kingsi na to pristali?!
- PaskalHens
- Kontakt:
Tako sam i mislio, al' bolje provjeriti, zlu ne trebalo. Hvala legendo.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije moguce,jer tek potpisan igrac ima rok prije kojeg ne moze biti trejdovan...A mislim da nemate ni pikova za trejd s obzirom da se oni mogu trejdovati samo svake druge godine...PaskalHens je napisao/la:Možemo li recimo dati Clarksona, Lou Williamsa i Hiberta + pikove (ako ih uopće imamo) za Cousinsa? Je l' sa pravne strane moguće, na stranu da li bi Kingsi na to pristali?!

Očekujem onda da se halali D'Angelo, da se uvali Young i pokloniti Randle-a za Rođaka i juriš na prsten.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Potrebno je mnogo, mnogo više od samog Cousinsa da bi jurio na prsten. Nije ni on Shaq.PaskalHens je napisao/la:Tako sam i mislio, al' bolje provjeriti, zlu ne trebalo. Hvala legendo.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije moguce,jer tek potpisan igrac ima rok prije kojeg ne moze biti trejdovan...A mislim da nemate ni pikova za trejd s obzirom da se oni mogu trejdovati samo svake druge godine...PaskalHens je napisao/la:Možemo li recimo dati Clarksona, Lou Williamsa i Hiberta + pikove (ako ih uopće imamo) za Cousinsa? Je l' sa pravne strane moguće, na stranu da li bi Kingsi na to pristali?!![]()
Očekujem onda da se halali D'Angelo, da se uvali Young i pokloniti Randle-a za Rođaka i juriš na prsten.
- PaskalHens
- Kontakt:
Rođak je novi Shaq, samo se čeka stari Kobe i dominacija je neminovnost. Penetracija će biti vršena, a mnogi će tugovati. 
Sarkastičan sam Donnie, je.bo ga ti.

-
- Kontakt:
Za basketa bi bilo ok, sa neke ozbiljnije kosarke tesko. Ja ne vidim da je to put do playoffa....kokuz je napisao/la:russel - kobe - swaggy - randle - hibko
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema na cemu,a definitivno bi dao sve sto trreba za Cousinsa,ako postoji nacin da se dovede.Kad imas PF/C vrhunske kvalitete puno lakse je graditi ekipu i privlaciti kvalitet.PaskalHens je napisao/la:Tako sam i mislio, al' bolje provjeriti, zlu ne trebalo. Hvala legendo.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije moguce,jer tek potpisan igrac ima rok prije kojeg ne moze biti trejdovan...A mislim da nemate ni pikova za trejd s obzirom da se oni mogu trejdovati samo svake druge godine...PaskalHens je napisao/la:Možemo li recimo dati Clarksona, Lou Williamsa i Hiberta + pikove (ako ih uopće imamo) za Cousinsa? Je l' sa pravne strane moguće, na stranu da li bi Kingsi na to pristali?!![]()

- PaskalHens
- Kontakt:
Sto posto. I ja bih. Smatram da vrijedi, iako bih teško prebolio Russela. Samo ne znam zašto su birali njega preko Okafora, ako nisu bili sigurni da dolazi jak big man. Ako je to Hibbert onda ga je.bi..
Petorka Clarkson-Kobe-Johnson-Randle-Cousins bi bila blizu plejofa. Pod uslovom da Kobiša bude zdrav naravno.
Petorka Clarkson-Kobe-Johnson-Randle-Cousins bi bila blizu plejofa. Pod uslovom da Kobiša bude zdrav naravno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbg do mene onda, navijači lakersa su glavni kada su nerealna očekivanja u pitanju pa reko sve je mogućePaskalHens je napisao/la:Rođak je novi Shaq, samo se čeka stari Kobe i dominacija je neminovnost. Penetracija će biti vršena, a mnogi će tugovati.

jebga, ni ja ne vidim bolje nam igrače na rosterusundancekid je napisao/la:
Za basketa bi bilo ok, sa neke ozbiljnije kosarke tesko. Ja ne vidim da je to put do playoffa....

- PaskalHens
- Kontakt:
Ma više su to neke lude želje, nego nerealna očekivanja. Kad na to dodaš raznorazne izvore kako je Rođak već u LA-u itd., dobiješ onda i samonebojegranica očekivanja.Donnie Darko je napisao/la:jbg do mene onda, navijači lakersa su glavni kada su nerealna očekivanja u pitanju pa reko sve je mogućePaskalHens je napisao/la:Rođak je novi Shaq, samo se čeka stari Kobe i dominacija je neminovnost. Penetracija će biti vršena, a mnogi će tugovati.
brandon bass
mišljenja?
mišljenja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.