FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kokot je pomeni najviše za klupe. Treba imati jednog iskusnog napadača na klupi za zadnjih 20 minuta. Samo još da vrati onu borbenost.
Dado je ispao iz prvih 11 zasluženo. Tamo je gdje mu je i mjestomukitmovac je napisao/la:Hahhaa sad je Dado odahnuo ima nova zrtva, i ja bi volio vise Zakarica gledati lijevo ali...
Ne znam bas jel mu slab radijus kretanja, mislim da Zoran mnogo pretrci eto gore si naveo protiv sirokog valjanje, cijepali su ga grcevi jer je non stop trcao s jedne na drugu polovicu terena, prijetio naprijed pomagao nazad, to da nije bio fizicki spreman stoji, al izgleda da je to podigao na visi nivo sad. Kako god nama treba ljevak jedan da pokrije vise tu poziciju.Neandertalac je napisao/la:Evo vidis, o tome ja pricam. Uklize dva puta i Tito, totalno nerealno i povrsno gledanje fudbala.ultrassa1921 je napisao/la:Ne mozete na Zorana,lik gine,ima ga na svakom dijelu terena,ide glavom na kopacku i ja to moram postovati i postovati cu ga uvijek vise nego Dadu koji se boji uci u duel!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To sto sve linije trpe njegovu nespremu, slab radijus kretanja i malu kilometrazu, hebo to.
ccc
U svakom ozbiljnom klubu bi igrac koji ne može podici svoju fizicku pripremljenost na zadovoljavajuci nivo dobio otkaz pa taman da se o Ronaldu radi. Meni je nepojmljivo da profesionalni igrac ima snage za samo 15 do 30 minuta(isti slucaj je i sa Vareom bio, kakvo crno gušenje na krilu kad Varea nije mogao da trci 10 minuta). Veliki Ivica Osim je rekao: "Ko ne može da trci, taj ne može ni da igra".
Opet ne mogu ja osporiti da se Zoka ne bori, ali mora prvo biti fizicki pripremljen pa tek onda da pokaže šta zna u prvoj postavi, a do tad ima klupa i šansa u zadnjih 20-tak minuta utakmice..
Opet ne mogu ja osporiti da se Zoka ne bori, ali mora prvo biti fizicki pripremljen pa tek onda da pokaže šta zna u prvoj postavi, a do tad ima klupa i šansa u zadnjih 20-tak minuta utakmice..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 03 jul 2015, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Meni je zao sto nismo potpisali Govedaricu. Ne zbog toga sto mislim da bi nam mnogo unaprijedio igru ili da je neki super kvalitetan igrac, vec bi se tako jasno pokazala ambicija i neke namjere kluba da se dovode mladi i perspektivni igraci. Podmladjivanje nije samo da guramo djecu iz naseg pogona, vec da se i dovedu perspektivni momci sa strane. Opet kazem nije zbog igraca kao igraca, vec zbog nekih drugih stvari, ali eto. Ja se i dalje nadam dobrom krilu koje igra lijevom nogom. Vec dugo cekamo na to i po meni je to sto nam je falilio u nekim utakmicama kada smo mogli prelomiti prvenstvo. Ako ti zatvore desnu stranu, zatvore i sredinu nema sanse da ce i lijevu stranu i obratno. Vrlo je vazno i neophodno imati dobrog ljevaka u rosteru koji ce pokrivati krila. Mozda je bolje da i Diata pocinje na lijevoj strani s Kvesom, sigurno je da ce pokrivati vise terena i vise trcati.

