FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Thiago prvo treba da odigra jednu sezonu bez povreda. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kakav thiago ,sad ga ne bi dzaba ,dosta nam takvih igrac-bolnica ,odigra mjesec pa 6 povrijedjen
da je se rijesit i ovog jednog kojeg dovedose debili

da je se rijesit i ovog jednog kojeg dovedose debili
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne govorim ja nista za njegove zdravlje , ja samo govorim o kvaliteti , pola vas je ovdje zelilo gundogana pljuje se po thiagu , oba su vrhunska igraca koji imaju problema sa povredama .
btw. ja ne govorim sad da bi njega nazad , nego samo govorim posto se dovodi u pitanje kojeg je igraca pep iscupao a da je vrhunski talent , jer navodno eto la masia ne izbacuje nista sta valja ..
btw. ja ne govorim sad da bi njega nazad , nego samo govorim posto se dovodi u pitanje kojeg je igraca pep iscupao a da je vrhunski talent , jer navodno eto la masia ne izbacuje nista sta valja ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sramota je da navijač Barcelone kaže da je La Masija precjenjena, u bilo kakvom kontekstu.
Donnie Darko je napisao/la:Sramota je da navijač Barcelone kaže da je La Masija precjenjena, u bilo kakvom kontekstu.

jest da svako ima demokratsko pravo da napiše šta misli, ali izgleda da La Masiju cijene više navijaci drugih klubova

Ne, trebamo si zamazivati oči, dakako.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Trener koji je upropastio zlatana,tj nije mu znao naci poziciju i nije se udostojio ni pricati sa njim,ostetio barcu za 70 mil i Eta i opet ga neko gotivi.Svaka cast momci 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Zbunio si se malo. 150 mil i EtaHarisharis je napisao/la:Trener koji je upropastio zlatana,tj nije mu znao naci poziciju i nije se udostojio ni pricati sa njim,ostetio barcu za 70 mil i Eta i opet ga neko gotivi.Svaka cast momci

Ako ćemo realno, messilla je upravu ovo što je rekao za La Masiu..
https://en.wikipedia.org/wiki/La_MasiaPetardaa je napisao/la:Ako ćemo realno, messilla je upravu ovo što je rekao za La Masiu..
Dovoljan je jedan brzinski klik na obicnu wikipedijiu, skrolovati na niže stranicu i uvjeriti se da nije u pravu.
Škola koja je podarila samo jednog Messija (da ne pominjem ostale igrace) se ne može nazivati precijenjenom.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Da pišemo gotovo"Bartomeu (predsjednički kandidat): "Obeštećenje za Ardu Turana iznosit će manje od 35 miliona eura. Nadam se da će to biti završeno u narednim danima, ali sve zavisi od Upravljačke komisije. Arda je želja Luisa Enriquea."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Busquets i Alba kao jedini vrhunski igrači u posljednjih 7 godina. Prejako.let3 je napisao/la:https://en.wikipedia.org/wiki/La_Masia
Dovoljan je jedan brzinski klik na obicnu wikipedijiu, skrolovati na niže stranicu i uvjeriti se da nije u pravu.
Škola koja je podarila samo jednog Messija (da ne pominjem ostale igrace) se ne može nazivati precijenjenom.
Mada su Albu šutnuli iz te iste La Masije i prozvali antitalentom, ali eto računat ćemo i njega.
I fino ste izvukli iz konteksta, a lijepo sam objasnio na šta sam mislio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa dobro brate, ali La Masija nije ni predviđena da odmah izbacuje vrhunski gotove igrace, kao pekara kod Mahira koja štanca somune....vec poluproizvode koji se dotjerivaju prvo u B timu, kasnije u A timu....postepeno naravno.messilla je napisao/la:Busquets i Alba kao jedini vrhunski igrači u posljednjih 7 godina. Prejako.let3 je napisao/la:https://en.wikipedia.org/wiki/La_Masia
Mada su Albu šutnuli iz te iste La Masije i prozvali antitalentom, ali eto računat ćemo i njega.
I fino ste izvukli iz konteksta, a lijepo sam objasnio na šta sam mislio.
To ti je kao primjer blavana, truplo drveta...odsjece se, pa se malo doradi, krešu se one grane sa strane, ali tek u fabrici se od njega pravi namještaj i lakira

