HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
kako promjeniti ip adresu?? fakeip mi ne šljaka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gluho i daleko bilo od koga ste bi izgubili i kako ste odigrali. Ispadali su naši klubovi od brojnih ekipa koji su kvalitetom tu negdje sa Shirakom, ali nikada nisam vidio veću nemoć (barem ne nekoliko godina unazad) bh. kluba protiv nekog tima iz neke divlje lige. Ako ovako budete igrali u ligi, Evropu zaboravite...
Samo se tješim da dosta ljudi nije uspjelo naći ovaj steam. Pa da se nije vidjela ova bruka i sramota. Pa ljudi ovaj Filipović ne može u Branitelju igrati, a i mnogi drugi. Poslije Partizana najveća sramota Zrinjskog. Bolje borba za opstanak ili sredinu sa našim momcima nego planiranje sa ovim polovnjacima.
Nije problem izgubiti utakmicu od slabijeg protivnika, desavalo se i Sarajevu i Zelji i Barceloni ali je sam pristup utakmici sramotan! Ostajem pri svom, Zrinjski je jaci od Shiraka ali danassu igraci samo pljunuli na klub. Onako lezerno mozes igrati protiv Travnika u utakmici gdje bodovi nisu bitni ali u Evropu pristup utakmici mora biti dosta ozbiljniji. Par igraca nije potrcalo za loptom kako treba, onaj pas u finisu kod 2:0 mislim vec kada Todorovic ako se ne varam trazi nekoga u donjem uglu visokom loptom a ona ide pravo na prsa igracu Siraka iza kojeg je JOS JEDAN igrac domacina, Vinko siri suke pored linije i konta u sta gledas covjece pa treba nam gol.
Ne znam stvarno, navijao sam za vas da odete sto dalje ali s ovakvim pristupom ni u BH ligi se ne moze dostici ocekivanje navijaca.

Ne znam stvarno, navijao sam za vas da odete sto dalje ali s ovakvim pristupom ni u BH ligi se ne moze dostici ocekivanje navijaca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Treba biti realan i reci da su ljudi bili bolji ali da ste primili dva gola iz dva kiksa- Radeljic i Dujkovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Katastrofalna igra 

Samo da se vratim na neke predhodne komentare , kad ste hvalili stoperski par Radeljic Graovac , Graovcu kapa do poda najbolji igrac definitivno , al mislim da nema smisla vise da ovaj panj vise ikakonihra , nemoguce los igrac , gluho bilo . . .
a Dujkovic drugi put (sloboda) amaterska greska .
Nadmorska visina , za sve neupucene zrinjski se pripremao na kupresu (1300m) nadmorske visine i bili su gore 15tak dana , vise nego u Mostaru i gore su prosli "pripreme" , tako nek zajebu pricu o nadmorskoj visini . . .

Nadmorska visina , za sve neupucene zrinjski se pripremao na kupresu (1300m) nadmorske visine i bili su gore 15tak dana , vise nego u Mostaru i gore su prosli "pripreme" , tako nek zajebu pricu o nadmorskoj visini . . .
HSKZ 19/05
- samogrbavica
- Kontakt:
Salu na stranu sad, jako bitna cinjenica promjena klime, vlaznost zraka i ostalo. Nije im jednostavno leglo vrijeme zato su izgledali tromo i sporo. Druga ce prica biti kad dodu u Mostar. Nisu oni neka ekipa..
KHAJ PRICE
Ovako nisam pobornik eforije, niti ću pljuvat nakon jedne slabije predstave. 1 gol da su dali svi bi nas već vidjeli u 2 prekolu. Sad treba biti realan bit će teško prvenstveno na psihološkom planu. Dakle imaš tjedan dana vidjet koje su im mane i postavit se goropadno na terenu pa šta bude. Ona dva crnaca u ekipi su im opasna. Ako njih neutraliziraš napravio si posao. Narvano bez Dujkinih egzibicija na centru igrališta. 

I have a dream
Izgubili smo od ekipe koja bi u našoj ligi bila definitivno pri vrhu.Ja se sjećam utakmica nekih naših klubova u kojima nisu napravili šansu a Zrinja jučer unatoč očajnoj igri je imao dva zicera i jednu prečku.Da je bar jedna ušla svi bi pričali drugu priču.Gluho i daleko bilo od koga ste bi izgubili i kako ste odigrali. Ispadali su naši klubovi od brojnih ekipa koji su kvalitetom tu negdje sa Shirakom, ali nikada nisam vidio veću nemoć (barem ne nekoliko godina unazad) bh. kluba protiv nekog tima iz neke divlje lige. Ako ovako budete igrali u ligi, Evropu zaboravite.
Radeljić igra kako zna i može a na upravi je da dovede boljeg , koliko znam to i pokušavaju a hoće li vidjet ćemo.Nije ni Radeljić sam kriv ako već trener i suigrači ne skontaju da on ne može na otvorenom prostoru ostajati sam 1 na 1 sa brzim igračem kakav je onaj mrčavi iz Shiraka a stalno su upozoravali na tog napadača.Samo da se vratim na neke predhodne komentare , kad ste hvalili stoperski par Radeljic Graovac , Graovcu kapa do poda najbolji igrac definitivno , al mislim da nema smisla vise da ovaj panj vise ikakonihra , nemoguce los igrac , gluho bilo . . .a Dujkovic drugi put (sloboda) amaterska greska .
Nadmorska visina , za sve neupucene zrinjski se pripremao na kupresu (1300m) nadmorske visine i bili su gore 15tak dana , vise nego u Mostaru i gore su prosli "pripreme" , tako nek zajebu pricu o nadmorskoj visini . .
Pripreme na kupresu nisu bile ciljane za ovu utakmicu jer tamo smo skoro svake godine.Ogromna je razlika u temperaturi i vlažnosti zraka na Kupresu i u Armeniji i to može biti alibi za tromost i umor i to mogu shvatiti.Također treba biti pošten i reći da smo mi sada u sred priprema ali ne mogu shvatiti da na primjer Simeunović ne može dodati točan pas igraču koji stoji 5-6 metara od njega i to par puta za redom

