Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

seha
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la seha » 26 apr 2010, 21:08

Džeko: Imam nekoliko dobrih ponuda
Repnezterativac BiH i napadač Wolfsburga, Edin Džeko još je jednom priznao kako je simpatizer Milana, ali je dao do znanja i kako sljedeće sezone ipak neće igrati za "rossonere".
Milan već godinu dana pokazuje zanimanje za napadača Wolfsburga, ali ga je cijena od 40 milijuna eura, koliko traži njemački klub, prilično ohladila.

Da, Milan je moj najdraži klub i zbog toga me mediji često povezuju s transferom među "rossonere". No, to ne znači da ću igrati za njih sljedeće sezone, rekao je Džeko u razgovoru za njemački Spox.

Priznao je trenutno drugi strijelac Bundeslige (20 golova) kako ima nekoliko ponuda, ali je odbio potvrditi kako će predstojeće ljeto napustiti redove još uvijek aktualnog njemačkog prvaka.

Još jedna sezona u Wolfsburgu? Već imam nekoliko zadovoljavajućih ponuda tako da ne znam hoću li ostati i sljedeće sezone. Ali, što se tiče atmosfere na stadionima, njemačka liga ne mora biti zavidna nijednoj drugoj, čak ni engleskoj ili španjolskoj, zaključio je Džeko.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 21:25

ovu zadnju recenicu ladno mozete protumaciti ovako

"Wolfsbrug sljedece? Vec imam neke ponude na stolu, tako da su sanse jako minimalne da ostanem ovdje. To ne iskljucuje opciju da cu ostati u Bundesligi, jer Bayern nema na cemu da zavidi Juventusu, Milanu, Unitedu, Barci i ostalim evropskim klubovima."

:mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 apr 2010, 21:27

daffy je napisao/la:ovu zadnju recenicu ladno mozete protumaciti ovako

"Wolfsbrug sljedece? Vec imam neke ponude na stolu, tako da su sanse jako minimalne da ostanem ovdje. To ne iskljucuje opciju da cu ostati u Bundesligi, jer Bayern nema na cemu da zavidi Juventusu, Milanu, Unitedu, Barci i ostalim evropskim klubovima."

Ili obrnuto. ;) :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 21:29

daffy je napisao/la:ovu zadnju recenicu ladno mozete protumaciti ovako

Ali, što se tiče atmosfere na stadionima, njemačka liga ne mora biti zavidna nijednoj drugoj, čak ni engleskoj ili španjolskoj, zaključio je Džeko
Covjek je rekao za atmosferu na stadionima, a iako za Bayern navijam po meni najjace navijace u BL ima Borussia Dortmund, mada se i Bayernovi popravljaju ona koreografija na pocetku utakmice sa Lyonom bila je ludost :D. STo se tice ovog dijela za ostanak slazem se :D.
--Pametnij popusta--

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 21:31

nije obrnuto, jer on ovdje hoce da kaze kako Bundesliga uopste ne zaostaje za ostalim.. i kako je Bayern velikan kao i svi ostali klubovi..

edine edine.. ma gdje god da odes navijat cu za tebe i zeljeti da das uvijek gol vise.. ali ako odes u inter.. bezveze cu ti psovati svakog vikenda.. :D

@armin, atmosfera na stadionima je dobra i to stoji.. samo sto je on to drugacije protumacio.. pricao o navijacima, a mislio na klubove :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 21:33

daffy je napisao/la:nije obrnuto, jer on ovdje hoce da kaze kako Bundesliga uopste ne zaostaje za ostalim.. i kako je Bayern velikan kao i svi ostali klubovi..

edine edine.. ma gdje god da odes navijat cu za tebe i zeljeti da das uvijek gol vise.. ali ako odes u inter.. bezveze cu ti psovati svakog vikenda.. :D

@armin, atmosfera na stadionima je dobra i to stoji.. samo sto je on to drugacije protumacio.. pricao o navijacima, a mislio na klubove :mrgreen:
Ja citam kako pise :D, a do tebe je kako ces tumacit :D.
--Pametnij popusta--

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 21:36

slusaj ti mene i bit ces najbolji :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2010, 21:48

U Italiji atmosfera,pale se na guranje i poluprazni stadioni vec godinama.
U njemackoj su po svim analima najpuniji i najposjeceniji.Spice inace slabo prodaju tamo pa ti vidi.
Samo sto nije rekao ebo italiju,Englesku ostajem ja u ovoj ''dezeli'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 21:51

daffy je napisao/la:slusaj ti mene i bit ces najbolji :mrgreen:
Haha dobar si ti meni :mrgreen: :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 apr 2010, 21:51

