FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izmislja bordo bijeli da digne tenzije sta li,samo ignorisi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Head, zar nije bolje sto su nam se ovako smijesne veliki greske desile protiv Rijeke nego Lecha. Bice bolje ba 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Rijeka igrala u Ligi Evrope pobjedjivala mocne ekipe Lech ispado u predkolima od Litvanaca i Islandjana , momak u pravu milion %Elddar je napisao/la:Rijeka jača od Lecha? Gdje živiš ti paša mojokoca je napisao/la:Sto se mene tice ja sam zadovoljan..
Prvi tim odigrao odlicno prvo poluvrijeme protiv tima koji je znatno jaci od Lecha
Drugo poluvrijeme dobro doslo da se vidi ko otpada i to je to
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Krivo je i meni zbog poraza, ali jbg, prvi put igra odbrana zajedno. Novi golman, koji treba da se uigra sa odbranom itd. Puno stvari treba uzeti u obzir prije nego pocnemo kukati. Nikad poraze nisam slavio, necu ni ovaj, samo realno govorim.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
ja ne dizem tenzije vi dizete tenzije s negativnim komentarima kao npr mrs ,treba ovo sve u pm i slicno . evo head i sam si spomenu da treba da popravimo neke stvari to i jest svrha priprema pa i ovog poraza da te stvari ne ponovimo protiv leha ,meni smeta sto pisete u negativnom kontekstu kao da je 2009 god a klub nikad stabilni idemo krupnim koracima naprijed u svim segmentima ne znam cemu toliko negativnosti
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... eva/166426MCMXLVI je napisao/la:Head, zar nije bolje sto su nam se ovako smijesne veliki greske desile protiv Rijeke nego Lecha. Bice bolje ba
Pogledaj ovo brate, gubimo lopu na 30 metara pet igraca stoji ukopano nece da se vrati i pomogne odbrani nego lezerno gleda kako igraci Rijeke trce i zabijaju nam gol. Drugi gol stojimo daleko od igraca. Treci gol amaterski. Hocu da kazem da mi na **** ide ovo nezalaganje, izgubio si loptu na 30 metara vrati se u odbranu sta cekas na 30 metara od gola i gledas kako nam zabijaju gol. To nije plod nikakve neuigranosti, to je plod lijenosti i nedostatka zelje. Zato kazem da bi oni meni trceci nazad za Catez. Hoces da igras za Sarajevo, da imas redovnu platu al hoces da se zajebajes prijateljske utakmice. Nece moci, barem kod mene to ne prolazi. Za to cu ih uvijek kritikovati, pickice.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate ti si jedini koji to radi a pritom stavis nekih 10 smajlija..Head je izrazio nezadovoljnost sto smo primili 3 brza gola i da se ovo ne smije desavati..ovo sto ti pises si sve izmislio namjenskibordobijeli je napisao/la:ja ne dizem tenzije vi dizete tenzije s negativnim komentarima kao npr mrs ,treba ovo sve u pm i slicno . evo head i sam si spomenu da treba da popravimo neke stvari to i jest svrha priprema pa i ovog poraza da te stvari ne ponovimo protiv leha ,meni smeta sto pisete u negativnom kontekstu kao da je 2009 god a klub nikad stabilni idemo krupnim koracima naprijed u svim segmentima ne znam cemu toliko negativnosti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dulja ako bude ozbiljan, zavrsit ce u Totenhemu, strasan igrac. Vezat ga ugovorom do 2064.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo boldirano i jest najzalosnije.Valja primiti tri komada za 25 minuta,kao da nisu imali loptu ni 10% u posjedu za to vremena.Head je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako glup zakljucak, ko je spomenuo smjenu uprave, trenera![]()
![]()
Ako ne pises uz dlaku odmah tjeras upravu.![]()
![]()
Ovo treba biti opomena igracima i sefu strucnog staba za naredne utakmice. Ne smeta mi toliko sto smo izgubili nego mi smeta sto smo primili 3 gola za 25 minuta.
Uprava je odradila posao,ali oni na terenu su tanko odigrali.Nisu uigrani,neki tek dosli,nisu u punom trenaznom procesu..ali jbga nije lijepo vidjeti da klub gubi,taman posla mu jos komplimente za poraz davati

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Odavno ja trubim da je on zlatna koka. Ono pravo prodorno krilo dugog koraka koje moze u svakoj ligi da uspije.SiouxLukavac je napisao/la:Dulja ako bude ozbiljan, zavrsit ce u Totenhemu, strasan igrac. Vezat ga ugovorom do 2064.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slazem se za sve sto si napisao, meni najgora ova situacija kod drugog gola. Tako amaterno izgleda ba. U jednom klipu Hebibovic mi izgleda totalno sokiran i nervozan. Kako znam taj europe i dobrih priprema sa Velezom nije vidjeo. Jedina pozitiva sto je ovo bila pripremna utakmica i sto nije Lech. Siguran sam u to kad bih Rijeka bila nasa generalna proba, uzeli bih! Ikande treba sto prije potpisati!Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... eva/166426MCMXLVI je napisao/la:Head, zar nije bolje sto su nam se ovako smijesne veliki greske desile protiv Rijeke nego Lecha. Bice bolje ba
Pogledaj ovo brate, gubimo lopu na 30 metara pet igraca stoji ukopano nece da se vrati i pomogne odbrani nego lezerno gleda kako igraci Rijeke trce i zabijaju nam gol. Drugi gol stojimo daleko od igraca. Treci gol amaterski. Hocu da kazem da mi na **** ide ovo nezalaganje, izgubio si loptu na 30 metara vrati se u odbranu sta cekas na 30 metara od gola i gledas kako nam zabijaju gol. To nije plod nikakve neuigranosti, to je plod lijenosti i nedostatka zelje. Zato kazem da bi oni meni trceci nazad za Catez. Hoces da igras za Sarajevo, da imas redovnu platu al hoces da se zajebajes prijateljske utakmice. Nece moci, barem kod mene to ne prolazi. Za to cu ih uvijek kritikovati, pickice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
pogledaj posljednji nekoliko stranica sta ste pisali ,a ok ne zelim se raspravljati svako ima pravo da misli i kaze sta hoce pozzz .samo ja nisam tip da nakon poraza od rijeke pisem da su pickice a kad prodjemo leha bice herojiMortemHz je napisao/la:Brate ti si jedini koji to radi a pritom stavis nekih 10 smajlija..Head je izrazio nezadovoljnost sto smo primili 3 brza gola i da se ovo ne smije desavati..ovo sto ti pises si sve izmislio namjenskibordobijeli je napisao/la:ja ne dizem tenzije vi dizete tenzije s negativnim komentarima kao npr mrs ,treba ovo sve u pm i slicno . evo head i sam si spomenu da treba da popravimo neke stvari to i jest svrha priprema pa i ovog poraza da te stvari ne ponovimo protiv leha ,meni smeta sto pisete u negativnom kontekstu kao da je 2009 god a klub nikad stabilni idemo krupnim koracima naprijed u svim segmentima ne znam cemu toliko negativnosti

Izgleda da je loptu izgubio tj. nije je ni primio - broj 7Head je napisao/la: Pogledaj ovo brate, gubimo lopu na 30 metara pet igraca stoji ukopano nece da se vrati i pomogne odbrani nego lezerno gleda kako igraci Rijeke trce i zabijaju nam gol. Hocu da kazem da mi na **** ide ovo nezalaganje, izgubio si loptu na 30 metara vrati se u odbranu sta cekas na 30 metara od gola i gledas kako nam zabijaju gol. To nije plod nikakve neuigranosti, to je plod lijenosti i nedostatka zelje.

Ne raspravljajte se sa mutavcima, isto ste djeca
Nek se zabave svojim jadnim klubovima
Neka izgubimo i ostale dvije prijateljske sto se mene tice, samo protiv Lecha da budemo pravi
Nek se zabave svojim jadnim klubovima
Neka izgubimo i ostale dvije prijateljske sto se mene tice, samo protiv Lecha da budemo pravi
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joj ovih izjava dženinih, odavno je prestalo biti smiješno bar meni i prešlo je u brukanje prvo njega pa onda i nas kao kluba...
1946
Rijecit je bio Kodro,ali je **** od trenera.Stepanov kad se spremi,te se zadnja linija vise uigra,bice svasta protiv Lecha.BitiSrcemVezan je napisao/la:joj ovih izjava dženinih, odavno je prestalo biti smiješno bar meni i prešlo je u brukanje prvo njega pa onda i nas kao kluba...
Ima jos 11 dana taman da se to jos malo doradi.
Skim jos igramo.?
-
- Kontakt:
samo moliti Boga da se matej vrati i biche to ok,barich je za mongolske lige realno
VVVBK
VVVBK
benku i djenu kada usporedis,djeluju ko prvacic i profesor jbt..morate malo poraditi na djeni,dobro ovaj put nije copao nos
ps.**** se,igrao sam pobjeda sarajeva i oba daju gol,kod 1-1 se ponadao,ali pljuss
ode mi 300 ojrica listic djaba.

ps.**** se,igrao sam pobjeda sarajeva i oba daju gol,kod 1-1 se ponadao,ali pljuss

ode mi 300 ojrica listic djaba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
07.07.2015 17:30 - FC Vorskla Poltavaamypitar je napisao/la:Rijecit je bio Kodro,ali je **** od trenera.Stepanov kad se spremi,te se zadnja linija vise uigra,bice svasta protiv Lecha.BitiSrcemVezan je napisao/la:joj ovih izjava dženinih, odavno je prestalo biti smiješno bar meni i prešlo je u brukanje prvo njega pa onda i nas kao kluba...
Ima jos 11 dana taman da se to jos malo doradi.
Skim jos igramo.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.