Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Admir_Sa » 25 apr 2010, 15:50

Daj ba druze dafi reci im da ovo dobiju, pa ni evropa ligu necete :roll: :roll:
nema potpisa

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 apr 2010, 15:54

Sramotno sudjenje danas.

Dva penala cista nije svirao u nasu korist, dva ofsajda za 1 na 1 svirao a oba put Alex bio iza linije, igranje rukom igraca barija pred samim 16-ercom takodje odlucio da ne svira ... bruka
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 apr 2010, 16:13

Ne gledam utakmicu, ali pratim statistiku. Prije ovog gola, Juventus je 18 puta pucao prema golu. Dugo nisu bili ovako dominantni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 16:34

Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Del Pieroooooooooooooooooooooo :D

jos Napoli igra 0:0.. Doria veceras pusi od Rome.. :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 16:52

bravo momci.. Napoli kiksno, opet smo ispred njih.. nadamo se da ce Sampdorija kiksati veceras.. ima jos sanse za LP..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 apr 2010, 17:32

kakvo uzasno sudjenje,da je ovo se desilo 2006-te interu,odmah bi bio Calciopoli,Moggi ovo ono,jbem im mater :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 apr 2010, 18:05

Cestitke momcima na pobjedi. Idemo dalje do nove pobjede. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 apr 2010, 19:21

Diego ,stvarno ga volim,jos da ima sa strane krila koja ce odvuc kojeg igraca od njega da malo vise prostora ima,to bi bio slalom makar jednom po utakmici,kroz protivnicke odbrane, :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 apr 2010, 20:18

Da malo nastavimo sa pozitivom :D

http://juventus.theoffside.com/team-new ... tadio.html

NICE :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 apr 2010, 21:42

Zacc: Gledao sam Juve koji sam želio

Alberto Zaccheroni je bio veoma zadovoljan sa današnjim izdanjem svoje ekipe i sa radom u prethodnih nekoliko sedmica. Trener Juvea je odmah posle meča dao pozitivne izjave na igru tokom čitavih 90 minuta.

"U potpunosti sam zadovoljan utakmicom. Sada smo konačno u prilično dobrom stanju i ovo je bio rezultat rada u prethodnim sedmicama. U prvom poluvremenu smo igrali skoro sve vrijeme na njihovoj polovini terena. U drugom poluvremenu to je bilo još intenzivnije i tako smo stvorili Bariju probleme."

Zaccheroni je prokomentarisao igre Diega i Iaquinte, najboljih na današnjem meču:

"Ranije sam govorio da Diego pruža najbolje partije kada igra sa Iaquintom jer je potreban napadač koji utrčava u prazan prostor."

"Sada moramo da nastavimo u ovom ritmu."

Odavno nismo bolje odigrali....dominacija vecim dijelom utakmice i dobra igra...iaquinta jos jednom pokazao da je fantastican igrac kad je zdrav..nazalost povreda ga je sprijecila da to pokaze u vecem dijelu sezone....diego odlican....ma to je to...kad igra ekipa...lako ce i pojedinac iskociti ;)

Steta sto je palermo dobio..narednu igraju sa sienom koja je dansnjim porazom ispala sigurno..al nadat se da ce igrati "za nas" :)

3 kola nade... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 22:33

qrac nade, Dorija ce pobjediti Romu.. svasta

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 09:54

mene ovo proganja.. sinoc sam sanjao da sam pricao sa Dzekom o prelasku i on kaze da ce najvjerovatnije preci u Juve.. da je sve gotovo i samo se ceka da potpise..

:lol:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 apr 2010, 10:30

Ma nece Dzeko gdje se ne igra LP. a kod nas je nema ove godine. Uzas, ne mogu zamislit utorak i srijedu bez Juventusa. . .

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 10:46

svima treba ponoviti..

- Juve nece ove sezone u Ligu Prvaka, ali ce narednih 20 ici redovno..
- Dzeko ako hoce iskljucivo da igra Ligu Prvaka, u koji to moze otici klub a da ga zeli i da ima para? -niko..
- Wolfsburg nece ni u Europa Ligu, tako da ce Dzeki biti uspjeh i Europa Liga.. ;)

mi nismo ni zasluzili Ligu Prvaka.. i ne treba nam LP.. treba da opet odemo u LP i da nas neko klepi 4-5:0?? bolje sacekati malo i napraviti pravu ekipu koja ce ici da se bori za trofej, a ne samo ici da ucestvuje..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2010, 14:56

Jbem ti romu mrtvu...ne mogu sampdoriu dobit...haj sto su sebe zavalili nego i nas :lol: :lol: :D :D

nema nista od 4. mjesta sanse su minimalne...sampdoria mora dvaput izgubit namanje ili triput nerjeseno odigrat....u slucaju istog broja bodova imamo bolji medjusobni....a palermo mora DVIJE IZGUBIT..jer kad bi isti broj bodova imali oni su bolji u medjusobnom....a ne mogu da vjerujem :| :|

Mrsko mi trazit po ovim sajtovima...nek mi neko kaze zasto onako alex napade zacca :D :D poce galamit na njega kad se marchiso povrijedio... :) prevelik je autoritet :D :D

Evo moggi direktno optuzio montezemola za ispadanje juventusa u serie B...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 apr 2010, 21:04

posto nisam gledao tekmu ja mislim da ga je htio izvaditi.. ja mislim..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 apr 2010, 21:14

sarajlija89 je napisao/la:Jbem ti romu mrtvu...ne mogu sampdoriu dobit...haj sto su sebe zavalili nego i nas :lol: :lol: :D :D
hehehehehhehehehehehheheheh ihihihihihihihiihihiih :mrgreen:
slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2010, 21:17

:mrgreen:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 apr 2010, 21:22

sarajlija89 je napisao/la:Jbem ti romu mrtvu...ne mogu sampdoriu dobit...haj sto su sebe zavalili nego i nas :lol: :lol: :D :D

nema nista od 4. mjesta sanse su minimalne...sampdoria mora dvaput izgubit namanje ili triput nerjeseno odigrat....u slucaju istog broja bodova imamo bolji medjusobni....a palermo mora DVIJE IZGUBIT..jer kad bi isti broj bodova imali oni su bolji u medjusobnom....a ne mogu da vjerujem :| :|

Mrsko mi trazit po ovim sajtovima...nek mi neko kaze zasto onako alex napade zacca :D :D poce galamit na njega kad se marchiso povrijedio... :) prevelik je autoritet :D :D

Evo moggi direktno optuzio montezemola za ispadanje juventusa u serie B...
Kad je Hasan trebao uci,Zacc valjda htjeo Del Piera izvadit,a Del Piero mu objasnjavao da se onaj mali izvadio te da Haso umjesto njeg udje,posto nije mogao nastaviti...MA ALEX JE LEGENDA,kaze ide u SAD al na godisnji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 apr 2010, 23:07

[youtube][/youtube]

LEGENDA :D :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 3 gosta.