FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 03 jul 2015, 23:08

MortemHz je napisao/la:Shofa,da ti nije malo nerealna ta prognoza u potpisu :hmmmm:
Buraz ja sam neralan hehegehehe
Poslije ova dva gola iz prekida koje smo dali izgleda da jeste nerealna al je ne mjenjam. Ostajem pri tome pa sta bude :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2015, 23:16

THEC je napisao/la:saberite se ba i vi koji pisete o nekoj ljubavi, kakvih ba 50 km, idem na utakmicu da bih se nervirao i jos to placam, mislim da vecu ljubav ne mozes naci od te ali treba imati i granicu, pa ne seremo pare jbt, a po svecanoj lozi ce svakakvi tipovi da budu i platice za to ku.rcinu jednu veliku, dzaba ce gledati utakmicu a sirotinji nabij cijenu maksimalno, i otici cu ja na tekmu, ko sto sam i dosad da ne bi ovo ko pomislio da o sebi pricam, ali itekako cijene utjecu na posjetu ovdje, ko to nije skontao ne znam gdje zivi onda
:thumbup:

Ne znam jarane, citam ove postove i drzim prst na celu. Jedino jos gace sa sebe da prodam. To mi jos ostalo od prosle sezone. Recimo koliko je ovakvih kao ja, studenti bez ikakvih primanja. Evo trazim ovih dana da radim sta za dnevnicu, moram vidjeti za godisnju. Ali malo pretjeruju fakat, ali eto valjda sad ima i dijaspore pa na to racunaju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 jul 2015, 23:17

THEC je napisao/la:saberite se ba i vi koji pisete o nekoj ljubavi, kakvih ba 50 km, idem na utakmicu da bih se nervirao i jos to placam, mislim da vecu ljubav ne mozes naci od te ali treba imati i granicu, pa ne seremo pare jbt, a po svecanoj lozi ce svakakvi tipovi da budu i platice za to ku.rcinu jednu veliku, dzaba ce gledati utakmicu a sirotinji nabij cijenu maksimalno, i otici cu ja na tekmu, ko sto sam i dosad da ne bi ovo ko pomislio da o sebi pricam, ali itekako cijene utjecu na posjetu ovdje, ko to nije skontao ne znam gdje zivi onda
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2015, 23:20

cijena karata :hmmmmm: mislim da su prevelike za nas standard ja licno cu doci ali mislim da ovim gubimo nekoliko hiljada gledalaca jos kad se uzme da je ramazan tesko da ce biti posjeta veca od 20 hiljada ,volio bi da se prevarim al vidjecemo .istok je trebao biti 10 a sjever 5 a nek zapad bude 20 :salut:

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 03 jul 2015, 23:21

Gledaj Sefke kao da se sprema za UFC-a a ne za Lech-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Ove cijene su malo pretjerane, u najmanju ruku...
Trebas napuniti stadio i da te isti nosi do pobjede, pa onda u trecem pretkolu ako Bog da povecati cijene uz nekog atraktivnijeg protivnika!!!!!

Nego ta razlika koju ce klub zaraditi i nije od nekog znacaja, a moze se lako dogoditi da se ispostavi kao los potez i prepolovi interes za utakmicom!!!!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 jul 2015, 23:23

bordobijeli je napisao/la:cijena karata :hmmmmm: mislim da su prevelike za nas standard ja licno cu doci ali mislim da ovim gubimo nekoliko hiljada gledalaca jos kad se uzme da je ramazan tesko da ce biti posjeta veca od 20 hiljada ,volio bi da se prevarim al vidjecemo .istok je trebao biti 10 a sjever 5 a nek zapad bude 20 :salut:
E moj drug daj Boze da bude i 10 hiljada

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 jul 2015, 23:28

hahaha
F.K.SARAJEVO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 jul 2015, 23:30

Mrcho je napisao/la:Gledaj Sefke kao da se sprema za UFC-a a ne za Lech-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Ove cijene su malo pretjerane, u najmanju ruku...
Trebas napuniti stadio i da te isti nosi do pobjede, pa onda u trecem pretkolu ako Bog da povecati cijene uz nekog atraktivnijeg protivnika!!!!!

