poredi Azmira sa Mamićem, naziva ga seljakom, kaže do prije dvije godine nije znao gdje je stadion, ne voli Slobodu i slično sranjasolinas je napisao/la:Sta hlupa fazla chinaglia

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
poredi Azmira sa Mamićem, naziva ga seljakom, kaže do prije dvije godine nije znao gdje je stadion, ne voli Slobodu i slično sranjasolinas je napisao/la:Sta hlupa fazla chinaglia
ma gdje je crnogorac zamjena, jesil lud !tuzlak1987 je napisao/la:Niko, Crnogorac je zamjena..EdoBa je napisao/la:Koliko bi se za Pirica moglo uzeti ?
ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
PedofiluBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
239panini je napisao/la:ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
nije se od 0 krenulo nego od broja stoNYKnicks Fan je napisao/la:239panini je napisao/la:ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
1-100 rezervisali sindikati nekih firmi. Znači 239panini je napisao/la: nije se od 0 krenulo nego od broja sto![]()
Eto prinudjen sam onda na onu u bijelom.NYKnicks Fan je napisao/la:Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
Ne smijem ja komentarisat, na uvjetnoj sam kod svojeBatva je napisao/la:Eto prinudjen sam onda na onu u bijelom.NYKnicks Fan je napisao/la:Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovimaNavukla me na sezonsku
![]()
DoeTz - ne volis ni ti truhlo voce sigurno.
De bolan stipu ga...ja mu to neki dan pisem covjek me napadeNKMramor je napisao/la:1-100 rezervisali sindikati nekih firmi. Znači 239panini je napisao/la: nije se od 0 krenulo nego od broja sto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.