Milion namjanje uzeti, kad mogu Ronaldinja dovesti mogu vala i milion dati

Mislim da ce sad ponovo prica Kokotova proslost, nacija vjera boja gaca.. 3,4, navalite..
P.s. Kvesa na korak od turske...
Edit : preduhitri me kolega...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Pljuvanje po Kokotu mogu samo da objasnim cinjenicom da su apetiti porasli , po meni je on uvijek bio borac , fizicki nespreman jer je gurnut u vatru bez ikakvih priprema , i opet ponavljam sacekajte bar sad cetvrtak pa cemo vidjet dal se popravio 
edit : sad vidiim za kvesu , nek mu je sa srecom
sta cemo sad mi ako neko moze da dadne prijedloge 

edit : sad vidiim za kvesu , nek mu je sa srecom

Tacno tako drago mi je da nisam usamljen u objasnjavanju kada nam igrac krene prodavati maglu.FKZ1921 je napisao/la:Nije stvar u tome.Bar sto se mene tice. Evidentno je da ne igra dobro,odnosno,ne igra ozbiljno. Svjedocio sam jasnom nezadovoljstvu strucnog staba na Malti,a u vezi njegovog pristupa kao na terminu.corleone87 je napisao/la:Sad su Kokota uzeli na zub..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
činjenica je da je imao sasvim dovoljno vremena da digne fizičku spremu, a da to nije učinio. za ove utakmice kakve nas čekaju u drugom pretkolu kvalitet nikad nije ni bio...mada je vrlo upitno koliko njih koju su tu jeste. oda ga je tražio, ako sad nije zadovoljan neka ga stavi na klupu i koristi kao džokera, ili nikako, svakako ima još pola godine ugovor. ima tiago, ima diatta, ima kombinacija đelmić lijevo a memija desno. ali stvarno nam treba ili bolje lijevo krilo ili desni bek ako već ne može oboje. idealno bi bilo oboje.
100% avans bez toga sva priča završava
bas sada mogli su barem pricekali da odigramo europuMinjore je napisao/la:Mislim da ce sad ponovo prica Kokotova proslost, nacija vjera boja gaca.. 3,4, navalite..

51%--------49%
Antalyaspor ima interes za Kvesica, jedno 600.000 € im uzet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne vjerujem vise Turcima poslije Šehića.
Kako uzeti 600k za Kvesu kad raja ovdje prica da je plafon pola miliona za naseg najboljeg igraca...?Elegant je napisao/la:Antalyaspor ima interes za Kvesica, jedno 600.000 € im uzet.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Igrat će sa Ronaldinhom, Kvesa nauči ga Grbavicu ! 
Turci

Turci

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja mislim da ako ne nadju zamjenu, da ce Uzelac pokrivati tu pozicijumercedesBenzel je napisao/la:Pljuvanje po Kokotu mogu samo da objasnim cinjenicom da su apetiti porasli , po meni je on uvijek bio borac , fizicki nespreman jer je gurnut u vatru bez ikakvih priprema , i opet ponavljam sacekajte bar sad cetvrtak pa cemo vidjet dal se popravio
edit : sad vidiim za kvesu , nek mu je sa srecomsta cemo sad mi ako neko moze da dadne prijedloge
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nije jos realizirano, nemoj da trcimo grlom u jagode... A sto se tice zamjene, pri ovakvom radu pojedinih ljudi oko igraca, ocekujem Seju Bucana iducu sezonu na lijevom bekuzeka_tm87 je napisao/la:bas sada mogli su barem pricekali da odigramo europuMinjore je napisao/la:Mislim da ce sad ponovo prica Kokotova proslost, nacija vjera boja gaca.. 3,4, navalite..
Edit : preduhitri me kolega...salim se sretno Kvesa igrat ce s etom nije mala stvar.hoce li se traziti zamjena???

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Moze Kokot bit prva postava sigurno, ali pod uslovom da se mjenja poslije 65 min. Ako se neko pokaze boljim od njeg, tj bolje odgovara na zadatke koje Oda postavi onda Kokot s klupe zadnjih 20 min. Moram priznat za u vecini tekmi nisam zadovoljan ni sa fizickom spremom Rijada, slabo trci skroz poslije 70,75 min, i takav naravno bude opasan, ali to bi trebao korigovat po meni.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
ma riad je pospor igrač. ne bih ja rekao da on ima problema sa spremom. nego da nema pretjerano brze noge, a to se ne može naučiti. mislim da mu je to i najslabija strana za neki vrhunski nivo.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, legendarnadruga, Pact1921, ristagrad, tiagofaria25 i 84 gosta.