Zavrsio na aparatu i binguEdoM je napisao/la:Može li mi neko reći gdje je završio Benjo Čolić?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prošao je brzi voz. Za člansku i godišnju je trebalo biti najavljeno barem 3-4 dana prije. Sutra će biti "od danas se možete učlaniti i kupiti sezonsku kartu u plavom salonu".zubar je napisao/la:Ima li kod nas iko zaduzen za marketing, mislim stvarno smijesno da nema nikakve reklame niti za clancku, dres, godisnju itd.. Ne mora bit ni tv reklama, niti billboard, stavi brate na facebook stranicu imas 100.000 ljudi koji ce to vidjet , na web stranicu to im je dzaba, ja pricam raji za dres ljudi me gledaju blijedo nit znaju da ima novi dres nit da se moze kupit nit koliko kosta. Nadam se da ce se to popraviti..
Iz Konjica već imaju tri sigurna kombija i raje sa autima . Jedan trans napravljen , drugi skoro gotov . Vidimo se na Koševu . 1921!! 
Brkica
Bravo momci to se traži, puna mobilizacija za našeg ŽeljuChoks je napisao/la:Iz Konjica već imaju tri sigurna kombija i raje sa autima . Jedan trans napravljen , drugi skoro gotov . Vidimo se na Koševu . 1921!!
Valjda će od sutra krenuti prodaja članskih i godišnjih pa da se obavi i ta dužnost.Vala bi se moglo i ono janje sutra okrenuti
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 05 jul 2015, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SarajlijaTM
Ne znam sta su ostali vidjeli i gledali,ja sam doduse samo prvo poluvrijeme,ali onaj brazilac je trebao nastaviti,tamo gdje je stao sa pecanjem.
Kokotu treba bocu sa kisikom na ledja okaciti,mozda sta i uspije onda,ovako imam osjecaj da je jos gori nego sto je dosao na zimu. Sve cjenim,njegovu borbenost,familijarnu ljubav prema klubu,cjenim ga ko covjeka,extra je lik,ali kondicije nema i zbog toga mozemo dobru foru pusiti,nazalost. Nekad u buducnosti vidim diattu na njegovom mjestu,ako nista,bar moze trcati,a i preciznost mu je slicna ko kokotova.
Pozitivna stvar je Blagojevic,to je nesto sto nam je falilo od odlaska tomice. Od ove djece sto sam vidio,ima par interesantnih,mada ih ja ne znam po imenima.
Tanko danas,ali mozda je i receno da bude tako,ko zna,uglavnom mislim da igra u narednim utakmicama ne bi trebala liciti na danasnju,bar se nadam
Mislim da ce veci problem biti nadomjestiti Kvesu,nego Baju ako odu,jer u napadu imamo Dzenisa koji ce po meni biti nas glavni igrac ubrzo,a lijevog beka ni na vidiku.
Kokotu treba bocu sa kisikom na ledja okaciti,mozda sta i uspije onda,ovako imam osjecaj da je jos gori nego sto je dosao na zimu. Sve cjenim,njegovu borbenost,familijarnu ljubav prema klubu,cjenim ga ko covjeka,extra je lik,ali kondicije nema i zbog toga mozemo dobru foru pusiti,nazalost. Nekad u buducnosti vidim diattu na njegovom mjestu,ako nista,bar moze trcati,a i preciznost mu je slicna ko kokotova.
Pozitivna stvar je Blagojevic,to je nesto sto nam je falilo od odlaska tomice. Od ove djece sto sam vidio,ima par interesantnih,mada ih ja ne znam po imenima.
Tanko danas,ali mozda je i receno da bude tako,ko zna,uglavnom mislim da igra u narednim utakmicama ne bi trebala liciti na danasnju,bar se nadam
Mislim da ce veci problem biti nadomjestiti Kvesu,nego Baju ako odu,jer u napadu imamo Dzenisa koji ce po meni biti nas glavni igrac ubrzo,a lijevog beka ni na vidiku.
