sajo10 je napisao/la:Joj kad Kvesa sa Ronniem bude ganjo turkinje, ruskinje, svedjanke po Antaliji!

Pokvarit će ga onaj klošar

Šalu na stranu, igrao bi sa jednom od najvećih legendi nogometa i mišljenja sam da Kvesu treba pustiti, ne džaba ali momak je u više navrata pokazao da mu znači svetinja, davao je sve od sebe te se nije prepustio uticaju nekih alkoholičara koji su igrali za nas već znajući svoje domete okrenuo se samo nogometu i vođenju zdravog sportskog života. Kada Tomić nije želio produžiti on jeste, ginuo je za Želju i imao nesreću da se povrijedi baš onda kada je bio na vrhuncu i sam sebi otvorio vrata repke i vjerovatno bi tada ostvario transfer vrijedan pamćenja, nažalost to se nije desilo. Momak koji zaslužuje svaki respekt i kojem treba dati šansu da napreduje u karijeri. Manijače, ako odeš a nadam se da hoćeš jer koliko god to meni i svim ostalim navijačima Želje teško palo, nauči Ronaldinha Grbavicu
Nadam se samo kada bi otišao da bi bar mogao odigrati predstojeće utakmice Europe, kako god džaba ne bi otišao i bili bi u mogućnosti pružiti šansu nekom novom junioru ili dovesti koliko toliko dostojnu zamjenu za ovakvu ljudinu.
Što se Bajića i Memije tiče, prvo džep dobro istresti, ni u kom slučaju ih ne puštati ispod neke aman zaman cifre

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !