NK Zvijezda Gradačac
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Niste fer s prozivanjem moderatora.
Nitko nam ne plaća za moderiranje podforuma nego smo pristali pomoći ljudima koji vode forum. Ako mislite da ću (ili netko od drugih moderatora) cijeli dan biti na forumu i pratiti šta tko piše, varate se. Fino, ako vam se ne sviđa određeni post, kliknete na uskličnik gore desno i ja ili ostali modovi vidimo prijavu te djelujemo.
Nitko nam ne plaća za moderiranje podforuma nego smo pristali pomoći ljudima koji vode forum. Ako mislite da ću (ili netko od drugih moderatora) cijeli dan biti na forumu i pratiti šta tko piše, varate se. Fino, ako vam se ne sviđa određeni post, kliknete na uskličnik gore desno i ja ili ostali modovi vidimo prijavu te djelujemo.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo ću te pitati jesil bio u Ugljeviku ništa visetheboss_RD07 je napisao/la:Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Kad budete na pola puta do nas, javi se
Pocnite prijavljivat postove, pa mozda kameni spavaci, pardon, moderatori, pocnu konacno djelovati na ovoj temi.
I ti Piska nemoj se bezveze sramotit s tim ciframa, kakve 2000 hiljade bgt? Nema nas 1000 na domacim tekmama i najednom 2000 u Ugljeviku.
Treba bit realan..
U pravu je Piska bilo je oko 1700 u kavezu,oko 150-200 van kaveza i njih u lozi,tu je to oko 2 milje.reddragon001 je napisao/la:Samo ću te pitati jesil bio u Ugljeviku ništa visetheboss_RD07 je napisao/la:Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Pocnite prijavljivat postove, pa mozda kameni spavaci, pardon, moderatori, pocnu konacno djelovati na ovoj temi.
I ti Piska nemoj se bezveze sramotit s tim ciframa, kakve 2000 hiljade bgt? Nema nas 1000 na domacim tekmama i najednom 2000 u Ugljeviku.
Treba bit realan..
Da li je neko bio na treningu,kako se uklapaju novi igrači,ko najviše pokazuje ?
Utakmice ce pokazat.radi se dosta na protoku lopte igra se po zemlji uigravaju se neke akcije.sve dobro izgleda ali utakmice ce najbolje pokazati gdje smo.po meni najbolji dordevic brka sava mornar a dobro ce doci pejic lazarevic I zvonic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dosta je novih igrača,treba vremena da se isti uklope..ne treba odmah očekivati na prvoj utakmici da igraju ko Barca..kažes dobar ovaj Mornar,ko igra s njim u paru u odbrani? U Gosku baš kukaju za njim izgleda da je dobar igrač..astra1922 je napisao/la:Utakmice ce pokazat.radi se dosta na protoku lopte igra se po zemlji uigravaju se neke akcije.sve dobro izgleda ali utakmice ce najbolje pokazati gdje smo.po meni najbolji dordevic brka sava mornar a dobro ce doci pejic lazarevic I zvonic
Niko netrazi da budes tu cijeli dan al brate mili ti haman od kako je tema prebacena u 1. federalnu nisi ulazio na nasu temu jer od tad sve ovo trajebadblueboylivno je napisao/la:Niste fer s prozivanjem moderatora.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Netočno, pobrisao sam 30-ak postova.Tkanton je napisao/la:Niko netrazi da budes tu cijeli dan al brate mili ti haman od kako je tema prebacena u 1. federalnu nisi ulazio na nasu temu jer od tad sve ovo trajebadblueboylivno je napisao/la:Niste fer s prozivanjem moderatora.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Mante price kakve 2000 u Ugljeviku 9 buseva po 50 -60 Ljudi i nesto privatnim autima u vrh glave 1000 sa igracima a kuci ima i 50 navijaca nepravte neku velicinu kad nije tako nije bolje ni u lukavcu ni u svim manjim sredinama. Prvo ti piska nisi navijac nego gledaoc ja te nevidim sa navijackom skupinom.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ja ako ne navijam trnutno ne znači da nisam član iste. Pomažem aktivno pri organizaciji putovanja gostovanja, informisem članove o dešavanja u klubu. Uredujem web stranicu navijačku i klubsku volonterski ( sto su neki prije naplaćivali fino). Uskoro i TV Zvijezda. Pratim skoro sve utakmice kluba sto većina forumasa ne radi. I ono najbitnije ja sam jedan od osnivača navijača to znaju članovi i uvjek sam uz njih bez obzira dali navijao ili ne. Još od 2004-2005 navijamo a registrirano uručenje građana je tek 2007 da ne dodje do neke zabune prvobitno ime "COKADIJA" da bi se kasnije preimenovali u Zmajeve odnosno RED DRAGONS. Toliko o navijačima za ne upućene tipa batigol.
I da se nadovezem i još x stvari sam riješio za klub i dalje ću pomoći ljudima koji vode klub Šta god je u mojoj moci, da se bogdom svi uključimo u rad kluba imali bih sigurno mnogo jaci klub nego prije. Osim toga mislim da od naredne sedmice kreću Sezonske karte bujrum pljuvaci...
I da se nadovezem i još x stvari sam riješio za klub i dalje ću pomoći ljudima koji vode klub Šta god je u mojoj moci, da se bogdom svi uključimo u rad kluba imali bih sigurno mnogo jaci klub nego prije. Osim toga mislim da od naredne sedmice kreću Sezonske karte bujrum pljuvaci...
-
- Kontakt:
Ti meni nemoras govorit ja to znam bolje od tebe sigurno neznam sto se vrijedjas kad kazem da si gledaoc kad jesi i ja sam pa sta moja stvar.
Ma to sto ti radis u klubu je tvoja stvar hoces naplatit nesces bas me briga al lazes po forumu da nas je bilo 2000 i ja sam napisao da nije i nije nas bilo toliko. Ja citam forume i ti pljujes ljude tamo po forumu kao da je Zvijezda tvoja. Srevrenicane nazivas seljacima lukavcane .... Hajd smiri hormone i pisi normalno.
Ma to sto ti radis u klubu je tvoja stvar hoces naplatit nesces bas me briga al lazes po forumu da nas je bilo 2000 i ja sam napisao da nije i nije nas bilo toliko. Ja citam forume i ti pljujes ljude tamo po forumu kao da je Zvijezda tvoja. Srevrenicane nazivas seljacima lukavcane .... Hajd smiri hormone i pisi normalno.
-
- Kontakt:
Nadji post gdje sam ja tebe uvrijedio daj bolan popeli ste se na mene vas par sjasite malo ako imaš sta protiv slobodno javi se na p.p. da to riješimo ja nikog ne diram. A svi laprdaju bez veze evo upravo trazimo 1000km da kupimo kameru umjesto što ovdne s e res doniraj koji dinar Zvijezdi vise ćeš biti od koristi. Lahko je nečiji rad omalovažavati pogotovu moj.
I drugo na forumu samo pišu astra i piska ostali navijači nemaju interneta ne znaju ući ili samo citaju. A sve znaju Šta se dešava ovdje..
I drugo na forumu samo pišu astra i piska ostali navijači nemaju interneta ne znaju ući ili samo citaju. A sve znaju Šta se dešava ovdje..
utakmica u Tešnju u 17.30h,pokušaću da dođem do rezultata na poluvremenu i na kraju utakmice...ako ne zaspim
kako postim u to vrijeme me nekako obori 

