Philadelphia 76ers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Slatinash_7
Kontakt:

Re: Philadelphia 76ers

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 jun 2015, 09:43

@Clutch
Mozda je nemoguce potpisati LMA ili igraca takvog kalibra,ali zasto nebi pokusali sa Teletovicem,sigurno nebi odbio 18 mil na tri godine sto ce vjerovatno biti smjesna cifra sljedece godine a Netsi to nebi matchirali..Zasto se ne proba sa Jimmerom s obzirom da nam je trica ocajna,nije puno pokazao ali eto..Singler,Ingles solidni igraci za ponuditi im neki fin kes..Sta je sa Millsapa,zasto mislis da on nebi dosao?Deng?Sve igraci kojima mozes ponuditi 3 mil vise po sezoni i koji ce ti sigurno potpisati..Od njih imas sigurnu klupu a na draftu nek traze starove ako vec tako hoce..pazi sad samo jos jednu stvar,pogledaj mock draft za sljedecu godinu,od prva 4 mjesta 3 su centri i samo jedno krilo,sto hoce reci,imas srece ne smijes propustiti cetvrtog centra koji je haman najbolji igrac generacije :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2015, 16:39

Slatinash_7 je napisao/la:pogledaj mock draft za sljedecu godinu,od prva 4 mjesta 3 su centri i samo jedno krilo,sto hoce reci,imas srece ne smijes propustiti cetvrtog centra koji je haman najbolji igrac generacije
Pošto stručnjak Hinkie na draftu uzima samo najbolje, mislim da bi tim uskoro mogao promijeniti ime u Philadelphia Seventy Centers. :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jul 2015, 10:39

slika

The Kings traded forwards Carl Landry and Jason Thompson and 2014 No. 8 overall draft pick Nik Stauskas to the 76ers for the rights to overseas players and a future second-round draft pick, **** said.

The Kings will send the Sixers a protected future first-round draft pick as part of the deal, league **** told Yahoo Sports.

Landry and Thompson each have two years and $13 million-plus left on their contracts.

The Kings had about $9 million of cap space before the trade, now giving them a total of about $25 million.

Sacramento wants to pursue several free agents with the space, including point guards Rajon Rondo and Monta Ellis and shooting guard Wesley Matthews, **** said. The Indiana Pacers were meeting with Ellis on Wednesday in Indiana and working to reach a deal with him, league **** told Yahoo.

Dobar trade i za jedne i druge..
Phila sada ima malo tu igraca u rosteru kvalitetnijih, nisu optereceni capom. Niko nece tu pa jedino trejdom mogu dovesti ovakve, a Sacramento moze potpisat sada 2 igraca

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 jul 2015, 11:34

Po meni ste napravili odlican posao draftom, gdje od Okafora ocekujem da bude najbolji igrac drafta u narednih 5 godina. Malo ekipa se moze pohvaliti onim sto vi imate na PF i C glede potencijala. Noel moze egzistirati sa Okaforom, a u odbrani ce taman krpiti njegove rupe, iako od Okafora ocekujem napredak i u defanzivi. Odlican trejd ste odradili gdje vjerujem da mozete utrpati Landrya i Thompsona za pickove, a Nicka mozda razviti u light verziju Korvera.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 jul 2015, 12:34

Dobili 8. picka na draftu za dž. Not bad.

Eh sad, Nik :eh:
Nije da sam izraziti optimista, potpuno je podbacio u rookie sezoni, ali da je prisutan potencijal za minimalno pristojnog šutera, jest.
Ima svo vrijeme ovog svijeta da se razvije i pokaže šta zna. Nemamo šta izgubiti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 jul 2015, 13:15

Evo jednog Hinkievog poteza koji mi se svidja :D ipak je Landry dokazan igrac,ima i neki sut sa poludistance,Stauskas na beka da ga se isproba,Tomphsona treba trejdat,igrac previse slican Noelu samo gori :D poslali neke nehljebare a uz to dobili i neki protekted pik,samo ne znam koje godine..Ima li neko da zna gdje se mogu vidjeti rosteri za summer league?
Slatina Bog i batina

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jul 2015, 16:32

Opet ne vidim nikakvu genijalnost i vizionarski potez koji je Hinkie napravio ovim tradeom. Dobio je dva visoka igrača, koja će ili biti uključena u neki sljedeći trade, ili će ih ostaviti u rosteru da zauzimaju mjesto Noelu i Okaforu. Ne kažem da se radi o lošim igračima, ali opet nisu ono što timu treba. S druge strane, Stauskas je po mom mišljenju prilično navikan igrač, koji u rookie sezoni nije ni blizu opravdao očekivanja. Jedina prednost mu je ta što je mlad i može napredovati, a u Phili bi trebao dobiti potrebnu minutažu i prostor na svojoj poziciji.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jul 2015, 17:24

Hmm... Sumnjam da cete se vi tako lako rijesiti Thomspsona i Landrya,ako vam je to u planu.Dovoljno je suditi po tome sta je SAC "prikacio" uz njih ne bi li im to poslo za rukom.;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 jul 2015, 23:41

NEZALAGANJE je napisao/la:Hmm... Sumnjam da cete se vi tako lako rijesiti Thomspsona i Landrya,ako vam je to u planu.Dovoljno je suditi po tome sta je SAC "prikacio" uz njih ne bi li im to poslo za rukom.;)
Mislim da se ovo prvenstveno uradilo zbog Stauskasa, a dobio se i pick 1. runde. Nama se i ne zuri sa ciscenjem cap-a.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2015, 13:03

http://mobile.philly.com/sports/?wss=/p ... =311524551&

Ove sezone znam koji cu tim najvise gledati osim Cavsa, jer sam siguran da ce ovaj momak (za 2 ili 3 godine) biti najdominantniji centar 10-ak godina pa mozda i vise. Jednostavno je lik savrsen ofanzivac, a ni blizu gotov produkt. Prostor za napredak je ogroman i treba ga okruziti suterima, kako bi mi mogao operirati na postu i u slucaju udvajanja da vazda ima nekog ko ce pogoditi (ala Orlando s Dwightom, s tim da Okafor vec sada ima bolji ofanzivni repertoar od Dwighta). Sudeci po prvom treningu, momak je zeljan znanja, prizeman je i nije mu do zajebancije. Niste ni svjesni kakav ste dijamanta ugrabili.

