Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Na stranici saveza a evo i na ss vidim da Slavija-Velez igraju u nedjelju u 2 uz direktan prenos.
Je li ovo opet derbi kola ide ili samo jedna tekma ?
Valjalo bi da se taj projekat nastavi ,mada na ftv-u u dnevniku slusam da savez ozbiljno razmislja o prekidu natjecanja zbog prekomjernog nasilja na sportskim terenima!TNT je napisao/la:Na stranici saveza a evo i na ss vidim da Slavija-Velez igraju u nedjelju u 2 uz direktan prenos.
HSK Zrinjski Mostar
Na web stranici BHT nema nista o utakmici u rasporeduTNT je napisao/la:Na stranici saveza a evo i na ss vidim da Slavija-Velez igraju u nedjelju u 2 uz direktan prenos.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
prijenosi su ukinuti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hoće li prenositi Kup

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ljudi, koliko vidim derbi kola je u potpunosti ugasen. . . I s razlogom strahujem za prenos finalnih utakmica KUP-a BiH, sto je za svaku osudu. Mozda ne bi bilo lose da pokrenemo neku peticiju, ili slicno. Jos je dosta vremena, zato je najbolje reagovati na vrijeme . . .
ma kakva peticija,kakvi se cirkusi događaju u ligi možda je i bolje da se ne prenosi..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Nema potrebe da strahujes za prenos kupa jer ce biti kao i svake godine do sada. Derbi kola nema veze sa tim i finale kupa ce prenositi drzavna televizija tj. BHT...juveboy je napisao/la:Ljudi, koliko vidim derbi kola je u potpunosti ugasen. . . I s razlogom strahujem za prenos finalnih utakmica KUP-a BiH, sto je za svaku osudu. Mozda ne bi bilo lose da pokrenemo neku peticiju, ili slicno. Jos je dosta vremena, zato je najbolje reagovati na vrijeme . . .
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Finale kupa organizuje savez a ne klubovi, tako da će biti na TV 100%.
Jako lijepo od saveza za kup ali zašto ne prenose i ligu uz njihovu pomoć... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hamo je napisao/la:Jako lijepo od saveza za kup ali zašto ne prenose i ligu uz njihovu pomoć...
Ne moze kad klubovi ne daju, a oni su organizatori ligaskih utakmica. To bi sve islo lakse da postoji funkcionalno udruzenje premijerligasa, a ovako svak' svoju politiku vodi.
Eh super, upravo sam vidio da ima prenos utakmice Borac - Zeljeznicar - BHTV 20:10 . . . CooL
Subota il nedjelja?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Borac-Zeljo je u srijedu 05.05. u 20:15.Carlo je napisao/la:Subota il nedjelja?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
KUP CE PRENOSITI NAJVJEROVATNIJE TVSA !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vec sam napisao da ce kup utakmice prenositi BHT. Kako onu u BL, tako i revans u Sarajevu.amarpustahija je napisao/la:KUP CE PRENOSITI NAJVJEROVATNIJE TVSA !
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Pa zar nije ukinuto ono derbilkola ?Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam napisao da ce kup utakmice prenositi BHT. Kako onu u BL, tako i revans u Sarajevu.amarpustahija je napisao/la:KUP CE PRENOSITI NAJVJEROVATNIJE TVSA !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovo nema veze sa tim. Kup utakmice su u organizaciji N/FSBiH i oni organizuju i dogovaraju prijenose.amarpustahija je napisao/la:Pa zar nije ukinuto ono derbilkola ?Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam napisao da ce kup utakmice prenositi BHT. Kako onu u BL, tako i revans u Sarajevu.amarpustahija je napisao/la:KUP CE PRENOSITI NAJVJEROVATNIJE TVSA !
AMAR OSIM
ajoj covjeka pogledaj par postova iznas, dakle finale kupa organizuje savez a ne klubovi pa se zbog toga prenosi i nema nikakve veze sa projektom derbi kolaamarpustahija je napisao/la:Pa zar nije ukinuto ono derbilkola ?Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam napisao da ce kup utakmice prenositi BHT. Kako onu u BL, tako i revans u Sarajevu.amarpustahija je napisao/la:KUP CE PRENOSITI NAJVJEROVATNIJE TVSA !
Cuva Bog Zelju svog!
Ja sam provjeravao neki dan i kup utakmica je bila uvrstena u programsku shemu. Ako neko cita Avaz, trebalo bi biti u onom njihovom dodatku danas.
Stvarno nema potrebe da komplikujete, jer se finale kupa haman uvijek prenosilo na BHT i to nema veze s Premijer ligom, sto je i prirodno.
Jedino sto je upitno to je prenos derbija, jer je F.K. Sarajevo kocilo TV-prenose. Mada se sada igra pred praznim tribinama, pa ce mozda tu pokusati ostvariti profit od neke komercijalne TV, ali je upitno i koliko su spremne te stanice da izvale lovu za prenos. Mozda TVSA, Hayat, ili Pink, ali sumnjam.
Stvarno nema potrebe da komplikujete, jer se finale kupa haman uvijek prenosilo na BHT i to nema veze s Premijer ligom, sto je i prirodno.
Jedino sto je upitno to je prenos derbija, jer je F.K. Sarajevo kocilo TV-prenose. Mada se sada igra pred praznim tribinama, pa ce mozda tu pokusati ostvariti profit od neke komercijalne TV, ali je upitno i koliko su spremne te stanice da izvale lovu za prenos. Mozda TVSA, Hayat, ili Pink, ali sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 39 gostiju.