Nego ta razlika koju ce klub zaraditi i nije od nekog znacaja, a moze se lako dogoditi da se ispostavi kao los potez i prepolovi interes za utakmicom!!!!
dok se ostatak igrača priprema za utakmicu ševko i stepanov se pripremaju za ispomoć hz u poznanu :mrgreen:
1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 jul 2015, 23:32

Joj Dulji noge, nije ni cudo sto ne moze osutat nakon trka :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jul 2015, 23:34

Desole je napisao/la:Joj Dulji noge, nije ni cudo sto ne moze osutat nakon trka :D
mora pojacati cucnjeve :D
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2015, 23:35

Dulja ako ovako nastavi igrati mogao bi posle Cimija biti drugi igrac koji ce nas napusti.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jul 2015, 23:36

nekako mislim da nam i jeste on cilj poslije Cimija i zbog godina a onda Radovac
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2015, 23:37

@ljiljane
Ti se za kartu ne brini, ako zafali znaš kome ćeš se obratiti.
E za godišnju :hmmmmm:

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 jul 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 jul 2015, 23:38

Cijene karti su previsoke.Sve preko 12 000 ljudi protiv Lecha bi bilo iznenađenje.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 jul 2015, 23:39

Evo i danas Sevko bio u sansi. Cudnovato je kako se on u skoro svakoj utakmici nadje u gol sansi, e sad u pocetku je to koristio odlicno, kad se desio problem i pad forme, onda je zakazao u realizaciji, ali se i tad nalazio u tim prilikama. Ima on taj neki filing strasan, treba mu fakat pruzit jos jednu sansu, zasluio je. Ako bude onaj pravi, usrecit ce nas dosta. Ako ne, onda jbg... Zao mi je sto se momak otpisuje, da ne kazem nesto vise...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2015, 23:41

Realne cijene su kao i proslih godina:
Istok 12
Zapad 15
Sjever 6

Ovo je malo preseravanje, pusti to trebaju se svi uclaniti.. Nije uredu, ne idu samo clanovi na utakmice..
Opet, uvjeren sam 100% da ide preko 20k i sa ovim cijenama, al mislim da su navijaci zasluzili nakon svega malo jeftinije cijene... Mnogo toga smo prosli..

Jednostavno, cijene su preskupe..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2015, 23:42

Kazu menadzer Stevanovica nam se sam nudi.Frajer je potpuno propao, koji ce nam ****.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2015, 23:43

hilmo je napisao/la:@ljiljane
Ti se za kartu ne brini, ako zafali znaš kome ćeš se obratiti.
E za godišnju :hmmmmm:

Hvala brate ;)

Ma ne znam, bogami tesko i godisnja, bice prica ko inace, od tekme do tekme sta se nakuca :tralala: :P

Ma kakav crni polovnjak Stevanovic, nista to :nedam: :nene: Neka se sad gura po gulaš ligi, nije mogao u Gyoru da igra :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jul 2015, 23:43

I jos nesto vezano za karte i ja cu zavrsiti, ramazan je ima raje koja posti, kako o tome nije niko razmisljao, treba nesto kupiti da se i pojede, iftari jednostavno je ovo sve preskupo, al neka rade u klubu kako misle da treba, ako im se ne bude svidjela posjeta neka sebe krive, ovo nije Njemacka i mi nemamo tu naviku, kulturu odlaska na utakmice, nego vaznost utakmice i cijene odredjuju posjetu i to je tako

edit: Zip to je to otprilike za nas standard
Pyro is not a crime !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 jul 2015, 23:44

Standardno - 25 000... za sve ostalo tu je face tv.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, HordasFks i 41 gost.