Mes Que Un Club!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 03 jul 2015, 13:12

Noel je propustio prvu sezonu, Embiid isto, nema razloga ni da je ovaj odigra :)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2015, 13:19

Noel je polomljenu nogu imao, Embiid je na mnogim pretragama "sakrivao da je povrijedjen" i ne znam samo kako je odradjivao workout, vjerovatno zato se nije ni sastao sa mnogo timova. Nekima je bilo sumnjivo da je nedostupan njegov "karton" a isto tako nisu ni dozvoljavali da ga mnogo doktora pregleda. Sjecam se tih prica jer su i moji bili zainteresovani za njega i to ih je odbilo.

S druge strane Jahlil je zdrav k'o dren. Iako si vjerovatno pokusao biti saljiv, sa Phillom nece biti sale u narednim godinama kada ce biti predvodjeni ovim monstrumom za kojeg bih ja trejdao sve osim Jamesa i Irvinga.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2015, 14:03

Nije bas ni Okafor najzdraviji bio zadnjih mjesec i po na koledzu s obzirom da je imao neku povredu koljena.Gledao sam ga tada i znam da ga je to limitiralo,pa je imao i neke lose tekme. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2015, 14:07

NEZALAGANJE je napisao/la:Nije bas ni Okafor najzdraviji bio zadnjih mjesec i po na koledzu s obzirom da je imao neku povredu koljena.Gledao sam ga tada i znam da ga je to limitiralo,pa je imao i neke lose tekme. ;)
Pa obicno tim povredama je dovoljno mjesec mjesec i po mirovanja da se izlijece. Vjerovatno nesto poput Irvinga koji je trebao jedno mjesec odmora prije katastrofe u prvoj tekmi finala. Embiid i Noel su imali problematicnije povrede.

Edit: sada nadjoh da je sprained ankle bilo i da je odmorio jednu tekmu u RS u februaru i nakon toga stavio rekordnih 30 poena.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2015, 14:20

adriano_leite je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nije bas ni Okafor najzdraviji bio zadnjih mjesec i po na koledzu s obzirom da je imao neku povredu koljena.Gledao sam ga tada i znam da ga je to limitiralo,pa je imao i neke lose tekme. ;)
Pa obicno tim povredama je dovoljno mjesec mjesec i po mirovanja da se izlijece. Vjerovatno nesto poput Irvinga koji je trebao jedno mjesec odmora prije katastrofe u prvoj tekmi finala. Embiid i Noel su imali problematicnije povrede.

Edit: sada nadjoh da je sprained ankle bilo i da je odmorio jednu tekmu u RS u februaru i nakon toga stavio rekordnih 30 poena.
Ovu povredu oni nisu objavili i nije imao nikakvu pauzu. ;) Samo se teze kretao i igrao sa bandazom na koljenu.Naravno da bi on sada trebao biti sasvim zdrav,samo govorim da je imao povreda. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2015, 14:27

NEZALAGANJE je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Ovu povredu oni nisu objavili i nije imao nikakvu pauzu. ;) Samo se teze kretao i igrao sa bandazom na koljenu.Naravno da bi on sada trebao biti sasvim zdrav,samo govorim da je imao povreda. ;)
A onda je vjerovatno bilo nesto kao kod Irvinga u playoffu gdje samo treba odmor da se "izlijeci".

Mes Que Un Club!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jul 2015, 15:44

Ako i Okafor bude odsustvovao zbog povrede, onda definitivno ne postoji baksuznija franšiza u NBA. :mrgreen: Ipak, čvrsto vjerujem da to neće biti slučaj i da će Jahlil već u narednoj sezoni uraditi velike stvari u tandemu s Noelom. Ta navodna povreda donekle objašnjava njegov slabiji nastup u finalu protiv Wisconsina, ali čini se da je to davna prošlost za njega i da ne trenira pod opterećenjem.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 jul 2015, 01:53

slika

Vrlo je izvjesno da ćemo sva 3 ova picka dobiti već iduće sezone i imati ih na raspolaganju za draft 2016.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 jul 2015, 10:05

Mozda ovaj najvrjedniji od LAL nece biti dostupan,ljudi su dno dna,ostale ekipe su se relativno pojacale,nema bas konkurencije da bude losija od njih i Phille..Inace gledam MIL,ljudi su pogodili dva drafta i par trejdova i napravili PO ekipu,kako i zasto Hinkie nije isto uspio sa puno boljim draft pozicijama ostaje misterija :D
Slatina Bog i batina

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 jul 2015, 16:29

Slatinash_7 je napisao/la:Mozda ovaj najvrjedniji od LAL nece biti dostupan,ljudi su dno dna,ostale ekipe su se relativno pojacale,nema bas konkurencije da bude losija od njih i Phille..Inace gledam MIL,ljudi su pogodili dva drafta i par trejdova i napravili PO ekipu,kako i zasto Hinkie nije isto uspio sa puno boljim draft pozicijama ostaje misterija :D
Ima li kakvih prospekata na vidiku? :eh:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.