Slažem se u potpunosti sa Westhercom , šansa još uvijek postoji.Čak sam siguran da će ovdje biti druga priča i da ćemo 100 % zabiti 2 komada ali je pitanje hoćemo li se obraniti.Ovako nisam pobornik eforije, niti ću pljuvat nakon jedne slabije predstave. 1 gol da su dali svi bi nas već vidjeli u 2 prekolu. Sad treba biti realan bit će teško prvenstveno na psihološkom planu. Dakle imaš tjedan dana vidjet koje su im mane i postavit se goropadno na terenu pa šta bude. Ona dva crnaca u ekipi su im opasna. Ako njih neutraliziraš napravio si posao. Narvano bez Dujkinih egzibicija na centru igrališta.
Vidim neki već pljuju Filipovića nakon 1 službene utakmice za Zrinju i to je van pameti.Nešto slično se desilo sa Žižovićem kad je došao.Njegova prva tekma je bila protiv Dudelangea i znamo kako je završila i onda su se našli neki koji su odmah pljuvatli po njemu i nekim igračima bez argumenata a čovjek nam je nosio igru 3-4 slijedeće sezone.Mislim da tek nakon 10-15 utakmica možemo suditi o nekome.Dujković nas je toliko puta spasio da i on mora imati kredita kod navijača.
Bez obzira na sve ja sam još uvijek umjereni optimista i nadam se da ćemo se znati postaviti u slijedećoj tekmi kako treba.Po meni oni Imaju u sredini dva dobra i iskusna veznjaka i ako to zatvorimo ni onaj mrčavi dvojac naprijed neće imati previše šansi.Nadam se Radulovićevom povratku i on je igrač koji nam je puno falio u Armeniji i sa njim bi možda bilo puno bolje naročito defanzivno a naprijed ćemo sigurno nešto uraditi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Nije Radeljic kriv naravno da nije , kriv je onaj sto dovodi igrace ma tko god on bio , od prodaje Kataneca postalo je jasno da je mjesto stopera za zrinjski prioritet , Radeljic je igrac za pokrpat rupu , igrac s klupe za zatvorit utakmicu uz 2stopera , nemoze on biti prvi izbor uz Graovca nikako . . .
Sto se tice nadmorske visine , mislim da je jasno kakva je vrucina cim najbolji hotel nema potrebe za klimom (koliko god oni zaostajali , a klub ima svoj tv kanal).
Pripreme se rade na vecoj nadmorskoj visini ciljano da bi fizicku spremu doveli do savrsenstva , da bi "letjeli" po nasim terenima ( i nadmorskoj visini od cca 100m) !
Dalje Filipovic je definitivno pojacanje koje ce se dokazati budite sigurni kao i Zera . Dujkovic nas je "spasavao" al i zagovnao dosta puta (Maribor , Sloboda , Shirak. . . ) , mislim da je vrijeme da se unovci ako moze , Kara nemoze biti losiji od njega nikako , a manje je opterecenje sto se tice place . . . Pero , sta se desava s tim igracem , zadnjih 5-6utakmica lik neprepoznatljiv !:-S
Mnogo sam lajao za Blajica al realno lik je daleko najspremniji lik u Zrinjskom !!!
Prepali se jesu kao da su na Meazzu izisli , umorni od puta jesu , jos su u priprema jesu , al bez zara bez zelje bez borbenosti , na kraju bez srca nemozes izac na teren , vjerujem da je ono bio samo los dan , vjerujem da u cetvrtak mozem stici rezultat i plasirati se dalje , je MI VJERUJEMO !!!
Sto se tice nadmorske visine , mislim da je jasno kakva je vrucina cim najbolji hotel nema potrebe za klimom (koliko god oni zaostajali , a klub ima svoj tv kanal).
Pripreme se rade na vecoj nadmorskoj visini ciljano da bi fizicku spremu doveli do savrsenstva , da bi "letjeli" po nasim terenima ( i nadmorskoj visini od cca 100m) !
Dalje Filipovic je definitivno pojacanje koje ce se dokazati budite sigurni kao i Zera . Dujkovic nas je "spasavao" al i zagovnao dosta puta (Maribor , Sloboda , Shirak. . . ) , mislim da je vrijeme da se unovci ako moze , Kara nemoze biti losiji od njega nikako , a manje je opterecenje sto se tice place . . . Pero , sta se desava s tim igracem , zadnjih 5-6utakmica lik neprepoznatljiv !:-S
Mnogo sam lajao za Blajica al realno lik je daleko najspremniji lik u Zrinjskom !!!
Prepali se jesu kao da su na Meazzu izisli , umorni od puta jesu , jos su u priprema jesu , al bez zara bez zelje bez borbenosti , na kraju bez srca nemozes izac na teren , vjerujem da je ono bio samo los dan , vjerujem da u cetvrtak mozem stici rezultat i plasirati se dalje , je MI VJERUJEMO !!!
HSKZ 19/05
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Tako nekako!smoto7777 je napisao/la:Nije Radeljic kriv naravno da nije , kriv je onaj sto dovodi igrace ma tko god on bio , od prodaje Kataneca postalo je jasno da je mjesto stopera za zrinjski prioritet , Radeljic je igrac za pokrpat rupu , igrac s klupe za zatvorit utakmicu uz 2stopera , nemoze on biti prvi izbor uz Graovca nikako . . .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
a treba u Mostaru,odma ici na gol probati zabit bar jedan u prvom poluvremnu,pa onda juriti drugi uz podršku,bola ne moze bit da su ovi jaci od zrinje,zrinja je izgubio ponajviše lošem pristipu utakmicim,nadam se da će se spremit do uzvrata i manje bancit po Dalekoj
Ako ne primite jos petardu u mostaruKpbKaka22 je napisao/la:a treba u Mostaru,odma ici na gol probati zabit bar jedan u prvom poluvremnu,pa onda juriti drugi uz podršku,bola ne moze bit da su ovi jaci od zrinje,zrinja je izgubio ponajviše lošem pristipu utakmicim,nadam se da će se spremit do uzvrata i manje bancit po Dalekoj

Imena gradova se pišu velikim slovom, nepismeni!!!!Iceplayer je napisao/la:Ako ne primite jos petardu u mostaruKpbKaka22 je napisao/la:a treba u Mostaru,odma ici na gol probati zabit bar jedan u prvom poluvremnu,pa onda juriti drugi uz podršku,bola ne moze bit da su ovi jaci od zrinje,zrinja je izgubio ponajviše lošem pristipu utakmicim,nadam se da će se spremit do uzvrata i manje bancit po Dalekoj![]()
![]()
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Prerušeni indijanac [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Iceplayer je napisao/la:Ako ne primite jos petardu u mostaruKpbKaka22 je napisao/la:a treba u Mostaru,odma ici na gol probati zabit bar jedan u prvom poluvremnu,pa onda juriti drugi uz podršku,bola ne moze bit da su ovi jaci od zrinje,zrinja je izgubio ponajviše lošem pristipu utakmicim,nadam se da će se spremit do uzvrata i manje bancit po Dalekoj![]()
![]()
I have a dream
Ma proce zrinski, sta vam je, samo treba paziti da ne prime gol. Promjena nadmorske visine je nesto najteze sto se sportasu moze sesiti, jednostavno se pluca zatvore i ne mozes ni 40% svojih mogucnosti da das. Jos put, umor, visina, klima, nije to jednostavno, u Mostaru ce biti druga prica, i vjerujem u vas prolaz. Samo ce biti nezgodno ako se primi gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.