FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 03 jul 2015, 20:19

Gdje će Stevanović? Stevanović ponuđen Partizanu, iz Humske rekli "ne" Piše: A. Pašić Danas, 18:31 Prema pisanju srbijanskih medija, čelnicima Partizana ponuđen je bivši bosanskohercegovački reprezentativac Miroslav Stevanović. Stevanović je nakon ispadanja Győra dobio odriješene ruke u potrazi za novom sredinom, a među klubovima koji ga žele dovesti spominju se Borac i Sloboda iz Tuzle. Međutim, njegove ambicije su znatno veće. Stevanović nema namjeru da se vrati u BHT Premijer ligu BiH, pa je tako posredstvom menadžera ponuđen čelnicima beogradskog Partizana. Premda je riječ o igraču koji je prije tri godine žario i palio terenima širom Srbije, crno-bijeli su navodno odgovorili negativno na ponuđeni zahtjev. Podsjećamo, Stevanović se u protekloj polusezonu nije naigrao u mađarskom Győru, što ukazuje da karijera ima tendenciju pada. Još je igrao za Vojvodinu, Borac, Sevillu, Elche i Deportivo Alaves.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/stevano ... -ne/166420
Ja volim FK Tuzla City

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 03 jul 2015, 23:20

Gledam malo prije na moja tv, nekakav kanal citytv, pregled svih utakmica Slobode u prošloj sezoni, ne znam jel taj kanal ima kakve veze s našim klubom!?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 jul 2015, 23:32

[youtube][/youtube]

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 jul 2015, 11:08

Gdje su ovi postavili stand na korzu zna li neko ?

Sto se tice dolaska Stevanovica ako ce dolaziti po nekoj logici bi trebao do polaska u Sloveniju sto znaci da do ponedeljka bi se trebao prikljuciti ekipi vjerovatno direktno u Sloveniji s obzirom da je trenutno u Madzarskoj.
samo Sloboda

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jul 2015, 11:10

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2015, 11:10

merak je napisao/la:Gdje su ovi postavili stand na korzu zna li neko ?

Sto se tice dolaska Stevanovica ako ce dolaziti po nekoj logici bi trebao do polaska u Sloveniju sto znaci da do ponedeljka bi se trebao prikljuciti ekipi vjerovatno direktno u Sloveniji s obzirom da je trenutno u Madzarskoj.
Izmedju Seje i Vilija i sata su :wave:

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 04 jul 2015, 11:27

Nakon što je prije pet godina briljirao u dresu Borca, Miroslava Stevanovića bi mogli gledati ponovo na bh. terenima.
Protekle sedmice spominjao se njegov povrataka u banjalučki klub, međutim bivši reprezentativac naše zemlje pregovara sa Slobodom što je otkrio i predsjednik tuzlanskog premijerligaša, Azmir Husić.

''Da vam kažem iskreno ja sam u pregovorima sa Miroslavom Stevanovićem koji bi u narednih dan dva trebao znati da li će ići u inostranstvo i ako se to ne desi to bi bilo naše pojačanje. Ukoliko do toga ne dođe, mi opet imamo veoma dobru ekipu, ma da bi on naravno bio dobro pojačanje i mi bi voljeli da on dođe nama''. kazao je Husić u razgovoru za Avazov sport.

Sloboda naredne sezone ima izuzetno visoke ambicije, u klub je stiglo niz sjajnih pojačanja, a zadržana je i okosnica tima koji je odigrao odličnu polusezonu.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 04 jul 2015, 11:40

Hajmo još Stevicu dovest i da se to u Sloveniji uigra sve, pa da u finom raspoloženju dočekamo start sezone 8-)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2015, 11:41

Nakon što je prije pet godina briljirao u dresu Borca, Miroslava Stevanovića bi mogli gledati ponovo na bh. terenima.
Protekle sedmice spominjao se njegov povrataka u banjalučki klub, međutim bivši reprezentativac naše zemlje pregovara sa Slobodom što je otkrio i predsjednik tuzlanskog premijerligaša, Azmir Husić.

''Da vam kažem iskreno ja sam u pregovorima sa Miroslavom Stevanovićem koji bi u narednih dan dva trebao znati da li će ići u inostranstvo i ako se to ne desi to bi bilo naše pojačanje. Ukoliko do toga ne dođe, mi opet imamo veoma dobru ekipu, ma da bi on naravno bio dobro pojačanje i mi bi voljeli da on dođe nama''. kazao je Husić u razgovoru za Avazov sport.

Sloboda naredne sezone ima izuzetno visoke ambicije, u klub je stiglo niz sjajnih pojačanja, a zadržana je i okosnica tima koji je odigrao odličnu polusezonu.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 04 jul 2015, 11:44

Koliko bi se za Pirica moglo uzeti ? :bih:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jul 2015, 11:44

hondas je napisao/la:Nakon što je prije pet godina briljirao u dresu Borca, Miroslava Stevanovića bi mogli gledati ponovo na bh. terenima.

Neki Rumun mu menadžer. Nada se Rumun još para zaradit na Stevanoviću. Eto neka ga vodi u Dinamo, oni će se svakako raspast.Teško fudbalerima sa menadžerima. I Said Husejinović, ne znam šta čeka !
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jul 2015, 11:57

Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku 2015/2016. godinu biće obavljeno u petak 10. jula, u 14 sati, u hotelu „Park“ u Vogošći.

Osim žrijeba biće održan sastanak sa predstavnicima klubova gdje će premijerligašima biti predstavljen Ugovor o sponzorstvu lige, kao i Propozicije o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH – sezona 2015/2016.

(fksloboda.ba/nfsbih.ba)
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jul 2015, 12:00

Idu sezonske odlicno...sad sa standa
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 jul 2015, 12:05

staragarda je napisao/la:Idu sezonske odlicno...sad sa standa
Idu, idu . . .ja svoje obavio!!! Biće danas preko brojke 250 (serijski)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2015, 12:08

što se onom Fazli čovjek može smijat' :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2015, 12:20

EdoBa je napisao/la:Koliko bi se za Pirica moglo uzeti ? :bih:
Niko, Crnogorac je zamjena..

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 04 jul 2015, 12:23

tuzlak1987 je napisao/la:
mislim na pare , koliko KM bi sloboda mogla izvuci ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2015, 12:24

EdoBa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
mislim na pare , koliko KM bi sloboda mogla izvuci ?
E brate jesam otisao, nisam ni procitao kako treba

Moglo bi se uzeti 300 hiljada po pricama

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 04 jul 2015, 12:27

Ma tim fazlicima će se zacepiti usta ;), a ima njih jos samo posljednji trzaji ;) .GLUPANI !!!

nego jedan info

kad su izasle sezonske karte prvi dan sam kupio i izgubio istu :) ,ali rekli su iz marekting sluzbe da ce izdraditi drugu samo sto kosta 5KM :) ,pa eto ako se nekome desi isto da znate :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jul 2015, 12:35

Sta hlupa fazla chinaglia
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.