BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Zeznuto prvo kolo, Elias je jako dobar igrač, konstitucijom su slični, Elias možda ima bolji forhend, a Damir bekend...na kraju će se vjerovatno sve svesti na snagu i želju...nema ni jedan od njih oružje kojim bi dolazio do nekih laganih poena
Bilo bi zanimljivo vidjeti meč sa Zverevom, s obzirom da jako voli igrače koji igraju kratke loptice
Bilo bi zanimljivo vidjeti meč sa Zverevom, s obzirom da jako voli igrače koji igraju kratke loptice

Kolko ce Damoru pobijeda trebat na ovom turniru da bude siguran na US openu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zavisi sve od ostalih...teško je sad reći...od jedne pobjede nema ništa, trebaju mu barem dvije da doda koji poen na svoj saldo sadašnji
Znaci nema kalkulacija, ici ovdje na sve ili nista barem do sf-a a zasto ne i na titulu

Turnir prejak. Ovdje mora igrati fantastično ako hoće do četvrtfinala. Sve ostalo je VELIKO iznenađenje 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće u TOP 10 mora početi pobjeđivati i dosta jače igrače od sebe. Ima kvalitetu da svakog pobjedi, samo je pitanje koliko će psihički biti na ovom turniru. Ovdje titula bi bila ravna tituli na nakom slabijem ATP 250 turniru, igraju odlični igrači, prvih pet nosilaca su TOP 100 igrači. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Upravo to, sam je rekao da mu je cilj TOP 60 do kraja godine, znaci nema kalkulacija ni izgovora, tamam da je na turniru rafa nadal. Konkurencija i nije toliko paklena kolko mi napuhavamo. Krajnje je vrijeme da vise pocnemo cijeniti Damira i da ne pravimo supermene od eliasa, zvereva i ostalih igraca koji su ovdje. Po meni je ovo samo malo jaci chUnofficialpage je napisao/la:Hoće u TOP 10 mora početi pobjeđivati i dosta jače igrače od sebe. Ima kvalitetu da svakog pobjedi, samo je pitanje koliko će psihički biti na ovom turniru. Ovdje titula bi bila ravna tituli na nakom slabijem ATP 250 turniru, igraju odlični igrači, prvih pet nosilaca su TOP 100 igrači.
Ni Damir trenutno nije ništa više od malo jačeg challenger igrača, tako da će svi mečevi ovdje biti manje više 50-50 po šansama za pobjedu...počevši od Eliasa
Stvarno neki od muhe prave slona, jači Challenger i to je to, Damir mora doći minimum do četvrtfinala, a tamo ako se sastane sa Zverevom će biti mogućih problema jer znamo svi šta je bilo sa Rubljevom, treba biti oprezan.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ako ćemo strahovat od Eliasa ili Daniela /Kamkea onda odmah neka zaboiravi TOP 10, ove igrače do Zvereva mora lagano riješavat. Zverev je odličan igrač. Bit' će tu problema ali nije sad ni Zverev neki nepobjedivi igrač. Naši igrači općenito nemaju vjere u sebe, uvijek misle da je neko drugi bolji, da se oni ništa ne pitaju... Čorić igra protiv Seppija na svojoj najmržoj podlozi i Hrvati vjeruju u pobjedu, nisu oni ne realni već vjeruju u svoje i ohrabruju ih. Tako da, Damire ovdje po titulu, ništa kvalitetniji nisu ni od Klizana ili Baghdatisa.esprit24 je napisao/la:Upravo to, sam je rekao da mu je cilj TOP 60 do kraja godine, znaci nema kalkulacija ni izgovora, tamam da je na turniru rafa nadal. Konkurencija i nije toliko paklena kolko mi napuhavamo. Krajnje je vrijeme da vise pocnemo cijeniti Damira i da ne pravimo supermene od eliasa, zvereva i ostalih igraca koji su ovdje. Po meni je ovo samo malo jaci chUnofficialpage je napisao/la:Hoće u TOP 10 mora početi pobjeđivati i dosta jače igrače od sebe. Ima kvalitetu da svakog pobjedi, samo je pitanje koliko će psihički biti na ovom turniru. Ovdje titula bi bila ravna tituli na nakom slabijem ATP 250 turniru, igraju odlični igrači, prvih pet nosilaca su TOP 100 igrači.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Klizan je za ovu konkurenciju u Braunschweigu Pitt SamprasUnofficialpage je napisao/la:Ako ćemo strahovat od Eliasa ili Daniela /Kamkea onda odmah neka zaboiravi TOP 10, ove igrače do Zvereva mora lagano riješavat. Zverev je odličan igrač. Bit' će tu problema ali nije sad ni Zverev neki nepobjedivi igrač. Naši igrači općenito nemaju vjere u sebe, uvijek misle da je neko drugi bolji, da se oni ništa ne pitaju... Čorić igra protiv Seppija na svojoj najmržoj podlozi i Hrvati vjeruju u pobjedu, nisu oni ne realni već vjeruju u svoje i ohrabruju ih. Tako da, Damire ovdje po titulu, ništa kvalitetniji nisu ni od Klizana ili Baghdatisa.esprit24 je napisao/la:Upravo to, sam je rekao da mu je cilj TOP 60 do kraja godine, znaci nema kalkulacija ni izgovora, tamam da je na turniru rafa nadal. Konkurencija i nije toliko paklena kolko mi napuhavamo. Krajnje je vrijeme da vise pocnemo cijeniti Damira i da ne pravimo supermene od eliasa, zvereva i ostalih igraca koji su ovdje. Po meni je ovo samo malo jaci chUnofficialpage je napisao/la:Hoće u TOP 10 mora početi pobjeđivati i dosta jače igrače od sebe. Ima kvalitetu da svakog pobjedi, samo je pitanje koliko će psihički biti na ovom turniru. Ovdje titula bi bila ravna tituli na nakom slabijem ATP 250 turniru, igraju odlični igrači, prvih pet nosilaca su TOP 100 igrači.

