nisu nikako pristuni na forumu večerasVirtu4l je napisao/la:Otelo samo hrabro, nedaj se pokolebati kao ovi prije tebe, ne smijem ih nabrajati razdražljivi su večeras
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od koga i sta si cuo, govori.
Je l' i ti imas naglasak kao onaj ludi Meca?

Je l' i ti imas naglasak kao onaj ludi Meca?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja
Meni to nije naglasak nego mi je normalni govor

Meni to nije naglasak nego mi je normalni govor

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tracare jedne.
A nije zar.

A nije zar.

LANET OLSUN!
Otelo samo je drži u neizvjesnosti, lagana vatrica 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Otelo ne slušaj ovog Lutva ništa, samo toliko
LN
LN
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Visi dole na Veterini. Na aparatima jos od derbijainsider je napisao/la:Lutvi došao gazda iz Katara, sav sretan. Nekidan sam ga prvi put vidio neprijateljski nastrojenog. Otkud ti Virto ideja za takav avatar?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nismo puno tracaliuschtipak je napisao/la:Tracare jedne.![]()
A nije zar.

Naci cemo se uzivo pa procjeni sama

Nece moci spavatiVirtu4l je napisao/la:Otelo samo je drži u neizvjesnosti, lagana vatrica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idi cesljaj lutvu.Virtu4l je napisao/la:Otelo samo je drži u neizvjesnosti, lagana vatrica

LANET OLSUN!
Pa nemoj mi na ziceruschtipak je napisao/la:Idi cesljaj lutvu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Sigurno od Amela čuo, vidim on prenosi sve živo

Gdje vam je onaj Dex, vidjela sam ga jučer, u nekim romantičnim trenucima
(evo me mahalam ko Amel
)

Gdje vam je onaj Dex, vidjela sam ga jučer, u nekim romantičnim trenucima

Ljiljane, nemoj na Lutvu, nema on ništa s derbijem.Bosniacum Lilium je napisao/la:Visi dole na Veterini. Na aparatima jos od derbijainsider je napisao/la:Lutvi došao gazda iz Katara, sav sretan. Nekidan sam ga prvi put vidio neprijateljski nastrojenog. Otkud ti Virto ideja za takav avatar?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nije nikakav Amel

Budi dobar.Virtu4l je napisao/la:Pa nemoj mi na ziceruschtipak je napisao/la:Idi cesljaj lutvu.

Kako to da svi Dexa vide, osim mene. Pa ne moze tako.

LANET OLSUN!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Drugi put čekaj tramvaj na Drveniji, nemoj ići pješke, pa ćeš ga vidjeti.

Nemoj da ti završiš na Koševu umjesto na Grbavici, previše se družiš s ovima bordo boje.Otelo je napisao/la:Nije nikakav Amel![]()

Nikadpride_of_merseyside je napisao/la:Nemoj da ti završiš na Koševu umjesto na Grbavici, previše se družiš s ovima bordo boje.Otelo je napisao/la:Nije nikakav Amel![]()

I nemoj vise tako da me strasis :smajlisaocimasteneta:
uschtipak je napisao/la:Budi dobar.

Opasni su poganćeri, vrebaju iza svakog ćoška k'o vehabijeOtelo je napisao/la:Nikad
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve i da hoce, ne daju na Kosevo uci ovima sa cazinskim (je l' se tako kaze?) naglaskom. 

LANET OLSUN!
Ovi što postavljaju pjesme sa YT, zamislite sad da sam ja postavio jednu za vašu dušu.
Samo za ljevaka.
Samo za ljevaka.

Zdravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.