Buraz ja sam neralan hehegeheheMortemHz je napisao/la:Shofa,da ti nije malo nerealna ta prognoza u potpisu
Poslije ova dva gola iz prekida koje smo dali izgleda da jeste nerealna al je ne mjenjam. Ostajem pri tome pa sta bude
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Buraz ja sam neralan hehegeheheMortemHz je napisao/la:Shofa,da ti nije malo nerealna ta prognoza u potpisu
THEC je napisao/la:saberite se ba i vi koji pisete o nekoj ljubavi, kakvih ba 50 km, idem na utakmicu da bih se nervirao i jos to placam, mislim da vecu ljubav ne mozes naci od te ali treba imati i granicu, pa ne seremo pare jbt, a po svecanoj lozi ce svakakvi tipovi da budu i platice za to ku.rcinu jednu veliku, dzaba ce gledati utakmicu a sirotinji nabij cijenu maksimalno, i otici cu ja na tekmu, ko sto sam i dosad da ne bi ovo ko pomislio da o sebi pricam, ali itekako cijene utjecu na posjetu ovdje, ko to nije skontao ne znam gdje zivi onda
THEC je napisao/la:saberite se ba i vi koji pisete o nekoj ljubavi, kakvih ba 50 km, idem na utakmicu da bih se nervirao i jos to placam, mislim da vecu ljubav ne mozes naci od te ali treba imati i granicu, pa ne seremo pare jbt, a po svecanoj lozi ce svakakvi tipovi da budu i platice za to ku.rcinu jednu veliku, dzaba ce gledati utakmicu a sirotinji nabij cijenu maksimalno, i otici cu ja na tekmu, ko sto sam i dosad da ne bi ovo ko pomislio da o sebi pricam, ali itekako cijene utjecu na posjetu ovdje, ko to nije skontao ne znam gdje zivi onda

E moj drug daj Boze da bude i 10 hiljadabordobijeli je napisao/la:cijena karatamislim da su prevelike za nas standard ja licno cu doci ali mislim da ovim gubimo nekoliko hiljada gledalaca jos kad se uzme da je ramazan tesko da ce biti posjeta veca od 20 hiljada ,volio bi da se prevarim al vidjecemo .istok je trebao biti 10 a sjever 5 a nek zapad bude 20
dok se ostatak igrača priprema za utakmicu ševko i stepanov se pripremaju za ispomoć hz u poznanuMrcho je napisao/la:Gledaj Sefke kao da se sprema za UFC-a a ne za Lech-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ove cijene su malo pretjerane, u najmanju ruku...
Trebas napuniti stadio i da te isti nosi do pobjede, pa onda u trecem pretkolu ako Bog da povecati cijene uz nekog atraktivnijeg protivnika!!!!!
Nego ta razlika koju ce klub zaraditi i nije od nekog znacaja, a moze se lako dogoditi da se ispostavi kao los potez i prepolovi interes za utakmicom!!!!
mora pojacati cucnjeveDesole je napisao/la:Joj Dulji noge, nije ni cudo sto ne moze osutat nakon trka
Hvala bratehilmo je napisao/la:@ljiljane
Ti se za kartu ne brini, ako zafali znaš kome ćeš se obratiti.
E za godišnju![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: enzo1, Hajdeee, perodeformero, TETRAPAK, Varijantas8 i 36 gostiju.