Bravo! Svaka čast vama iz Konjica. Nadam se da će i Sarajlije doći u velikom broju.Choks je napisao/la:Iz Konjica već imaju tri sigurna kombija i raje sa autima . Jedan trans napravljen , drugi skoro gotov . Vidimo se na Koševu . 1921!!
21 i 15 ima čovjek vremena za sve. Toplo, može se fino iftariti, a i prevozi će poslije utakmice biti u funkciji. Nema lige prvaka niti Cope. Idealno i za simpatizere da ubiju vrijeme do sehura.
-
BlueFamily
- Kontakt:
Koliko vidim ne igraju bas u najjacem sastavu,vjerovatno ni videoton ne igra..u svakom slucaju nadam se da ce ih nasi u najmanje detalje izanaliziratSlevinKelevra je napisao/la:Ferencvaros 0:2, iako su ih kladionice stavile za autsajdera u ovoj utakmici.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Choks je napisao/la:Iz Konjica već imaju tri sigurna kombija i raje sa autima . Jedan trans napravljen , drugi skoro gotov . Vidimo se na Koševu . 1921!!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sutra svi na Grbavicu po clansku i sezonsku a brzo ce mo i te jaganjce okretat [WINKING FACE]
vidi, do prve utakmice (neatraktivne običnom svijetu) imaš 4 puna dana, onda još 7 do sljedeće koja je u gostima. pa još 5 ili 7 do sljedeće domaće. koga zanima sasvim dovoljno. realno, krucijalan će biti rezultat na ovom gostovanju. ako loše prođemo nikakav marketing neće pomoći, jer svijet je povodljiv i nije lojalan. a ako budemo imali aktivan rezultat vremena je i više nego dovoljno.lazar je napisao/la:Prošao je brzi voz. Za člansku i godišnju je trebalo biti najavljeno barem 3-4 dana prije. Sutra će biti "od danas se možete učlaniti i kupiti sezonsku kartu u plavom salonu".zubar je napisao/la:Ima li kod nas iko zaduzen za marketing, mislim stvarno smijesno da nema nikakve reklame niti za clancku, dres, godisnju itd.. Ne mora bit ni tv reklama, niti billboard, stavi brate na facebook stranicu imas 100.000 ljudi koji ce to vidjet , na web stranicu to im je dzaba, ja pricam raji za dres ljudi me gledaju blijedo nit znaju da ima novi dres nit da se moze kupit nit koliko kosta. Nadam se da ce se to popraviti..
ovo pod pretpostavkom da sutra najave, a mislim da hoće.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Choks je napisao/la:Iz Konjica već imaju tri sigurna kombija i raje sa autima . Jedan trans napravljen , drugi skoro gotov . Vidimo se na Koševu . 1921!!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Evo i ja sam iz Konjica i idem sa autom,a sigurno da ce bit raje odavde, i ko kaže da je Konjic crveni grad zajeb'o se pravo

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Nikad Konjic izdao nijeala_juve_tm87 je napisao/la:Evo i ja sam iz Konjica i idem sa autom,a sigurno da ce bit raje odavde, i ko kaže da je Konjic crveni grad zajeb'o se pravo![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- plavanacija
- Kontakt:
Budi Željo
U prodaji su članske karte FK Željezničar za tekuću sezonu 2014/2015. Cijene su sljedeće:
– Classic: 20 KM; (Prijavnica)
– Junior: 10 KM. (Prijavnica)
Svi koji žele da produže članstvo na isti broj trebaju ponijeti staru člansku kartu. U skorijem vremenu FK Željezničar će objaviti listu partnera kod kojih će svi članovi Kluba imati popuste.
Kupovinom godišnjih i članskih karata direktno pomažete radu FK Željezničar. Budi Željo!
Sad je pocetak sezone 2015./16. , nigdje obavjestenja za clanske i sl.. marketing najlosija karika kluba, a moze se uz malo truda i finansija apraviti atraktivna i lijepa prica sa happy end-om.
