Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija
slavija je najstariji sarajevski fudbalski klubstaragarda je napisao/la:Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija
Jesu, jesufedeltafrotta je napisao/la:slavija je najstariji sarajevski fudbalski klubstaragarda je napisao/la:Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija![]()
a vama su pravi rivali sloga simin han, bratstvo, radnicki i ostali velikani tk kantona
i prvi klub iz bih-a koji je igrao zvanicni evropski kup (srednjoevropski kup 1940.)fedeltafrotta je napisao/la:slavija je najstariji sarajevski fudbalski klubstaragarda je napisao/la:Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija![]()
a vama su pravi rivali sloga simin han, bratstvo, radnicki i ostali velikani tk kantona
Pa ja gdje je ?MortemHz je napisao/la:A jel' Slavija nastala u Sarajevu?
lazar je napisao/la:Pa ja gdje je ?MortemHz je napisao/la:A jel' Slavija nastala u Sarajevu?
Dzaba mu govoris a niau nas bili dobili u Tuzli 10 godina i uzimali smo im bodove zato smo im smetalijoker90 je napisao/la:Dobro tebra, ti nastavi po svom. Ja kazem da ljudi imaju sad ono sto nisi imali prethodnih godina, fino se ulaze i radi. Dobar sastav imaju, ali hajde nek ti bude. Ne kazem da se nece zeljo opet boriti za vrh, ali mislim i da bi se Sloboda mogla umjesati u tu borbu za evropu.fedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija
Slavija najstarijifedeltafrotta je napisao/la:slavija je najstariji sarajevski fudbalski klubstaragarda je napisao/la:Normalno...tu ste sa njima u pet dekafedeltafrotta je napisao/la:ne znam kad je sloboda bilo konkurent zelji i kad su se s nama borili za nesto, veci rival nam je slavija![]()
Prosvijetli nas, da svi znamo gdje je Slavija nastala, vjerovatno ti imaš tacnije informacije od ProsvjeteMortemHz je napisao/la:lazar je napisao/la:Pa ja gdje je ?MortemHz je napisao/la:A jel' Slavija nastala u Sarajevu?![]()
![]()
Nemoj vise,pokazao si koliko znas..oj dragi Boze sta se sve nakotilo u ovom gradu
Bosanski Hofenhaimjovanmaksimovic je napisao/la:gledam nesto ovu zvijezdu iz etno sela kod bijeljine, klub kakav jos niste sreli u istoriji. osnovan (ponovo) 2009. godine kao klub iz predgradja varesa (brgule) nastanio se u etno selu i od tog momenta biljezi samo uspjehe. poceli su u sedmom rangu bh piramide (druga opstinska liga bijeljina) gdje nisu u sezoni 2009/2010 uspjeli odmah da se promovisu za visi rang. medjutim od 2010. krece nevidjen uspon. 2011. ulaze kao prvaci druge opstinske lige bijeljina istok u visi rang. Godinu dana kasnije nadmocno osvajaju i prvu opstinsku lige bijeljina istok (18-2-2 86-16) i ulaze u cetvrtu ligu rs semberija. tamo se naravno nisu mogli zadrzati duze od jedne sezone pa vec naredne godine, kako drugacije nego nadmocno (21-3-2 86-10), zauzimaju prvo mjesto i ulaze kao prvaci u regionalnu ligu rs istok. i cetvrtu sezonu zaredom nadmocno osvajaju ligu (22-2-2 79-10), i 2014. vec su promovisani u drugu ligu rs istok. prosle sezone se pravo namucili za ulazak u prvu ligu rs, ali je osvajaju sigurno (13-8-5 40-17). znaci, klub je presao 5 rangova u 5 sezona!!! ukoliko ponove isti scenarij i naredne godine u prvoj ligi rs, to ce biti svjetski fenomen.
Ti mi kazes balo bolesni,svi te mrze i pucas mitomanske pa ljudi ti se smiju bolan a ocito nisi ni skontao ovo sarajlijo stari (tu smo od 99') ti prvo moras nauciti nesto i obrazovati se,to ti je prioritetSarajlijaTM je napisao/la:Ovaj mortem ili je balavac teski ili je stari sarajlija (tu smo od 96'),trece nema.
Slavija je bila klub opstine centar i tu je i nastala,obrazuj se malo,procitaj ponekad istoriju grada u kojem si izgleda sticajem okolnosti.
on je vec meni odavno na ignore listi... predlazem ti da isto uradis...SarajlijaTM je napisao/la:Ovaj mortem ili je balavac teski ili je stari sarajlija (tu smo od 96'),trece nema.
Slavija je bila klub opstine centar i tu je i nastala,obrazuj se malo,procitaj ponekad istoriju grada u kojem si izgleda sticajem okolnosti.
Lafe ako trazis ljude koji ce te voliti i postovati na forumu onda si fkt jadan i zao mi te.MortemHz je napisao/la:Ti mi kazes balo bolesni,svi te mrze i pucas mitomanske pa ljudi ti se smiju bolan a ocito nisi ni skontao ovo sarajlijo stari (tu smo od 99') ti prvo moras nauciti nesto i obrazovati se,to ti je prioritetSarajlijaTM je napisao/la:Ovaj mortem ili je balavac teski ili je stari sarajlija (tu smo od 96'),trece nema.
U pravu si fkt,bili su oni meni svi blokirani,ali kad se stalno registruju i dolaze s novim acc,ne mozes ih vise pohvatati da blokiras.Ali ovoga je sevap blokirati,da sto manje ljudi slusa nebuloze koje prica.jovanmaksimovic je napisao/la:on je vec meni odavno na ignore listi... predlazem ti da isto uradis...SarajlijaTM je napisao/la:Ovaj mortem ili je balavac teski ili je stari sarajlija (tu smo od 96'),trece nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.