FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ne moze biti dobar predsjednik ako mu je njegova guzica vaznija od samog kluba a prica neke price neko bi reko
ma mrs u pm ,tacno cu otic u barcelonu i **** im sve po spisku budel se sjebo transfer radi budala koji ocito je vec sad da nece pobijediti
ostace barto poslije ovih debilnih poteza i svjesnog slabljenja ekipe ovi su izgubili povjerenje sociosa
ma mrs u pm ,tacno cu otic u barcelonu i **** im sve po spisku budel se sjebo transfer radi budala koji ocito je vec sad da nece pobijediti
ostace barto poslije ovih debilnih poteza i svjesnog slabljenja ekipe ovi su izgubili povjerenje sociosa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Kao sto sam i rekao upravni odbor "nema muda" da potpise bilo kojeg igraca dok se ne zna ko ce sjedit u foteljama. Mada je to pichkasto jer je Barcelona dionicarsko drustvo, to jest korporacija , a za korporaciju je karakteristicno da se promjenom clanova ne mijenja i njen identitet, stoga iako nije eticki potpisivati nove igrace dok se ne sazna "vlast" , odbor to moze napraviti ali im onda posao visi o koncu sa dolaskom Laporte i drugih. Sad bi znaci Arda i Atletico trebali cekat do 18 jula ? Nece da moze, ne potpise li u ponedjeljak , ode ovaj u Englesku.
27.10.2020
Barto, zauzmi predsjednicku fotelju. 
Sudeci po izjavama nakon finala Cope, izgleda da ce se Masche oprostiti od reprezentativnog dresa. Odlicno po nas, moze on pruziti jos par dobrih sezona.

Sudeci po izjavama nakon finala Cope, izgleda da ce se Masche oprostiti od reprezentativnog dresa. Odlicno po nas, moze on pruziti jos par dobrih sezona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: FC Barcelona
pa sta imas i od barte ,messilla je napisao/la:Barto, zauzmi predsjednicku fotelju.
iskliznu turan iz sake radi budala.
imat takvog igraca zavrsenog i tek tako ga se odrec ,to samo u barci moze se desiti. ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ogroman fail. Barcelona je udruženje građana, ako ništa to nam je svima poznato.leorey je napisao/la: jer je Barcelona dionicarsko drustvo.
Ne znam ko čini ovu urpavljačku komisiju ne vjerujem da je neko iz ove uprave jer su oni završili svoje. Kako god bio bi presedan da potpišu igrača jer to ranije i nije bila praksa.
I Laporta mi nije jasan samo šteti sebi ovim potezom. Ili možda misli da ako zaustavi ovaj transfer povjerovat će mu neko da može dovući Pogbu.
Don't hate what you don't understand.
Barcelona and Atletico agreed a transfer fee for Arda Turan of 34M plus 7M incentives based on individual and team perfomances. [md]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barcelona jeste udruzenje gradjana, ali to je poseban vid korporacije. Da shvatis laicki, gradjani su suvlasnici a ne vlasnici. To jest placanjem clanarine mogu ucestvovati u rijesavanju nekih pitanja, tipa izlaska na izbore, ali vecinu odlucuje senat i upravni odbor i tako je uredjeno statutom. Znaci u posebnim korpororacijama se radi o tom da cak clanovi nje po na osob mogu ulaziti u sklapanje pravnih poslova licno izmedju njih i korporacije. Ali naucit ces , ako prelistas knjigu gradjanskog prava.xaviesta je napisao/la:Ogroman fail. Barcelona je udruženje građana, ako ništa to nam je svima poznato.leorey je napisao/la: jer je Barcelona dionicarsko drustvo.
Ne znam ko čini ovu urpavljačku komisiju ne vjerujem da je neko iz ove uprave jer su oni završili svoje. Kako god bio bi presedan da potpišu igrača jer to ranije i nije bila praksa.
I Laporta mi nije jasan samo šteti sebi ovim potezom. Ili možda misli da ako zaustavi ovaj transfer povjerovat će mu neko da može dovući Pogbu.
27.10.2020
Opaska je bila samo na to dioničarsko društvo, jer ne možeš to reći za Barcelonu. Znamo ko odlučuje i ko bira te što odlučuju.
Don't hate what you don't understand.
Atletico Madrid midfielder Arda Turan (28) wants to talk personally with Barcelona coach Luis Enrique to hear about his plans. [md]
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Joj oprase na ruke vise s Ardom, slucaj Cesc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Di je @Paja i Ščesni✔︎ La Liga champions;
✔︎ Copa Del Rey winner;
✔︎ Champions League winner;
✔︎ Ricardo Zamora Trophy;
✔︎ Copa America winner;
✔︎ Golden Glove in Copa Amreica

