NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kakav je teren izmedju stadiona u Listice? Znaci stadion, dva reda kuca pa zelenilo, pa Listica. Vidim na google maps da tu ima jako puno prostora. Mozda bi tu nekad mogao niknuti neki fin stadioncic ukoliko je teren ravan.
je ravan je..Signore je napisao/la:Kakav je teren izmedju stadiona u Listice? Znaci stadion, dva reda kuca pa zelenilo, pa Listica. Vidim na google maps da tu ima jako puno prostora. Mozda bi tu nekad mogao niknuti neki fin stadioncic ukoliko je teren ravan.
tu je, koliko sam ja cuo, nekad planiran stadion..to je lokacija di bi se vjerojatno i gradio da treba novi
danas protiv Veleža 1:1
[youtube][/youtube]
Samo golovi ja mislio bit će koja akcija ?brig je napisao/la:je ravan je..Signore je napisao/la:Kakav je teren izmedju stadiona u Listice? Znaci stadion, dva reda kuca pa zelenilo, pa Listica. Vidim na google maps da tu ima jako puno prostora. Mozda bi tu nekad mogao niknuti neki fin stadioncic ukoliko je teren ravan.
tu je, koliko sam ja cuo, nekad planiran stadion..to je lokacija di bi se vjerojatno i gradio da treba novi
[youtube][/youtube]

I have a dream
koliko imam info, nije se imalo puno toga za vidjetiwestherc je napisao/la:Samo golovi ja mislio bit će koja akcija ?brig je napisao/la:je ravan je..Signore je napisao/la:Kakav je teren izmedju stadiona u Listice? Znaci stadion, dva reda kuca pa zelenilo, pa Listica. Vidim na google maps da tu ima jako puno prostora. Mozda bi tu nekad mogao niknuti neki fin stadioncic ukoliko je teren ravan.
[youtube][/youtube]

Dokle ste vi sa tranaferima ? Ko je dosao/otisao ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Otisli Peko, Zakaric, Tai, braca Dzidic, Plazonic, Ljubic, Zadro
Dosli Baraban, Odak, Pinjuh i Spikic
...
Spikic se izgleda ponovno ozljedio, podhitno se treba traziti stoper
Dosli Baraban, Odak, Pinjuh i Spikic
...
Spikic se izgleda ponovno ozljedio, podhitno se treba traziti stoper
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
lijep stadion, ususan...ne treba veci samo detalje dotjerivati...
svaka cast
svaka cast
- bordoakapitar
Ususan= ošišan, usisan ili ušuškan?
Jozo Spikic out pola godine, ponovno ozljedio krizne ligamente...
Momak stvarno nema srece
Momak stvarno nema srece
HRHB
HRHB
Sve pohvale za radove, tako i treba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ušušan = nekako potaman, taman, luckast haha ma sta ja znan tako se kažebordoakapitar je napisao/la:Ususan= ošišan, usisan ili ušuškan?
[PRVAK HERCEG-BOSNE] Na današnji dan 1994. godine Široki Brijeg je osvojio povijesni prvi naslov prvaka Herceg-Bosne.
Kao pobjednik Sjeverne skupine Široki Brijeg, tadašnja Mladost-Dubint, u finalu je igrao protiv pobjednika Južne skupine, mostarskog Zrinjskog.
U prvoj utakmici Pod Bijelim brijegom 26. lipnja 1994. bilo je 0:0, a u uzvratu 3. srpnja 1994. pred 4.000 gledatelja na Pecari Mladost-Dubint zgoditkom Marija Marušića slavi 1:0 i osvaja povijesni trofej koji je nogometnu povijest Širokog Brijega usmjerio europskim dosezima.
Trener je bio Žarko Barbarić, a za Mladost-Dubint su igrali: Vasilj, Prusina, Lončar, Slišković, Banožić, Bubalo, A. Marušić, Ačkar, M. Marušić, Prskalo, Zovko.

Kao pobjednik Sjeverne skupine Široki Brijeg, tadašnja Mladost-Dubint, u finalu je igrao protiv pobjednika Južne skupine, mostarskog Zrinjskog.
U prvoj utakmici Pod Bijelim brijegom 26. lipnja 1994. bilo je 0:0, a u uzvratu 3. srpnja 1994. pred 4.000 gledatelja na Pecari Mladost-Dubint zgoditkom Marija Marušića slavi 1:0 i osvaja povijesni trofej koji je nogometnu povijest Širokog Brijega usmjerio europskim dosezima.
Trener je bio Žarko Barbarić, a za Mladost-Dubint su igrali: Vasilj, Prusina, Lončar, Slišković, Banožić, Bubalo, A. Marušić, Ačkar, M. Marušić, Prskalo, Zovko.

HRHB
HRHB
Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ha ha ha vidi dresova Zrinje,ovo je prva garnitura nakon reaktiviranja kluba.Za Zrinju tada igrali Baka Sliskovic,Slaven Musa,Tiki Skoko ....Android je napisao/la:[PRVAK HERCEG-BOSNE] Na današnji dan 1994. godine Široki Brijeg je osvojio povijesni prvi naslov prvaka Herceg-Bosne.
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10984141_1171358832894180_9036578760562870057_n.jpg?oh=2be5f0521265879c2539eb96fd32e40a&oe=560E0D72[/img]
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Siroki-Sloga 2-4
Sjajno, drugoligas nas razbi u Sirokom...
Sjajno, drugoligas nas razbi u Sirokom...
HRHB
HRHB
Kakav je ovo sastav? Pa pola igrača vam nije igralo?
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
kad je sve ozlijeđeno, a igralo se kombinirano..prvo druga momčad, a drugo donekle prva, a stopere igrali kadet jedan i bivši junior koji je do sad igrao za Čapljinu...westherc je napisao/la:Kakav je ovo sastav? Pa pola igrača vam nije igralo?
I samo jako...
teško je tu išta očekivati..
ali ono što me oduševilo..-> TRAVNJAK

bolji je na kampu Širokog nego u većine premijerligaša
Kakve veze što je kombiniran sastav, pa prošle sezone smo sa drugom postavom došli do finala kupa.
Činjenica ako budemo igrali sa ovim sastavom, bez pojačanja čeka nas borba za 10 mjesto.
Činjenica ako budemo igrali sa ovim sastavom, bez pojačanja čeka nas borba za 10 mjesto.
golovi:
[youtube][/youtube]
neka mi izgubimo sve prijateljske a kad dođu prave utakmice onda ćemo vidjeti..
inače, Pehar odličan
..šteta da nije bio na raspolaganju prošlu polusezonu
pogledajte teren kako je dobar
[youtube][/youtube]
neka mi izgubimo sve prijateljske a kad dođu prave utakmice onda ćemo vidjeti..
inače, Pehar odličan

pogledajte teren kako je dobar
Brig kakvi su bili ovi mladji, ima li ista potencijala
HRHB
HRHB