Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
stoji mi online uvijek, ali nista nije update.. zadnji update patch je 15.3.2 a u igru kada udjem meni stoji 15.3.0
- JoseMourinho
- Kontakt:
baza jeste zadnja 15.3.0 što je izašla u februaru i neče nikakva više izlazit
a 15.3.1 i 15.3.2 su nekakvi bugovi po nekoliko MB bili popravke koje niko nije i osjetio u igri 

to znaci da nece izlaziti zadjni update sa ovim ljetnim tranferima na steamu....?
Hoce izaci transferi ali ne i patch koji ce popraviti nesto bitno u gameplayu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2015
Hvala puno,valjda cu se snadjemJoseMourinho je napisao/la:Dodaj.RSZOGLI je napisao/la:Kako da ubacim sliku iz menagera slikanu frapsom u komentar?
Tinypic
Uglavnom na tu neku stranicu uploadujes i direktni link slike staviš u komentar izmedju img tagova

- alan_kardec
- Kontakt:
2036?
Inače, kako igra odmiče, sve sam nezadovoljniji. Nekako to više nije to.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni je do neke 2025 ok igrati ali poslije, ne znam.
- JoseMourinho
- Kontakt:
reeds je napisao/la:to znaci da nece izlaziti zadjni update sa ovim ljetnim tranferima na steamu....?
Neće izlazit ni updatei ni patchevi za FM 2015Otelo je napisao/la:Hoce izaci transferi ali ne i patch koji ce popraviti nesto bitno u gameplayu.

Nadi na Google pr0 update momak stvarno kvalitetno radi i redovno izbacuje pa to koristi dok ne izadje FM 2016

Pa to nema nikakvog smisla
Smijesno je da prestanu sluzbeno nadograđivati igru a novi nastavak nije jos izasao

Smijesno je da prestanu sluzbeno nadograđivati igru a novi nastavak nije jos izasao

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg uvijek je takoOtelo je napisao/la:Pa to nema nikakvog smisla![]()

Čo'ek zaplak'o na konferenciji. Izjavio kako mu je ovo bio životni san

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa znam ali ne mogu opet da krecem ispocetka,od football managera 11 nisam stigao ovoliko(12,13,14 nisam stigao ni do sezone 2018).Ovaj mi je bas legaoalan_kardec je napisao/la:2036?![]()
![]()

Meni vrh 2017 i uzmem novi tim taj mi dosadi 

- alan_kardec
- Kontakt:
Vodim Inter, u toku je prva sezona, drugi sam iza Juventusa, ali zanima me kako da se riješim Rodriga Palacia? Čovjek ima 32 godine, platu 110000 hiljada, i skoro non-stop je povrijeđen. Odigra jednu-dvije dobre utakmice, pa se povrijedi na sljedećoj ili na treningu i pauzira po dva mjeseca, i sve tako čitavu sezonu. A ugovor do 2016, znači još čitavu jednu sezonu. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da li postoji nacin kako se moze instalirat in-game editor bez steama, preko torrenta ili neceg drugog?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- JoseMourinho
- Kontakt:
ne, za šta ti treba? fmrte bi ti trebo moci pomoc?BIHfan je napisao/la:Da li postoji nacin kako se moze instalirat in-game editor bez steama, preko torrenta ili neceg drugog?
Mourinho kad izlazi 16? Oko 10mj? 

- JoseMourinho
- Kontakt:
10-11mj pretpostavljam kao inačejopaa7 je napisao/la:Mourinho kad izlazi 16? Oko 10mj?

Treba to dočekatiJoseMourinho je napisao/la:10-11mj pretpostavljam kao inačejopaa7 je napisao/la:Mourinho kad izlazi 16? Oko 10mj?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.