A i vi sto govorite da je MAtS bolji

Samo im zamijenit pozicije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bgm bi Barto mogao ubjedljivo dobiti izbore. Iskreno nisam se nadao da ce ovoliko vise potpisa imati od Laporte. I dalje sam za Laportu iskljucivo jer je Barto bio pijun Rosella, i zna se sta su ucinili ugledu kluba, kako su mu nastetili. Da se razumijemo ni Laporta nije cvjecka, ali do prvog mjeseca ove godine su svi htjeli Bartinu smjenu, raspisao je izbore i sad svi zele da ostane, jer smo triplu osvojili. Tjerao se i Zubi , pa je otjeran, ali cim smo sve osvojili ,eto kao nije on trebao ici , trebao je ostati. Vraga je trebao. To je cisti dokaz koliko su ljudi slijepi i glory hunteri. Okej, fino je stvarno odradio ovih pola godine Barto, ali po meni to nije dovoljno da ostane na celu jer se zna sta su uradili za ove 3 i nesto godine. Veliko nista. Osim skandala naravno, ukidanja sponzora, tjeranja Cryuffa i takvih ispada. Okej potpisali su dosta dobrih igraca i jeftinih je bilo, tipa Rakitic, ali mislim da konkretno Rosell i Barto s tim nemaju veze, to je trazio iskljucivo trener. Pokojni Tito , a i Tata su trazili normalnog stopera, pa ga nisu dobili. I to im ja nikad necu oprostit.
Da se razumijemo bilo je i pozitivnih stvari kako sam i rekao, ne mozemo naravno svake sezone osvajati trostruku krunu, ali je bilo dosta sramocenja kroz protekle 3 godine a to sebi ne mozemo dopustiti.
Da se razumijemo bilo je i pozitivnih stvari kako sam i rekao, ne mozemo naravno svake sezone osvajati trostruku krunu, ali je bilo dosta sramocenja kroz protekle 3 godine a to sebi ne mozemo dopustiti.
27.10.2020
Ma hej, ljudi ništa nisu uradili. Osvajamo drvene kite svake godine, rejal nas **** iz godine u godinu, tim u raspadu, Messi hoće da ide, dug se povećao, prihodi drastično pali, ne možemo renovirati stadion. Ma djeca nam se smiju.
I baš me zanima kako to da ovi što ništa uradili nisu imaju toliko više potpisa od omiljenog predsjednika sociosa i navijača širom svijeta? Ma ja, lažirali krimosi.
Majke mi, ponavljamo se.

I baš me zanima kako to da ovi što ništa uradili nisu imaju toliko više potpisa od omiljenog predsjednika sociosa i navijača širom svijeta? Ma ja, lažirali krimosi.
Majke mi, ponavljamo se.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa bas me zanima da li bi ti tako isto govorio da npr samo ligu prvaka nismo osvojili, kamoli nista. A govorio si itekako suprotno do januara, mrsko mi trazit tvoje postove.messilla je napisao/la:Ma hej, ljudi ništa nisu uradili. Osvajamo drvene kite svake godine, rejal nas **** iz godine u godinu, tim u raspadu, Messi hoće da ide, dug se povećao, prihodi drastično pali, ne možemo renovirati stadion. Ma djeca nam se smiju.![]()
Majke mi, ponavljamo se.
27.10.2020
Za mene bi bila uspješna sezona i bez LP, možeš slobodno pronaći postove.leorey je napisao/la:Pa bas me zanima da li bi ti tako isto govorio da npr samo ligu prvaka nismo osvojili, kamoli nista. A govorio si itekako suprotno do januara, mrsko mi trazit tvoje postove.
To šta je bilo do januara je irelevantno, jer je bitan krajnji rezultat. A januar je samo pokazao da Bartomeu itekako zaslužuje novi mandat.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
leorey je napisao/la:Bgm bi Barto mogao ubjedljivo dobiti izbore. Iskreno nisam se nadao da ce ovoliko vise potpisa imati od Laporte. I dalje sam za Laportu iskljucivo jer je Barto bio pijun Rosella, i zna se sta su ucinili ugledu kluba, kako su mu nastetili. Da se razumijemo ni Laporta nije cvjecka, ali do prvog mjeseca ove godine su svi htjeli Bartinu smjenu, raspisao je izbore i sad svi zele da ostane, jer smo triplu osvojili. Tjerao se i Zubi , pa je otjeran, ali cim smo sve osvojili ,eto kao nije on trebao ici , trebao je ostati. Vraga je trebao. To je cisti dokaz koliko su ljudi slijepi i glory hunteri. Okej, fino je stvarno odradio ovih pola godine Barto, ali po meni to nije dovoljno da ostane na celu jer se zna sta su uradili za ove 3 i nesto godine. Veliko nista. Osim skandala naravno, ukidanja sponzora, tjeranja Cryuffa i takvih ispada. Okej potpisali su dosta dobrih igraca i jeftinih je bilo, tipa Rakitic, ali mislim da konkretno Rosell i Barto s tim nemaju veze, to je trazio iskljucivo trener. Pokojni Tito , a i Tata su trazili normalnog stopera, pa ga nisu dobili. I to im ja nikad necu oprostit.

samo za podvuceni dio....nisam uopšte siguran ni da su ostali kandidati nešto puno bolji od Barte

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A ne znam ljudi, meni je apsolutno svejedno ko ce biti predsjednik, ako se nece ponavljati oni skandali, ako ce se raditi kao sto je Barto radio od januara. Predsjednik nije bitan bas tako za osvajanje trofeja direktno, ali indirektno itekako. Njihova kardinalna greska je nedolazak stopera i ono najvaznije a to je : nisu stali iza kluba kad je bilo najkriticnije, porezi utaje, neymar, ovo ono. Nisu stali iza Messija , sve do nedavno, on je navodno cak razmisljao da zbog toga napusti klub, pa eto vi vidite.
27.10.2020
danas arda day
veceras ga i zvanicno gubimo kad oni prepadnuti momci kazu da se mora cekat do izbora
da je kakve srece da ne bude tako ali...

veceras ga i zvanicno gubimo kad oni prepadnuti momci kazu da se mora cekat do izbora

da je kakve srece da ne bude tako ali...

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.