Svrha je samo da treba vjerovat u nase i to je to
Vjerovatno je ovdje vec pisano o tome, al zanima me zasto nema vise ch turnira u Sarajevu? Jel problem u BH telecomu ili?? Gledam Banja Luka organizuje svake godine pa me zanima zasto nema u glavnom gradu??
Trazio sam po wipikediji al nema nijednog linka o prestanku tog turnira
Trazio sam po wipikediji al nema nijednog linka o prestanku tog turnira

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma BHT je trebao organizivati ATP 250 kako dobro posluju ali realno nemamo mi publiku koja bi ispunila tribine i napravila taj turnir vrijednim te unvesticije. Isti bi se mogao igrati u Zenickoj Areni recimo u zimdkom periodu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Dea igra kvalifikacije za jak ITF turnir u Bursi koji se igra za 50k dolara. Drugi je nosioc u kvalama i danas igra drugo kolo protiv Cristine Adamescu iz Rumunije (WTA 701).
Ne postoji niko zainteresovan da organizuje turnir...Senad Hadžimešić se vjerovatno umorio od svega toga, a nema ko da ga naslijedi
BHT je bio sponzor onog futuresa na Koševu i izgleda je to sada turnir koji će se održavati svake godine, a na challenger možemo zaboraviti
BHT je bio sponzor onog futuresa na Koševu i izgleda je to sada turnir koji će se održavati svake godine, a na challenger možemo zaboraviti
-
- Kontakt:
Ema Burgic se vraca tennisu , al kao Ema Atila , jer se udala za srbijanskog bivseg tennisera , pa sad ide sa prezimenom Atila , uskoro zapocinje svoju karijeru i turnire da igra ...
-
- Kontakt:
[quote="HeraklitMracni"]Ema Burgic se vraca tennisu , al kao Ema Atila , jer se udala za srbijanskog bivseg tennisera , pa sad ide sa prezimenom Atila , uskoro zapocinje svoju karijeru i turnire da igra ...[/quote
Nije Atila vec Bucko
Dea vodi 6-2 5-4.
Edit: Pobijedi Dea 6-2 6-4.
Nije Atila vec Bucko

Dea vodi 6-2 5-4.
Edit: Pobijedi Dea 6-2 6-4.
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 05 jul 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
hahah dobro si ,Bucko ! prolupao sam
-
- Kontakt:
Damir sutra igra mec prvog kola protiv Eliasa u 13h, ne znam hoce li biti stream jer ne igraju na centralnom terenu.
Dea sutra igra protiv Ukrajinke Poznikhirenko (462.) za ulazak u MD Burse ($50.000).
Danas je i Jelena Simic igrala mec kvalifikacija Torino ($25.000) i pobijedila. Za ulazak u MD sutra igra protiv Talijanke Brescie (444.)
Dea sutra igra protiv Ukrajinke Poznikhirenko (462.) za ulazak u MD Burse ($50.000).
Danas je i Jelena Simic igrala mec kvalifikacija Torino ($25.000) i pobijedila. Za ulazak u MD sutra igra protiv Talijanke Brescie (444.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.