FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naucno je dokazano da se samo sa pametnim covjekom mozes raspravljat, s budalom nikako...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ekipa Željezničara mogla bi uskoro ostati bez svog najboljeg strijelca.
Naime na adresu kluba sa Grbavice stigla je ponuda za Riada Bajića a prema informacijama do kojih je došao naš portal Klub neće praviti probleme oko odlaska najboljeg strijelca BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Čelnici Maribora su poslali ponudu za Bajića i ukoliko se klubovi dogovore oko cijene talentovani fudbaler bi uskoro mogao napustiti Grbavicu i obući dres Viola.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Inače pouzdan portalAjzea je napisao/la:Ekipa Željezničara mogla bi uskoro ostati bez svog najboljeg strijelca.
Naime na adresu kluba sa Grbavice stigla je ponuda za Riada Bajića a prema informacijama do kojih je došao naš portal Klub neće praviti probleme oko odlaska najboljeg strijelca BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Čelnici Maribora su poslali ponudu za Bajića i ukoliko se klubovi dogovore oko cijene talentovani fudbaler bi uskoro mogao napustiti Grbavicu i obući dres Viola.

Evo ne znam..
- plavanacija
- Kontakt:
jel se meni cini ili imamo jos nova dva sponzoram Vakufska Banka i Senigor d.o.o????
Ne cini ti seplavanacija je napisao/la:jel se meni cini ili imamo jos nova dva sponzoram Vakufska Banka i Senigor d.o.o????

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ni za jedan portal u BiH se ne može reći da je pouzdan, ja sam prekopirao samo ono što je taj portal prenio pa bila to patka ili ne 
Ne čini ti se

Ne čini ti se

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kvesa je zaslužio da ode za pet maraka. Žalit ćemo svi, ali ko to ima obraza da Kvesicu opstruira bilo kakav uspjeh u karijeri? Čovjek je sportista kakav nikad nije bio u Želji, zadužio i klub i navijače i zaslužuje potpunu slobodu oko transfera.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
ne treba ga ovu sezonu prodati ,mi ako imamo ambicije da osvojimo onda najboljeg igraca ne trebamo prodavat , s tim da ce sljedece sezone biti i skuplji a ove nam pomoci u ciljevima kluba !ZaLe98 je napisao/la:Inače pouzdan portalAjzea je napisao/la:Ekipa Željezničara mogla bi uskoro ostati bez svog najboljeg strijelca.
Čelnici Maribora su poslali ponudu za Bajića i ukoliko se klubovi dogovore oko cijene talentovani fudbaler bi uskoro mogao napustiti Grbavicu i obući dres Viola.![]()
100-ti post. Ou yea
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SarajlijaTM
Kvesica treba pustiti poslje evrope,ako treba i bez odstete. Momak je vazda bio fer i korektan,tteba to cijeniti,treba covjek biti. Ako se sta uzme za njega,dobro i jeste.
-
- Kontakt:
Kvesa zasluzuje da igra sa Ronaldinhom ,a mi imamo vremena poslije EL da dovedemo igraca na tu poziciju !SarajlijaTM je napisao/la:Kvesica treba pustiti poslje evrope,ako treba i bez odstete. Momak je vazda bio fer i korektan,tteba to cijeniti,treba covjek biti. Ako se sta uzme za njega,dobro i jeste.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/braca-m ... jom/166451
Da Bod da da Mamici budu mogli platiti Memiju.. Kako ih je krenulo prije cemo mi vratiti Aru i Gojaka
Da Bod da da Mamici budu mogli platiti Memiju.. Kako ih je krenulo prije cemo mi vratiti Aru i Gojaka

BUDI ŽELJO !!!
Izgleda da ce orlovi mnoge razocarati sa foruma koji zele da idu za Madjarsku u skorijoj buducnosti. Zivi bili pa vidjeli, iduca stanica ce biti Deventer.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nogometni klub Dinamo oštećen za gotovo 118 miliona kuna, kao i to da je Zoran Mamić sebi i svojoj obitelji pribavio nepripadnu imovinsku korist od najmanje 52 miliona kuna, a njegov brat Zdravko oko 38 miliona.
Hahhahahah. Jao. E neka vrijeme ce pokazat ko je ko
Hahhahahah. Jao. E neka vrijeme ce pokazat ko je ko
Evo ne znam..
-
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..

gdje su oni uopšte sad bili domaćini?sajo10 je napisao/la:Izgleda da ce orlovi mnoge razocarati sa foruma koji zele da idu za Madjarsku u skorijoj buducnosti. Zivi bili pa vidjeli, iduca stanica ce biti Deventer.
čuj koga briga. eto nama are i gojaka nazad ako maminju sve oduzmu 

Ponuda Maribora za Baju
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Platit ce mali, svakako je agencija na sina.champions1921 je napisao/la:Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..

Bitno je samo, da li ga oni stvarno zele..
bogami biće problem. tamo ipak ima malo više države nego ovdje, i ovo je živi dokaz.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], knoa, MrkiMedo i 65 gostiju.