poredi Azmira sa Mamićem, naziva ga seljakom, kaže do prije dvije godine nije znao gdje je stadion, ne voli Slobodu i slično sranjasolinas je napisao/la:Sta hlupa fazla chinaglia
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma gdje je crnogorac zamjena, jesil lud !tuzlak1987 je napisao/la:Niko, Crnogorac je zamjena..EdoBa je napisao/la:Koliko bi se za Pirica moglo uzeti ?
1919 <3
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Od ponedeljka ide reklamiranje sezonskih i to dzinglovi na radio stanicama i reklamiranje na led displejima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Sad sam dosao sa standa.Sezonske idu odlicno. 
Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
1919 <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
PedofiluBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
239panini je napisao/la:ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
nije se od 0 krenulo nego od broja stoNYKnicks Fan je napisao/la:239panini je napisao/la:ma los je to odaziv idalje, 139 karti je nista, al polahko , dosta svijeta ce kupiti na prvoj utakmici sezonskuBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
1919 <3
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
1-100 rezervisali sindikati nekih firmi. Znači 239panini je napisao/la: nije se od 0 krenulo nego od broja sto![]()
Eto prinudjen sam onda na onu u bijelom.NYKnicks Fan je napisao/la:Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovima
DoeTz - ne volis ni ti truhlo voce sigurno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ne smijem ja komentarisat, na uvjetnoj sam kod svojeBatva je napisao/la:Eto prinudjen sam onda na onu u bijelom.NYKnicks Fan je napisao/la:Ona u crvenom ima momkaBatva je napisao/la:Prije sat vremena stigli do brojke 239, ne znam u medjuvremenu kako ide sa sezonskim, ali svaka cast za marketing. Valja mi na spoted ganjat one djevojcice u Slobodinim dresovimaNavukla me na sezonsku
![]()
DoeTz - ne volis ni ti truhlo voce sigurno.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Po ovoj slici gore Ahmetovic ce izgleda ozbiljno skleso 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De bolan stipu ga...ja mu to neki dan pisem covjek me napadeNKMramor je napisao/la:1-100 rezervisali sindikati nekih firmi. Znači 239panini je napisao/la: nije se od 0 krenulo nego od broja sto![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.