FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 04 jul 2015, 13:04

Naucno je dokazano da se samo sa pametnim covjekom mozes raspravljat, s budalom nikako...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jul 2015, 13:17

Ekipa Željezničara mogla bi uskoro ostati bez svog najboljeg strijelca.

Naime na adresu kluba sa Grbavice stigla je ponuda za Riada Bajića a prema informacijama do kojih je došao naš portal Klub neće praviti probleme oko odlaska najboljeg strijelca BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Čelnici Maribora su poslali ponudu za Bajića i ukoliko se klubovi dogovore oko cijene talentovani fudbaler bi uskoro mogao napustiti Grbavicu i obući dres Viola.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 04 jul 2015, 13:19

Ajzea je napisao/la:

Naime na adresu kluba sa Grbavice stigla je ponuda za Riada Bajića a prema informacijama do kojih je došao naš portal Klub neće praviti probleme oko odlaska najboljeg strijelca BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Čelnici Maribora su poslali ponudu za Bajića i ukoliko se klubovi dogovore oko cijene talentovani fudbaler bi uskoro mogao napustiti Grbavicu i obući dres Viola.
Inače pouzdan portal :mrgreen: :mrgreen: 100-ti post. Ou yea :D
Evo ne znam..

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 04 jul 2015, 13:20

jel se meni cini ili imamo jos nova dva sponzoram Vakufska Banka i Senigor d.o.o????

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 jul 2015, 13:20

plavanacija je napisao/la:jel se meni cini ili imamo jos nova dva sponzoram Vakufska Banka i Senigor d.o.o????
Ne cini ti se :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jul 2015, 13:23

Ni za jedan portal u BiH se ne može reći da je pouzdan, ja sam prekopirao samo ono što je taj portal prenio pa bila to patka ili ne :)
Ne čini ti se :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 04 jul 2015, 13:24

Kvesa je zaslužio da ode za pet maraka. Žalit ćemo svi, ali ko to ima obraza da Kvesicu opstruira bilo kakav uspjeh u karijeri? Čovjek je sportista kakav nikad nije bio u Želji, zadužio i klub i navijače i zaslužuje potpunu slobodu oko transfera.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 04 jul 2015, 13:24

ZaLe98 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Inače pouzdan portal :mrgreen: :mrgreen: 100-ti post. Ou yea :D
ne treba ga ovu sezonu prodati ,mi ako imamo ambicije da osvojimo onda najboljeg igraca ne trebamo prodavat , s tim da ce sljedece sezone biti i skuplji a ove nam pomoci u ciljevima kluba !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jul 2015, 13:27

Kvesica treba pustiti poslje evrope,ako treba i bez odstete. Momak je vazda bio fer i korektan,tteba to cijeniti,treba covjek biti. Ako se sta uzme za njega,dobro i jeste.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 04 jul 2015, 13:31

SarajlijaTM je napisao/la:Kvesica treba pustiti poslje evrope,ako treba i bez odstete. Momak je vazda bio fer i korektan,tteba to cijeniti,treba covjek biti. Ako se sta uzme za njega,dobro i jeste.
Kvesa zasluzuje da igra sa Ronaldinhom ,a mi imamo vremena poslije EL da dovedemo igraca na tu poziciju !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 jul 2015, 13:44

Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..

http://sportsport.ba/ino_fudbal/braca-m ... jom/166451
Da Bod da da Mamici budu mogli platiti Memiju.. Kako ih je krenulo prije cemo mi vratiti Aru i Gojaka :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 jul 2015, 13:49

Izgleda da ce orlovi mnoge razocarati sa foruma koji zele da idu za Madjarsku u skorijoj buducnosti. Zivi bili pa vidjeli, iduca stanica ce biti Deventer.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 04 jul 2015, 14:00

Nogometni klub Dinamo oštećen za gotovo 118 miliona kuna, kao i to da je Zoran Mamić sebi i svojoj obitelji pribavio nepripadnu imovinsku korist od najmanje 52 miliona kuna, a njegov brat Zdravko oko 38 miliona.

Hahhahahah. Jao. E neka vrijeme ce pokazat ko je ko
Evo ne znam..

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 04 jul 2015, 14:00

champions1921 je napisao/la:Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..

Da Bod da da Mamici budu mogli platiti Memiju.. Kako ih je krenulo prije cemo mi vratiti Aru i Gojaka :mrgreen:
:clap: :clap:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 14:07

sajo10 je napisao/la:Izgleda da ce orlovi mnoge razocarati sa foruma koji zele da idu za Madjarsku u skorijoj buducnosti. Zivi bili pa vidjeli, iduca stanica ce biti Deventer.
gdje su oni uopšte sad bili domaćini?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2015, 14:07

Koga briga za Dinamo... :crazy:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 14:10

čuj koga briga. eto nama are i gojaka nazad ako maminju sve oduzmu :mrgreen:

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 04 jul 2015, 14:12

Ponuda Maribora za Baju
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2015, 14:17

champions1921 je napisao/la:Ne znam fakat sto se svaki put iznova replicira odredjenim forumasima.. Forum je mjesto gdje svako ima pravo reci sta zeli pa makar to bile i nebuloze.. Pet stranica rasprava koje smo vodili bar deset puta do sada.. Imas tip ljudi koji nikada nisu zadovoljni. Do podne mrze sebe a posle podne sve oko sebe.. Sa takvima ne vrijedi raspravljati i repliciranjem im samo punite baterije.. Tu destrukciji je jednostavno rijesiti u opcijama ovog foruma.. Ne vidim razlog zaszo to ne uradite..

Platit ce mali, svakako je agencija na sina. ;) Nije to problem.
Bitno je samo, da li ga oni stvarno zele..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 14:19

bogami biće problem. tamo ipak ima malo više države nego ovdje, i ovo je živi dokaz.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Cwirek, Doktorinho, Stanceski i 169 gostiju.