Neka njega u Njemačkoj.
FK Pjetlovi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 21:55

pa gledaj.. on je navijac Milana sto znaci da je mrtvi zaljubljenik Serie A.. navija za Milan.. zivi.. a Juve mu je kao drag klub.. evo ja da se nadjem u ovakvoj situaciji, ako me Juve ne bi mogao uzeti a Napoli pravo zainteresovan, bez ikakve rijeci bi pristao da igram.. :mrgreen:

atmosfera u Italiji nije bajna.. ali opet 20-25 hiljada Italijana se glasnije cuje nego 80 hiljada njemaca, 200 hiljada engleza i milion spanaca.. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 apr 2010, 21:58

daffy je napisao/la:atmosfera u Italiji nije bajna.. ali opet 20-25 hiljada Italijana se glasnije cuje nego 80 hiljada njemaca, 200 hiljada engleza i milion spanaca.. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 22:00

sta ti pricas.. otpjevate bajku na pocetku predstave i sutite i uzivate u ostatku tekme.. kada se zavrsi svi zajedno na caj..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 apr 2010, 22:03

daffy je napisao/la:sta ti pricas.. otpjevate bajku na pocetku predstave i sutite i uzivate u ostatku tekme.. kada se zavrsi svi zajedno na caj..
Smiješani si ! :lol:
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2010, 22:04

Atmosfera u Italiji je ruku na srce, najbolja u Evropi kad je pun stadion. Na primjer na utakmici Lazio-Roma ili ili Roma-Inter ove sezone. Isto tako kad Palermo, Napoli, Genoa itd igraju na svom sjajna je atmosfera. Eh sad sto ni veliki klubovi ne mogu napunit stadion kad im lose ide, dok to to mogu u Engleskoj i Njemackoj, je druga stvar. Treba zapamtit da je Italija dosta siromasnija od Spanije, Njemacke i Engleske, stadioni losi, a u Njemackoj samo 18 klubova u ligi podjeljeno na 80 miliona stanovnika i svi stadioni skroz novi. Normalno da ce bit puno, ali to ne znaci da je atmosfera dobra ni da je bolja liga od Serie A. Jer sigurno da nije. Ne znam kad sam zadnji put pogledo utakmicu iz Bundeslige, a da nasi ne igraju. Jednostavno me ne interesuje. Tako je i u ostatku Evrope, ne bi Eurosport kupio prava u pola Evrope da je velik interes.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 26 apr 2010, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 apr 2010, 22:06

daffy je napisao/la:sta ti pricas.. otpjevate bajku na pocetku predstave i sutite i uzivate u ostatku tekme.. kada se zavrsi svi zajedno na caj..
Evo ko zatrpava temu. :mrgreen: :mrgreen:

Cekajmo da Edin odigra i preostale dvije utakmice u sezoni, pa onda pocnimo sa spekulacijama. Ocekujem da ce se sto prije odluciti gdje ce da ide. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 apr 2010, 22:08

omerbavarac je napisao/la:Cekajmo da Edin odigra i preostale dvije utakmice u sezoni, pa onda pocnimo sa spekulacijama. Ocekujem da ce se sto prije odluciti gdje ce da ide. 8-)
Baš me zanima kolika će visina transfera biti,naravno ako bude odlazio... .
FK Pjetlovi

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 22:10

reds je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Cekajmo da Edin odigra i preostale dvije utakmice u sezoni, pa onda pocnimo sa spekulacijama. Ocekujem da ce se sto prije odluciti gdje ce da ide. 8-)
Moje misljenje da ce da se krece izmedju 25 i 30 miliona jer Wolfsburg nije izborio LP mozda i grijesim jer nisam do sada prognoziro cijenu necijeg transfera al et tako ja mislim :D.
--Pametnij popusta--

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 apr 2010, 22:11

reds je napisao/la:
Traze 40, ali to je svima puno. Iako Dzeko sigurno toliko i vrijedi, naravno gledajuci transfere u posljednjih nekoliko godina, tesko da ce neko dati toliko novac. Jedna od mogucnosti je zamjena igraca i jos doplata, sto bi vjerujem zadovoljilo apetite celnih ljudi u Wolfsburgu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2010, 22:17

omerbavarac je napisao/la:
reds je napisao/la:
Traze 40, ali to je svima puno. Iako Dzeko sigurno toliko i vrijedi, naravno gledajuci transfere u posljednjih nekoliko godina, tesko da ce neko dati toliko novac. Jedna od mogucnosti je zamjena igraca i jos doplata, sto bi vjerujem zadovoljilo apetite celnih ljudi u Wolfsburgu.
Cisto sumnjam da ce bit ikakva zamjena. Nijedan igrac nece iz Milana ili Chelsea u Wolfsburg prec. Nema sanse. Spominjali su da bi Huntelaar mogo u vukove plus lova, to su gluposti, jer Huntelaar zna da bez problema moze nac bolji klub (iako je klocina, ima neko ime).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, InatSilniBosanski i 23 gosta.