Bio sam danas na treningu, zadovoljan igrom prvog i drugog tima, Diatta najbolji u drugom timu, bice nesto od njega. Treba razraditi situacije gdje ce Sadikovicu ostavljati lopte na 20m od gola za sut. Odlican je gol dao. rezultat 3:0 za prvi tim koji ce izaci na teren u cetvrtak
U prodaji su članske karte FK Željezničar za tekuću sezonu 2014/2015. Cijene su sljedeće:
– Classic: 20 KM; (Prijavnica)
– Junior: 10 KM. (Prijavnica)
Svi koji žele da produže članstvo na isti broj trebaju ponijeti staru člansku kartu. U skorijem vremenu FK Željezničar će objaviti listu partnera kod kojih će svi članovi Kluba imati popuste.
Kupovinom godišnjih i članskih karata direktno pomažete radu FK Željezničar. Budi Željo!
Sad je pocetak sezone 2015./16. , nigdje obavjestenja za clanske i sl.. marketing najlosija karika kluba, a moze se uz malo truda i finansija apraviti atraktivna i lijepa prica sa happy end-om.
Bio sam danas na treningu, zadovoljan igrom prvog i drugog tima, Diatta najbolji u drugom timu, bice nesto od njega. Treba razraditi situacije gdje ce Sadikovicu ostavljati lopte na 20m od gola za sut. Odlican je gol dao. rezultat 3:0 za prvi tim koji ce izaci na teren u cetvrtak
najjača njegova strana u ovom trenutku, a i ovo što je igrao minulu polusezonu nije ništa pucao. ne znam zašto.
Ništa manje atraktivna od neke ligaške utakmice. Zar nije bolje da su prije 3-4 dana najavili i uputili raju kako se učlaniti(pretpostavljam da će biti neki novi način učlanjenja) i ujedno najavili utakmicu protiv Balzama?Dvije muhe jednim udarcem.ChWilla je napisao/la:vidi, do prve utakmice (neatraktivne običnom svijetu) imaš 4 puna dana, onda još 7 do sljedeće koja je u gostima. pa još 5 ili 7 do sljedeće domaće. koga zanima sasvim dovoljno. realno, krucijalan će biti rezultat na ovom gostovanju. ako loše prođemo nikakav marketing neće pomoći, jer svijet je povodljiv i nije lojalan. a ako budemo imali aktivan rezultat vremena je i više nego dovoljno.lazar je napisao/la:Prošao je brzi voz. Za člansku i godišnju je trebalo biti najavljeno barem 3-4 dana prije. Sutra će biti "od danas se možete učlaniti i kupiti sezonsku kartu u plavom salonu".zubar je napisao/la:Ima li kod nas iko zaduzen za marketing, mislim stvarno smijesno da nema nikakve reklame niti za clancku, dres, godisnju itd.. Ne mora bit ni tv reklama, niti billboard, stavi brate na facebook stranicu imas 100.000 ljudi koji ce to vidjet , na web stranicu to im je dzaba, ja pricam raji za dres ljudi me gledaju blijedo nit znaju da ima novi dres nit da se moze kupit nit koliko kosta. Nadam se da ce se to popraviti..
ovo pod pretpostavkom da sutra najave, a mislim da hoće.
Pod uslovom da bude najava onakva o kakvoj ste i pisali(štandovima, letke, mediji, žene itd.)
nisam ja pisao, ali mislim da sutra počinje i da će biti fina. za žene nisam siguran 
a znamo nažalost koliko su to atraktivne obične ligaške utakmice...
a znamo nažalost koliko su to atraktivne obične ligaške utakmice...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 05 jul 2015, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da je Konjic grad sa najvecim procentom navijaca Zelje od ukupnog broja navijaca. Oko 60% je sigurno.ala_juve_tm87 je napisao/la:Evo i ja sam iz Konjica i idem sa autom,a sigurno da ce bit raje odavde, i ko kaže da je Konjic crveni grad zajeb'o se pravo![]()
![]()
U svakom gradu Željo i Velež dominiraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], zeljovolimte i 16 gostiju.