EKV nije rock, EKV je umjetnost i ne spada ni u jednu kategoriju/žanr.legenda reala je napisao/la:sve fol rokeri
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sinhro mama
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
žao mi je što najveći sin Norveške nije tu, da ti održi par lekcija o muzici, jer sam ja zadrijemoVirtu4l je napisao/la:EKV nije rock, EKV je umjetnost i ne spada ni u jednu kategoriju/žanr.legenda reala je napisao/la:sve fol rokeri

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad tema bude bude muzika sa koride pitaćemo ga za mišljenje 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kad tema bude bude muzika sa koride pitaćemo ga za mišljenje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj šuplje, kad si se fato u kolo na Posestri nisi tako pričoVirtu4l je napisao/la:Kad tema bude bude muzika sa koride pitaćemo ga za mišljenje

nego poručuje ti najveći sin norveški da se čak i u fudbal više razumiješ nego u muziku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Što ga to nema na forumu, gleda reprizu Zvezde Granda?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brat najjači.Virtu4l je napisao/la:Što ga to nema na forumu, gleda reprizu Zvezde Granda?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
[youtube][/youtube]
Od mene za nocas dosta
Od mene za nocas dosta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Što ga to nema na forumu, gleda reprizu Zvezde Granda?
ma stara boljka aco veliki
Insajderu skini mu ban živ bio, umrla nam tema, ostade legenda bez guznih havera
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
I ja sad kreno da napišem to, nema Curtma, nemam s kim da zajebajem Virtonju, nije mi samom zanimljivoVirtu4l je napisao/la:Insajderu skini mu ban živ bio, umrla nam tema, ostade legenda bez guznih havera

Tonemo,stvaran svet oko mene,zid,vrt,idemo,novac u rukama..insider je napisao/la:Ma nema najdraže, nemoguće je za neku reći najdraža, ali eto ja obožavam tu koju si postavio, Aut, Dum Dum, Oči boje meda, Prvi i posljednji dan, Radostan dan, Sinhro, Sedam dana, Srce, Krug, Ti si sav moj bol... I kako da izdvojim nekuOtelo je napisao/la:Ja na chatu nisam postavio losu pjesmu od kako sam dosao na forum![]()
Meni najdraza:
[youtube][/youtube]
Virtual, ne, nipošto mada znam da si samo sarkastičan, ali zaboravih da napomenem i Srđana Todorovića.
Stvarno nema najbolje,jer ekv se ne sluša, oni su životna inspiracija
Ni staviti ga sam ne znaslegenda reala je napisao/la:I ja sad kreno da napišem to, nema Curtma, nemam s kim da zajebajem Virtonju, nije mi samom zanimljivoVirtu4l je napisao/la:Insajderu skini mu ban živ bio, umrla nam tema, ostade legenda bez guznih havera

Jedna ona koja se uda za te

Tako je kralju, valja to objasniti ovim norveškogoraždanskim nemačima pojmahroni je napisao/la:Tonemo,stvaran svet oko mene,zid,vrt,idemo,novac u rukama..
Stvarno nema najbolje,jer ekv se ne sluša, oni su životna inspiracija
Otelo je napisao/la:Ni staviti ga sam ne znas![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S Irmom sam, s Irmom sam hodao četiri godine, zbog nje sam, zbog nje sam, išao pješke do Dobrinje.
@Hroni, zaboravio sam na ove Stvaran svijet oko mene i Novac u rukama, obožavam ih također. Da ne zaboravimo i Ja znam, Istina mašina, Geto, Budi sam na ulici, Ona mi je rekla, Sarajevo, Zemlja itd... itd...
p.s. Šta je to Skandinavac uradio, pa je banovan?

@Hroni, zaboravio sam na ove Stvaran svijet oko mene i Novac u rukama, obožavam ih također. Da ne zaboravimo i Ja znam, Istina mašina, Geto, Budi sam na ulici, Ona mi je rekla, Sarajevo, Zemlja itd... itd...
p.s. Šta je to Skandinavac uradio, pa je banovan?
Ti ga banovao na Vranješovoj temi, čovjek branio čast Bošnjakainsider je napisao/la:p.s. Šta je to Skandinavac uradio, pa je banovan?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam Nerminovica, jesam Cartmana.Virtu4l je napisao/la:Ti ga banovao na Vranješovoj temi, čovjek branio čast Bošnjakainsider je napisao/la:p.s. Šta je to Skandinavac uradio, pa je banovan?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dokle Virtonja dokle, stvarno nisko padaš, haj što si se uvijek priklanjo moderaciji sad i malom Otelu pa zar je dotle došloVirtu4l je napisao/la:
Tako je kralju, valja to objasniti ovim norveškogoraždanskim nemačima pojma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.