Ma ne sporim ja da je La Masija najbolja škola za talente na Svijetu i ja je jako cijenim, jer je ona najzaslužnija za uspjehe Barce. Ali daj da malo spustimo loptu. Ne možemo očekivati da će nam svake sezone La Masija izbaciti igrača za prve postave, jer jednostavno neki ostanu samo vječiti talenti, koliko god šanse dobijali. Dok s druge strane, ako je neko dovoljno dobar za Barce, a ne pronađe svoj put kroz La Masiu do prvog tima, on će sigurno jednog dana ponovo zaigrati u Barcinom dresu (Alba, Pique, Vidal, Cesc).let3 je napisao/la:pa dobro brate, ali La Masija nije ni predviđena da odmah izbacuje vrhunski gotove igrace, kao pekata kod Mahira koja štanca somune....vec poluproizvode koji se dotjerivaju prvo u B timu, kasnije u A timu....postepeno naravno.
To ti je kao primjer blavana, truplo drveta...odsjece se, pa se malo doradi, krešu se one grane sa strane, ali tek u fabrici se od njega pravi namještaj i lakira
Dakle, pustiti momke da rade u miru i tišini, ne izlagati ih prevelikoj eksponiranosti, te naravno svake godine promovisati po barem dva igrača, koji će dobiti pristojnu šansu.
Isto mi se jako sviđa ova ideja da se neki pošalju na posudbu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ukupno 5 kandidata je dobilo dovoljno potpisa za izlazak na izbore

Bartomeu, Laporta, Freixa, Benedito, Batiste

Bartomeu, Laporta, Freixa, Benedito, Batiste
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 04 jul 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Šta Majo nije dobio dovoljno potpisa?
Eto ti sad **** jedan.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije kae dovoljno namazan :kavamessilla je napisao/la:Šta Majo nije dobio dovoljno potpisa?Eto ti sad **** jedan.
Aj vidi što mi neće slika
ljudi moji arda nece biti potpisan u ponedjeljak to je ocito sad,prevelik je pritisak na tim ljudima sto ih ovi debili bombarduju
vidis ti ovih debila debilnih ,dabogda ni jedan glas ne dobili na izborima ,koliko me nerviraju
nisu svjesni koliko ce ih to kostat glasova ccc
**** ti ja mater laporta ,0 od covjeka se pokazao ,bio sam ko za njega al vidi se da je smijesan covjek ko i ostali
i sta ce sad poslije ovakvih poruka mogucih buducih predsjednika ,normalno da ovi ljudi koji sad u pon ce odlucivat o ardi nece smjet donijeti takvu odluku jer ako npr laporta dodje (a imaju neke sanse opet) oni su donji i gube posao 100%
zato pozdravimo se sa ardom ,ode covjek u utorak il srijedu u englesku ,mancester il chelsea
a ovima zelim da nikad vise u zivotu ne kroce ni na kilometar od nou campa
**** im ja sve po spisku glupu i namazanu
gade mi se

pitali ovi iz tog odbora koji odlucujue o ardi svakog kandidata sta misli o tome da li bi bilo ispravno potpisati ga i svaki debil osim barte je rekao nije ispravno i tu sva prica zavrsava .nece smijet ga potpisat
vidis ti ovih debila debilnih ,dabogda ni jedan glas ne dobili na izborima ,koliko me nerviraju
nisu svjesni koliko ce ih to kostat glasova ccc
El ex presidente del FC Barcelona Joan Laporta, tras presentar la que sería su Junta Directiva si en las elecciones del día 18 y de presentar las firmas que le convertirían en candidato, explicó que ha hablado con miembros de la junta gestora sobre el fichaje de Arda Turan y la venta de Deulofeu.
“En la junta gestora me han preguntado sobre el fichaje de Arda Turan y les he dicho que es extralimitarse en sus funciones. Fichar al jugador es una tarea que tendría que hacer la secretaria técnica. Y si el fichaje se produce, no me inspirarán confianza

a vidi ovog debila ,nece dobit 7 % glasova ono vrsi pritisak na ove ljudeBenedito, tras presentar 3.834 firmas en el Auditori 1899 del Camp Nou, aseguró que “Arda Turan es un jugador que no está dentro de nuestras previsiones” y que piensan “en un jugador de una posición similar pero no en él”.
i sta ce sad poslije ovakvih poruka mogucih buducih predsjednika ,normalno da ovi ljudi koji sad u pon ce odlucivat o ardi nece smjet donijeti takvu odluku jer ako npr laporta dodje (a imaju neke sanse opet) oni su donji i gube posao 100%
zato pozdravimo se sa ardom ,ode covjek u utorak il srijedu u englesku ,mancester il chelsea

a ovima zelim da nikad vise u zivotu ne kroce ni na kilometar od nou campa
**** im ja sve po spisku glupu i namazanu
gade mi se

pitali ovi iz tog odbora koji odlucujue o ardi svakog kandidata sta misli o tome da li bi bilo ispravno potpisati ga i svaki debil osim barte je rekao nije ispravno i tu sva prica zavrsava .nece smijet ga potpisat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Gdje su oni Lapini poklonici?
Evo @barca je priznao grešku, poštujemo.

Luis je rekao svoje. A ovi iz odbora nemaju šta da brinu, nakon ovoga rapidno padaju Lapine šanse, ako ih je uopće i imao.

Evo @barca je priznao grešku, poštujemo.

Luis je rekao svoje. A ovi iz odbora nemaju šta da brinu, nakon ovoga rapidno padaju Lapine šanse, ako ih je uopće i imao.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.