Pa jarani ce ti ici nek ti javezmaj348 je napisao/la:utakmica u Tešnju u 17.30h,pokušaću da dođem do rezultata na poluvremenu i na kraju utakmice...ako ne zaspimkako postim u to vrijeme me nekako obori
A brze ce ti vrijeme proci ako budes isao u tesanj

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kakve to ima veze. Pricao sam sa sto ljudi koji su bili ti si jedini mozak koji kaze da je bilo dvije hiljade ljudi.reddragon001 je napisao/la:Samo ću te pitati jesil bio u Ugljeviku ništa visetheboss_RD07 je napisao/la:Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Treba bit realan..
Pa eto vidio si koliko je hordi bilo u Gradaccu, a njih nije bilo 2000, vec 1200-1500.
Zato pusti suplju pricu. De mi objasni kako si natrpo 2000 ljudi u 5-6 autobusa?
⭐
vjeruj da bi volio otići i pogledati ali sam pozvan na iftar..ajde neko će nam već javljati rezultat pa makar zvao i nekoga sa klupeastra1922 je napisao/la:Pa jarani ce ti ici nek ti javezmaj348 je napisao/la:utakmica u Tešnju u 17.30h,pokušaću da dođem do rezultata na poluvremenu i na kraju utakmice...ako ne zaspimkako postim u to vrijeme me nekako obori
A brze ce ti vrijeme proci ako budes isao u tesanj

-
- Kontakt:
Tesko da će kod feje držati na klupi telefone nije to hlapic. A javit xu ja na forum rezultati i promjene za ove koji vole zvijezdu ovakva kakva jeste .
nisam ni rekao da ću zvati neke od igrača,ima tu i raznih uposlenikareddragon001 je napisao/la:Tesko da će kod feje držati na klupi telefone nije to hlapic. A javit xu ja na forum rezultati i promjene za ove koji vole zvijezdu ovakva kakva jeste .

-
- Kontakt:
Alo neznas pisat bar citaj sto se pise ja nemam nista protiv tebe cak sto vise cijenim tvoj trud kako bi objavio informaciju jer sam se bavio poslovinma gdje ljudi pljuju one koj bilo sta rade pavi dzabe al to je takoreddragon001 je napisao/la:Nadji post gdje sam ja tebe uvrijedio daj bolan popeli ste se na mene vas par sjasite malo ako imaš sta protiv slobodno javi se na p.p. da to riješimo ja nikog ne diram. A svi laprdaju bez veze evo upravo trazimo 1000km da kupimo kameru umjesto što ovdne s e res doniraj koji dinar Zvijezdi vise ćeš biti od koristi. Lahko je nečiji rad omalovažavati pogotovu moj.
Ja ti fino napisao nemojte bezze svadjat s ljudima iz okruzenja i onda van krivo sto vas ljudi negotive i docekuju kako docekuju. Ja sam prosao svugdje nikad me niko nije pogledao u travniku smo u pola grada prosli pored kortea navijaca u dresu zvijezde nije niko dobacio rijec.
I jos sam napisao da nas nijr bilo u ugljeviku 2000 i ti znas da nije.
Tako da nemam nista protiv tebe niti bilo koga al nemojte pisat neistinu. Takve stvari su nas kostale isoadanja jer su svi po firumu pisali o namjestenim utakmicama tako ako sta moglo i kupit nije a to je veliki uticaj da ja ti i.... Znamo za to.i jos bitno ja za zvijezdu svake god dajem pare koliko mogu al ti je nebitno.
vi jaci nego ikada.mozda ordagic da nije otisao bili bi najjaca ekipa u prvoj ligi koja se ikada takmicila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.