That just makes no fucking sense...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema streamVolvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
Da li to znači da neće biti ni na Bordo TV?uNbx je napisao/la:Tekma je zatvorena za javnost...Volvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
Ma tebi kad je Tatomirovic fudbaler, nemamo mi sta vise o fudbalu pricati.Head je napisao/la:Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Uostalom vidjecemo kako ce to izgledati protiv Rijeke.
A ti si inace Adam Smith danasnjeg fudbala.kinosvra je napisao/la:Ma tebi kad je Tatomirovic fudbaler, nemamo mi sta vise o fudbalu pricati.Head je napisao/la:Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Uostalom vidjecemo kako ce to izgledati protiv Rijeke.
On je bio dobar do nekog nivoa, ali FK Sarajevo je njega prevazislo ko fudbalera, i ne mozes ga od bruke staviti protiv Rijeke, da nam se ljudi smiju. Momak ne lici na fudbalera.
Klub je zato i doveo Barbu i Stepanova da ne bi gledali vise njegove i Dzemine bravure.
Da si rekao trebao je Mesa umjesto Stojceva, ili Bekic umjesto Puzigace pa bih te nekako i shvatio.
Kako znaš?MCMXLVI je napisao/la:Igramo 3-5-2
Otkud to,ko igra koju poziciju..ko je 3 stoper-MCMXLVI je napisao/la:Igramo 3-5-2